ΕΛΛΑΔΑ είναι όλη η Γη - Πέπη Σκαρλή: Ένα βιβλίο με Ουσία.


Τα Βλεφαρίσματα διάβασαν μέσα σε 3 ημέρες ένα βιβλίο, που αξίζει να διαβάσουν τόσο οι φιλέλληνες όσο και οι οχτροί των Ελλήνων. Ελλάδα είναι όλη η Γή - Πέπη Σκαρλή (Εκδόσεις Γεωργιάδη).


Η Πέπη Σκαρλή, δημοσιεύει το 2001 σειρά δημοσιευμάτων, που με στοιχεία, βιβλιογραφία, και πολλή φαία ουσία μας αποδεικνύει ότι τα πάντα πάνε ή έρχονται από το γένος των Ελλήνων.  Εύκολο να το διαβάσεις, και σε ελάχιστες για την σπουδαιότητα του στόχου σελίδες, αποδεικνύει το προφανές.  Για να σας δώσω το στίγμα του βιβλίου,  θα γράψω μερικές από τις φράσεις που φαίνονται στο τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου: ΑΝΔΡΕΙΑ, ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΜΕΡΟΣ Β'

"... Γιατί ο Σωκράτης επιμένει ότι ανδρείος δεν είναι μόνον εκείνος που δίνει τη ζωή του στη μάχη, αλλά και εκείνος που μπορεί να βάλει φρένο στις ηδονές και τις επιθυμίες που του παρουσιάζονται.

Ποιος σύγχρονος ηγέτης όμως μας μίλησε για την ανδρεία, Ποιο σύγχρονο Ελληνόπουλο και σε ποιο σχολείο έμαθε ότι μέσα του κουβαλάει αρετές εκ των οποίων η "Ανδρεία" αποτελεί ένα μέρος τους; Πότε παρακολουθήσαμε στις οθόνες μας μια εκπομπή για τα κατορθώματα τόσο των αρχαίων όσο και των πιο πρόσφατων ηρώων της Ιστορίας μας;"

Και συνεχίζει....

"Ο Κυναίγειρος (εικάζεται ότι ήταν γιος του Ευφορίωνος και αδελφός του Αισχύλου)ήταν από τους Αθηναίους εκείνους που διέπρεψαν μαχόμενοι ηρωικά.  Στην μάχη του Μαραθώνα προσπάθησε να κρατήσει με το χέρι του ένα περσικό πλοίο που έφευγε.  Κάποιος από το πλήρωμα του έκοψε το χέρι. Εκείνος τότε σήκωσε το άλλο του χέρι κι έπιασε το πλοίο. Οι Πέρσες του το έκοψαν κι αυτό.  Τότε ο ήρωας έπιασε το πλοίο με τα δόντια του.  Μετά από αυτό τον σκότωσαν.  Η ιστορία, που ακούγεται απίστευτη, είναι κομμάτι της Ελληνικής Ιστορίας μας, η οποία είναι στολισμένη με παρόμοιες ιστορίες των αρχαίων και των σύγχρονων ηρώων μας" 

και ακόμη....

"Και ενώ στο δωδεκάθεο υπήρχε ο Άρης Θεός του πολέμου, οι Έλληνες δεν μπήκαν ποτέ στην λίστα  των κατακτητών. Δεν κήρυτταν τον πόλεμο στους γείτονές τους.  Επισημαίνουμε αυτό το γεγονός, διότι παρουσιάζεται μια μεγάλη αντίφαση.  Οι Έλληνες από την μία πλευρά λατρεύουν το θεό του πολέμου, χωρίς να κηρύττουν τον πόλεμο.

Ας δούμε όμως τι ήταν ο θεός "Άρης" για τους προγόνους μας. Στη μυθολογία τον βρίσκουμε ως γιο της Ήρας, η οποία, όπως εικάζεται, τον συνέλαβε χωρίς την παρουσία ανδρός Δία που είχε γεννήσει τη θεά Αθηνά.  Γι' αυτό ο Άρης λεγότανε "απάτωρ" (χωρίς πατέρα) και η Αθηνά "αμήτωρ"(!) Τόπος λατρείας του ήταν η Θράκη και μία από τις προσφωνήσεις του ήταν "Ενυάλιος" (ο χωρίς ήλιο;) γιατί λέγεται ότι νίκησε ένα Θράκα πολεμιστή τον Ενυάλιο.  Κατά την άποψη του Β.Γ. Ρασσιά, στο βιβλίο του Υπέρ της των Ελλήνων νόσου", ο Άρης (....αντιπροσωπεύει το αχαλίνωτο πάθος, την επιθετικότητα και την κάθε τυφλή εκβολή ωμής ενέργειας (που δεν είναι βέβαια μόνο 'πολεμική'")...

 Φυσικά έχει και συνέχεια και αναφέρει την σχέση κυρίως του Άρη με τον "Άρειο Πάγο", τους Δελφούς και τα δελφίνια και την σχέση του με τον Ομφαλό της Γης, κάποιο κομμάτι του Πλούταρχου και το έργο του "Γυναικών αρεταί" - 12 του συνόλου-, με κέντρο πάντα εμάς.... και το Θεϊκό νούμερο 13...... που βλέπουμε τόσο στον πίνακα του Ντα Βίντσι στον γνωστό πίνακα του Τελευταίου Δείπνου, όσο και στο 12άθεο που πάντα Ύπτατος Θεός ήταν ο Θεός Ήλιος!

Καλή μελέτη....


Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες