Ποιοί Είμαστε


 Η φιλοσοφία του blog - site είναι να προσφέρουμε γνώση, ελεύθερη μάθηση, επιπλέον δρόμους -  επιλογές.  Και την ίδια λογική ακολουθούμε όλοι όσοι γράφουμε.... Ας παρουσιαστούμε..."Βλεφαρίσματα μου " θα σας πω μια μικρη ιστορια:

Ένα βράδυ της άνοιξης, συγκεκριμένα στις 21 Μαίου γεννήθηκε ένα κοριτσάκι, δηλαδή εγώ. Και ποια είμαι εγώ;

Ονομάζομαι Ιωάννα Ταχίνη, γεννήθηκα στην Αθήνα και ζω στον Πειραιά. Η μεγάλη μου αγαπη είναι η μόδα. Για αυτο και το σπούδασα. Εξασκώ το επάγγελμα ως στυλίστρια και συντάχτρια μόδας. Μαζί θα βλεφαρο-sherfaroυμε σε οτι πιο in-hot- must της season για να ειμαστε πάντα in fashion μέσα από την στήλη ΒάλτεΤαΚαλάΣας.Αλλά όχι, δεν θα σας αφήσω έτσι. Κάθε φορά θα σας κερνάω, καθώς μαζί θα μαγειρεύουμε ή μάλλον θα μοιράζομαι τις συνταγές μου μαζί σας ώστε να ταξιδεύουμε τους ουρανίσκους μας σε άλλους ορίζοντες,με την στήλη BeAChef.


Θα χαρώ να μου γράψετε στο προσωπικό μου email, ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις:

ioannatahini@gmail.com

  Καλά βλεφαρίσματα λοιπόν!

Με λένε Μάνο Κοκκινάκη.  Γεννήθηκα πριν πολλά πολλά χρονια στον Πειραιά και μεγάλωσα εκεί.  Συγκεκριμένα στο Πασαλιμάνι .

Μετά τα 18 αποφάσισα να υπηρετήσω την Μαμά Πατρίδα και έγινα Στρατιωτικός για 25 συναπτά έτη.  Γύρισα σχεδόν όλη την Ελλάδα όπου έχω από αυτή μου την περιοδεία πάρα πολλούς φίλους .

Εδώ μέσα θα ρίχνουμε ένα (και όχι μόνο) Βλέφαρο σε αθλητικά δρώμενα, θα σας ενημερώνω για στοιχήματα προσπαθώντας να βγάλουμε ένα χαρτζηλίκι.

Επίσης θα μιλάμε για την επικαιρότητα χωρίς φόβο και πάθος με κάπως πιο ανάλαφρο τρόπο.
Ελπίζω να περάσουμε όμορφα μέσα από την νέα μας στήλη:

Για να μου γράψετε παρακαλώ θα με βρείτε στο email: manoskokkinakis1970@gmail.com


Είμαι ο Κωμοδρόμος Χαράλαμπος


Αφού έκανα μερικά μαθήματα στον Όμηρο, συνάντησα το Σωκράτη ο οποίος μου δίδαξε την τέχνη της Μαιευτικής. Ακολούθως, γράφτηκα στην Ακαδημία Πλάτωνος όπου είμαι και αιώνιος φοιτητής, γιατί μάταια προσπαθώ να περάσω τα τέσσερα βασικά μαθήματα που είναι η Δικαιοσύνη, η Σοφία, η Ανδρεία και η Σωφροσύνη. 

Εκεί όλοι πάντα ζηλεύαμε τον Αριστοτέλη που ήταν ο άριστος των άριστων. Μελετώ επίσης τας γραφάς αλλά εκεί είναι πολύ σκούρα τα πράγματα. Προς βιοπορισμό εξασκώ τη γυναικολογία – μαιευτική. Αυτά είναι τα κυριότερα σημεία του βιογραφικού μου. 

Τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα για εσάς αλλά σπουδαία για μένα. Απαγορεύονται η βωμολοχία, η εμπάθεια και τα κακοπροαίρετα σχόλια. Επιβάλλονται το χιούμορ και όποια αρετή διαθέτετε. 

Επιτρέπονται ο διάλογος και οι διευκρινιστικές ερωτήσεις. 

