Μετά την Βίδα, - Μηχανή με γρανάζια 400 εκατομμυρίων ετώνΤα Βλεφαρίσματα σας βγάζουν και το επόμενο πρόσφατο αποδεικτικό, ότι  υπήρχε ευφυΐα, 400 εκατομμύρια χρόνια πριν.... πάλι από την Ρωσία!.  Σας παρουσιάζουμε την πρώτη μηχανή με γρανάζια, πάλι ένθετη σε βράχο...  (η παραπάνω φωτογραφία με κάθε επιφύλαξη!) Στην απομακρυσμένη χερσόνησο Καμτσάτκα, 200 χλμ. από το Tigil, του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ένα περίεργο "σύνολο" ορυκτών. Η αυθεντικότητα του ευρήματος λέγεται πως έχει πιστοποιηθεί;. Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο Γιούρι Golubev, εμφανίζεται ότι, στην περίπτωση αυτή η ανακάλυψη εξέπληξε τους επιστήμονες από τη φύση, τουλάχιστον του ασυνήθιστου, και μπορεί να αλλάξει την ιστορία (ή προ-ιστορία).


Δεν είναι η πρώτη φορά που είναι ένα κατασκεύασμα, ένα αρχαίο αντικείμενο, κάτι σαν αυτό βρίσκεται στην περιοχή αυτή. Αλλά, η περίεργος συντηρημένη, ή συγκεκριμένο τεχνούργημα είναι - με την πρώτη ματιά , ένθετη σε βράχο (το οποίο όπως είναι κατανοητό, δεδομένου ότι η χερσόνησος αυτή είναι η πατρίδα πολλών ηφαιστείων). Υποβλήθηκαν σε ανάλυση, και η συζυγία έδειξε να είναι κατασκευασμένη από μεταλλικά μέρη που φαίνεται να αποτελούν ένα μηχανισμό, ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να είναι ένα είδος κάποιας μηχανής ή υπολογιστής. Το εκπληκτικό είναι ότι όλα τα κομμάτια της χρονολογούνται 400 εκατομμυρίων ετών!

Πήραμε μια κλήση από το Νομό της Tigil. Μας είπαν ότι πεζοπόροι βρήκαν τα ερείπια στο βράχο. Πήγαμε στον τόπο που υποδεικνύεται, και αρχικά δεν καταλαβαίναμε τι είδαμε. Υπήρχαν - εκατοντάδες οδοντωτού κυλίνδρων που φαίνεται να είναι μέρη μιας μηχανής.

Ήταν σε άριστη κατάσταση διατήρησης, σαν να είχαν παγώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν απαραίτητος ο έλεγχος της περιοχής, γιατί σύντομα η περιέργεια μεγάλωσε και άνθρωποι άρχισαν να εμφανίζονται σε μεγάλους αριθμούς. Άλλοι επιστήμονες, και συγκεκριμένα οι Αμερικανοί γεωλόγοι, ορίζουν το κομμάτι ως ένα καταπληκτικό και μυστηριώδη τεχνούργημα.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι 400 εκατομμύρια χρόνια θα μπορούσε να υπάρξει οτιδήποτε στη Γη,( πόσα ακόμα περισσότερο μια μηχανή).Η διαπίστωση, (απλά) - υποδηλώνει σαφώς την ύπαρξη νοημόνων όντων ικανών αυτής της τεχνολογίας. Βεβαίως, τέτοια όντα θα είχαν έρθει από άλλους πλανήτες. Είναι πιθανό ότι ένα διαστημόπλοιο μπορεί να είχε καταστραφεί εκεί (ή να υπήρχε ένα ατύχημα) και εγκαταλείφθηκε στη θέση του.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι τα μέρη έχουν φθάσει στην κατάσταση απολιθώματος σε μια χρονική περίοδο (historicaly) γεωλογικά  σύντομη. Ενδεχομένως, η "μηχανή" να έπεσε σε βάλτο. Παρά τα ευρήματα, οι επιστήμονες είναι επιφυλακτικοί και προτιμούν να θεωρούν ότι τα στοιχεία δεν είναι οριστικά - ακόμα. Και συλλογίζεται ο Gobulev: Αν αρνηθεί την ύπαρξη της τεχνολογίας [ακόμα και στο παρελθόν ] είναι ένα σοβαρό λάθος, διότι η εξέλιξη δεν είναι γραμμική.

Η επιφύλαξη μου στο όλο δημοσίευμα είναι η εξής... πως τόσα χρόνια δεν είχε αποκαλυφθεί κάτι αντίστοιχο στην Ρωσία;  Πως γίνεται σε πέρας 14 χρόνων να ανακαλυφθούν 2 παρόμοια αντικείμενα, με αντίστοιχη παλαιότητα, σε διαφορετικές πόλεις της Ρωσίας, διατηρημένα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο; Πάντως δεν έχει γίνει τόσος ντόρος στην τηλεόραση για τις Πυραμίδες στην Ελλάδα που μάλιστα μία από αυτές χρονολογείται προ των γνωστών πυραμίδων της Αιγύπτου... δείτε την δημοσίευση: Πυραμίδα Ελληνικού - Η αρχαιότερη πυραμίδα του κόσμου;   Περιμένουμε δε την πιστοποίηση εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ η εν λόγω μηχανή ήδη την πήρε....Η σκέψη .... δική σαςΕίναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες Συντάκτης: Μαρία Κάπα