Πάρτε θέσεις και Κεφάλια Πάνω - Heads Up





Τα Βλεφαρίσματα αποφάσισαν να δουν τα κεφάλια πάνω, Heads up.  Μια παραλλαγή της παντομίμας που εμφανίστηκε πρόσφατα στη εκπομπή της Ellen DeGeneres. Το παιχνίδι παίζεται κρατώντας ένα κινητό ή τάμπλετ, ενώ σας παίρνουν βίντεο!

Μάθετε περισσότερα διαβάζοντας  τη συνέχεια. Δείτε: η πρώτη σελίδα του Heads up



Το Heads up παίζεται από 2 παίκτες μέχρι εκατομμύρια,  δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό Το παιχνίδι παίζεται ως εξής ,ένας παίκτης διαλέγει μία κατηγορία λέξεων (διάσημοι ,προφορές ,ταινίες ,ζώα ,χαρακτήρες και πολλές άλλες) και ύστερα βάζει το κινητό στο μέτωπο του.Ύστερα για 60 δευτερόλεπτα εμφανίζονται λέξεις στη οθόνη ,οι υπόλοιποι παίκτες απέναντι πρέπει με παντομίμα να κάνουν τη λέξη που εμφανίζεται ή να τη περιγράψουν ,όταν βρίσκει τη λέξη κάνει το κεφάλι του προς τα κάτω ο παίκτης με το κινητό και παίρνει ένα πόντο, αλλιώς το κεφάλι προς τα πάνω για να πάει στη επόμενη.

Όταν τελειώσει ο χρόνος εμφανίζεται η βαθμολογία ,δηλαδή πόσες λέξεις βρήκε καθώς και ένα βίντεο απ'όλους τους παίκτες απέναντι για να δουν τους ευατούς τους.

Το θέαμα συνήθως είναι γελοίο, οπότε αν δοκιμάσετε το παιχνίδι προσέχετε τι κάνετε!  Υπάρχει η δυνατότητα να ανέβει το βίντεο άμεσα στο ίντερνετ.





Το παιχνίδι αυτό είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό για οικογένειες ,παρέες σε  ταξίδια ,συγκεντρώσεις και άλλες μέρες.

Όποιος θέλει ας το παίξει με τη παρέα του και ύστερα να ανεβάσει το βίντεο γράφοντας ένα link στα σχόλια ώστε να τα δούμε όλοι.Ποιος μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη βαθμολογία ,ας κάνουμε ένα διαγωνισμό γράψτε τη βαθμολογία σας με τη κατηγορία από κάτω!


Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 


 Συντάκτης: Μάνος Φανής
 Πηγή/κατασκευαστής:Warner Bros,Internation enterprice
 Εμφανίσεις Υοutube:1,477,131