Ομελέτα φούρνου γεμιστή με τσένταρ


                         

  Τα Βλεφαρίσματα σας προτείνουν μια νόστιμη,γρήγορη και με λίγες θερμίδες εκδοχή της αγαπημένης μας ομελέτας. Λίγα υλικά, λίγες θερμίδες αλλά μοναδική γεύση.


Υλικά:
6 αυγά
1 κούπα γάλα
1/2 κούπα αλεύρι γ.ο.χ
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Λαχανικά ότι θέλουμε( μανιτάρια, πιπεριές, πράσσο)
Αλάτι- πιπέρι- σκόρδο ξερό
Τυρί τσένταρ ή φιλαδέλφια για την γέμιση

 Περιγραφή:

Σ' ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά 
Στην συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά μου και ανακατέβουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν
Στρώνουμε σ' ένα ταψί μια λαδόκολλα και περιχύνουμε το μίγμα
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και ρίχνουμε το τσένταρ ή αλείφουμε με φιλαδέλφια να πάει παντού και αρχίζουμε να το τυλίγουμε σε ρολό.
Το αφήνουμε για 5 λεπτά να ξεκουραστεί και το σερβίρουμε.
                       
                           

                Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες

    Συντάχτης: Ιωάννα Ταχίνη