Οι γνωστοί κλέφτες Τούρκοι βιοπράγησαν ακόμη και με την σημαία!

Το νόμισμα του Βυζαντίου

Τα Βλεφαρίσματα για μια ακόμη φορά αντιδρούν στον πάντα Τούρκο κατακτητή.... και απαντούν για την σημαία που λυμαίνεται πάλι την ιστορία της Ελλάδος. Το εθνικό σύμβολο του Βυζαντίου, και συγκεκριμένα της αρχαιοελληνικής πόλης Βυζάντιον.
 


Η Τούρκικη σημαία, και το αντίστοιχο "εθνικό σύμβολο" των Τούρκων, προέρχεται από ένα σύμβολο του Βυζαντίου, αλλά της αρχαιοελληνικής πόλης Βυζάντιον, που υπήρχε στην θέση της Κωνσταντινούπολης.

Αυτό το σήμα, που είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της Θεάς Εκάβης, έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου όταν ο Φίλιππος, πατέρας του Μεγαλέξανδρου, προσπάθησε να καταλάβει αυτή την πόλη, και μια νύχτα με συννεφιά, έστειλε πολεμιστές (σαν καταδρομική επιχείρηση) να περάσουν τα τείχη, για να αλώσουν την πόλη.

Ξαφνικά, εμφανίστηκε το φεγγάρι, οι εισβολείς έγιναν αντιληπτοί, και αποκρούστηκε η επίθεση.... Από τότε, και επειδή θεωρήθηκε ως θεϊκή βοήθεια προς την πόλη, έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου.


Από εκεί έμεινε ως σύμβολο παραδοσιακά και στην Κωνσταντινούπολη, το βρήκε και ο Μωχάμεντ ο πορθητής (και οι επόμενοί του), και όπως χρησιμοποίησε τα πάντα που βρήκε από τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, για να δώσει αυτοκρατορική χροιά στην πλιατσικολογική Οθωμανική κατάκτηση, το έκανε ένα σύμβολο της Οθωμανικής κυριαρχίας, και έτσι έμεινε ως μουσουλμανικό σύμβολο....

Η Τούρκικη σημαία

Η φωτογραφία του τίτλου και πρώτη φωτογραφία είναι από ένα κέρμα των Βυζαντίων και αν θα προσέξετε, το γράφει: ΒΥΖΑΝΤΙΩΝ.

Αν ξέραμε την ιστορία μας, τουλάχιστον δεν θα ανεχόμασταν τα σημερινά ξεφτιλίκια των ημεδαπών 300 προδοτών του κοινοβουλίου μας...

Θα είχαμε τις απαιτούμενες απαντήσεις...


Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασεςΣυντάκτης: Μαρία Κάπα
Πηγή/κατασκευαστής:email