Ένα γιγάντιο μήνυμα στο διάστημα!Τα Βλεφαρίσματα βρήκαν το βίντεο της Hunday, η οποία με την βοήθεια 11 οχημάτων έφτιαξαν ένα τεράααααστιο μήνυμα για το διάστημα!
Με τη βοήθεια 11 οχημάτων γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας, η 13 χρονη κόρη ενός από τους αμερικανούς αστροναύτες που εργάζονται στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ISS, που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη, έστειλε ένα μήνυμα στον μπαμπά της "γράφοντάς το" με τα αποτυπώματα από τις ρόδες, στην Έρημο της Νεβάδα, ώστε να είναι ορατό από το διάστημα. 

Το μήνυμα που γράφει "Steph loves you" (Η Στεφ σε αγαπά), αντικαθιστώντας τη λέξη love με μια καρδιά, είναι σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες το μεγαλύτερο που γράφτηκε ποτέ από ρόδες αυτοκινήτων, έχοντας έκταση 5,5 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα δηλάδή ίση με "ενάμισι Central Park". 

Το δρώμενο, που αποτελεί μέρος διαφημιστικής καμπάνιας της Hyundai, δεν αποκαλύπτει το όνομα του αστροναύτη, αναφέρουν τα δημοσιεύματα, εξαιτίας εμπορικών περιορισμών που θέτει η NASA.
Με τη βοήθεια 11 οχημάτων γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας, η 13 χρονη κόρη ενός από τους αμερικανούς αστροναύτες που εργάζονται στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ISS, που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη, έστειλε ένα μήνυμα στον μπαμπά της "γράφοντάς το" με τα αποτυπώματα από τις ρόδες, στην Έρημο της Νεβάδα, ώστε να είναι ορατό από το διάστημα. Το μήνυμα που γράφει "Steph loves you" (Η Στεφ σε αγαπά), αντικαθιστώντας τη λέξη love με μια καρδιά, είναι σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες το μεγαλύτερο που γράφτηκε ποτέ από ρόδες αυτοκινήτων, έχοντας έκταση 5,5 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα δηλάδή ίση με "ενάμισι Central Park". Το δρώμενο, που αποτελεί μέρος διαφημιστικής καμπάνιας της Hyundai, δεν αποκαλύπτει το όνομα του αστροναύτη, αναφέρουν τα δημοσιεύματα, εξαιτίας εμπορικών περιορισμών που θέτει η NASA. Πηγή: www.lifo.gr

 Δείτε το σχετικό βίντεο...
Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 

Συντάκτης: Μαρία Κάπα
Πηγή: www.lifo.gr