Στα Βλεφαρίσματα θα μιλώ μέσα από τις στήλες Βίος&Πολιτεία καθώς και FunnyBunny, ενώ λόγω της ποίησης που με διακατέχει είμαι υπεύθυνος στην στήλη: Pics&Poems
  ... Πάντα με εύθυμο αλλά συνάμα και σοβαρό τρόπο, καθώς σκοπός της ζωής μου είναι το γέλιο.

Για όποιον θέλει να μοιραστεί κάτι μαζί μου θα με βρει στο  email: ch.komodromos@gmail.com

Είμαι η Σοφία Ησυχίδου, εκπαιδευτικός και λάτρης της ιστορίας.  Γράφω παραμύθια και ιστορίες παρεμβάλλοντας συχνά τεκμηριωμένα ιστορικά γεγονότα μέσα από τα οποία προσπαθώ να σας μεταφέρω κάποια μηνύματα των καιρών μας και κάποιες αξίες που σιγα-σιγά χάνονται.
Στα Βλεφαρίσματα θα σας μιλώ για τα ιστορικά γεγονότα των περιοχών συνάμα με παραμύθια ίδια με εκείνα του Αισώπου θέλω να πιστεύω, εκπαιδευτικά για τα παιδιά. Θα γράφω με αυτόν τον τρόπο στα ΜυθοΒλεφαρίσματα.Για εκείνον που θέλει να μοιραστεί κάτι μαζί μου θα με βρει στο email: sophiaissihidou@gmail.com
Είμαι η Βίκυ Ντούλια.. 
Έχω γεννηθεί στην Αθήνα.. και συγκεκριμένα έχω μεγαλώσει και μένω ακόμα στο Κάτω Χαλάνδρι.. 

Αν και έχω τελειώσει σχετικά πρόσφατα το σχολείο,από μικρή ήξερα με τι θέλω να ασχοληθώ στην ζωή μου..Το πρώτο μου όνειρο ήταν να γίνω ηθοποιός,και όντως το σπούδασα και κέρδισα υποτροφία στο Metropolitan College..και έκανα 2 χρόνια υποκριτική-κινηματογράφο και μετά συνέχισα και συνεχίζω με διάφορα σεμινάρια υποκριτικής/κινησιολογίας/μεταγλωττίσεων..Δε ξέρω ακόμα αν τα έχω καταφέρει είναι ακόμη πολύ νωρίς να πώ κάτι,θα το δείξει η συνέχεια.. 

Η άλλη μου μεγάλη αγάπη είναι για την φύση.. και συγκεκριμένα για τα ζώα.  Μεγάλωσα σ'ένα σπίτι με πολλά ζώα από μικρή, σκύλους - γάτες - πουλιά- πάπιες και δε μπορώ να φανταστώ πως είναι ένα σπίτι χώρις κάποιο κατοικίδιο.. 

Στα Βλεφαρίσματα..θα γράφω κάποια άρθρα και πληροφορίες που μαθαίνω και διαβάζω καθημερινά πάνω στα Ζωάκια μας και τα αδέσποτα της Αθήνας και στα προβλήματα που τυχόν μπορεί να αντιμετωπίζει ο κάθε Δήμος καθώς επίσης να σας μεταφέρω την αγάπη μου που εκλαμβάνω από αυτά καθημερινά μέσα από την στήλη ''BonZoo''

Για εκείνον που θέλει να μοιραστεί κάτι μαζί μου θα με βρει στο email: vickydoulia17@gmail.com
Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε τους παλιούς μας συντάκτες: Ο Μάνος Φάνης, που επιλήφθηκε την στήλη Brain Games, H Ντόνα Κατσιάνου και η Ελένη Διαμαντοπούλου που γράψανε συνταγές για την στήλη Be A Chef,  η Σίσσυ Βαρβαρήγου, η Δήμητρα Κυργιαννάκη και η Σοφία Πιερίδη που έγραψαν για την στήλη Pics & Poems, την Ελένη Κουλιζάκη που έγραψε για την στήλη Βέλτιστη Διαπαιδαγώγιση, και τέλος τον Ματθαίο Γεωργακόπουλο που βοήθησε ταμάλα στο τεχνικό στήσιμο του blog.  Όλοι βοηθήσανε αφιλοκερδώς.
 ===============================================

Για να εκφράσετε την αγάπη σας που τόσο την χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε το έργο μας, κάντε κλικ στο όνομά μας για να μας στείλετε προσωπικό e-mail...... Στο επανειδήν!