Jorge Art Fitness For All την Παρασκευή στις 13 Μαϊου 2016



Τα Βλεφαρίσματα σας προσκαλούν και σας προκαλούν να αλλάξετε στάση σώματος και ζωής.  Jorge Art Fitness For All.  Μια μοναδική Καλλι-τεχνική εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 13 Μαίου 2016, στο γυμναστήριο Diathlon, Δεληγιώργη 50 στον Πειραιά.



Είναι ένα μοναδικό γεγονός που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά παγκοσμίως. Μια επαγγελματική τεχνική αποκλειστικά για την Ορθή Καλλιτεχνική Στάση του Σώματος (Body Contrology, Alexander, Pilates, Βασικές Αρχές του Χορού, μελέτη του Κατακόρυφου Άξονα).

Ποιος όμως είναι ο εμπνευστής όλης αυτής της ιδέας;



 Ο Jorge Varouxi Perdiki γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Barranquilla - Colombia από Έλληνες γονείς. Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Ισπανικά. Είναι απόφοιτος του  CITY UNIVERSITY of London και του LABAN CENTER of MOVEMENT and DANCE, (Bachelor of Arts). Είναι κάτοχος Πιστοποιητικού "Εμψυχωτής Χορευτής", ατόμων με ειδικές ανάγκες (G.G.NG-EU).  Σπούδασε τραγούδι με τον Σταμάτη Μπερή και την Τούλα Κατσαφάρα στο Εθνικό Ωδείο. 

Έχει συνεργαστεί με το Ωδείο Ηρώδου Αττικού στην Όπερα ""MANUEL SALINAS",  με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην Όπερα "Λυσιστράτη", με την Λυρική Σκηνή στην Όπερα  "ALTSINA", με τον Κεραμικό στο Musical "ΜΑΡΙΝΟΣ ACADEMY", με το Ηλύσια στο Musical "VICTOR VICTORIA",  με το Εθνικό Θέατρο και Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στα Musical 'MARY POPPINS" και "ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ", καθώς και με πολλά ακόμη Θέατρα και Μουσικές Σκηνές.

Τηλεοπτικά έχει συνεργαστεί με το Mega: "10 ΜΙΚΡΟΙ ΜΗΤΣΟΙ", ενώ με τον Alpha ήταν φιναλίστ στο talent show υποκριτικής - Musical "DREAM SHOW". Έχει Σκηνοθετήσει - Χορογραφήσει το Musical  "CHICAGO"  για τον εορτασμό των 80 ετών του Εθνικού Ωδείου καθώς και άλλες παραστάσεις, ταινίες και Video clip. Έχει διδάξει "Musical - Theatre Performance - κίνηση, χορό" στο Κεντρικό Ωδείο Νάκα στο Θέατρο των Αλλαγών, στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης "Πέτρα" και στο Κεντρικό Εθνικό Ωδείο στο οποίο συνεχίζει ως και σήμερα.

Στο Jorge Studio (Καστέλα, Πειραιάς, Λαμψάκου 7) εκτός των καλλιτεχνικών διδάσκει επίσης  "JArt Fitness", Τεχνική αποκλειστικά για την απόκτηση της Καλλιτεχνικής Σωματικής Γραμμής, "Feel like a Dancer, Look Like A Dancer, Be Beautifull"!!! Που είναι το γεγονός που πραγματευόμαστε.

Αγαπημένη του φράση: DANCE - SING - ACT - SMILE !!!!!

Ελάτε να γνωρίσετε την Καλλιτεχνική Πλευρά του Σώματός σας!!


Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 

Συντάκτης: Μαρία Κάπα