Γιγάντιο Ιπτάμενο Τηλεκατευθυνόμενο Ψάρι - Πρωτότυπη αγορά για μικρούς και Μεγάλους

Τα Βλεφαρίσματα βρήκαν πάλι κάτι που ξεχωρίζει για τις αγορές σας.  Πάνω που νόμιζες πως είσαι ασφαλής όσο είσαι έξω από το νερό. Πάνω που νόμιζες πως η καθημερινότητα σου είναι βαρετή και δεδομένη. Πάνω που νόμιζες πως τη  διαφορά σε ένα παιδικό πάρτι μπορεί να κάνει μόνο ένας κλόουν και όχι ένα χρυσόψαρο...  Πάνω που νόμιζες τόσα πολλά, ήρθε και πέρασε πάνω από το κεφάλι σου ένα ψάρι, την ώρα που απολάμβανες τον καφέ σου για παράδειγμα και έτσι τα είδες όλα.

Τα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα ψάρια που θα δείτε παρακάτω στο βίντεο (με ιπτάμενη ακτίνα δράσης 8 με 10 μέτρα) χρωστάνε την φουσκωμένη του διάθεση τους στο ήλιο που μπορεί παρά την καθημερινή του χρήση να κρατά για μια ολόκληρη εβδομάδα. Όταν νοιώσετε πως αδειάζει  μπορείτε απλά  να το αντικαταστήσετε  με «φρέσκο» από  κάθε μαγαζί που πουλάει η μπαλόνια ή απλά να πάρετε το ανάλογο μηχάνημα από ένα οποιοδήποτε σουπερμάρκετ και να  μεταφέρετε  έτσι τη «δράση του ανεφοδιασμού»  κατευθείαν στο σπίτι. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ χρυσόψαρου ή καρχαρία.

Τι διαθέτει και τι χρειάζεται:
  • 144 εκ.  μήκος και 88 εκ. πλάτος.
  • Θα πρέπει να γεμίσει με ήλιο για να πετάξει .
  • Ήλιο μπορεί να αγοραστεί σε  οποιοδήποτε κατάστημα με μπαλόνια ή σε επιλεγμένα ανθοπωλεία.
  • Το τηλεχειριστήριο διαγράφει τροχιά  360 μοίρες γύρω από τον εαυτό του,.
  • Κουνάει ουρά και πτερύγια.
  • Διάρκεια ηλίου μία εβδομάδα.
Αυτές τις μέρες το έχει προσφορά η εταιρία εκπτωτικών κουπονιών Groupon.  Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να το πάρει σε μια καλή τιμή.


Συντάκτης: Μαρία Κάπα
Πηγή/κατασκευαστής: www.groupon.gr/deals/FlyingFish
Επίσημη σελίδα: groupon.gr     /     youtube.com
Εμφανίσεις Υοutube: 7.547.172