Survivor spoiler: Ο χαφιές του γνωστού παιχνιδού


Τα Βλεφαρίσματα σήμερα θα μιλήσουν για τον χαφιέ του γνωστού παιχνιδιού Survivor: Survivor Spoiler!

Είναι φοβερό το πως διαρρέουν τα αποτελέσματα στο Survivor.  Και γεννιόνται ερωτήματα όπως: 

  • Ποιος τα διαρρέει; 
  • Είναι αληθινά ή τα βγάζουν για να έχουν τα site μεγάλη επισκεψιμότητα;  
  • Μήπως τα βγάζει το ίδιο το κανάλι;

Προσωπική άποψη είναι ότι καθώς οι αποδέκτες είναι πολλοί και δημιουργούν κλίμα εντυπώσεων, αυτό κάνει καλή διαφήμιση και ίσως γίνεται εσκεμένα.

Με την αποχώρηση πάντως του Χρανιώτη τα πράγματα φαίνονται να ξεκαθαρίζουν.  Καθώς ήταν ο αδύναμος κρίκος για τους Διάσημους, ήταν λογικό να φύγει.

Θρίλερ έχει καταντήσει φυσικά η απόμενη αποχώρηση, και το γεγονός πως ενώ είχε ανακοινωθεί ότι οι ομάδες θα γίνουν μία, αυτό δεν γίνεται καθώς φαίνεται πως η παραγωγή βρίσκει πως είναι πιο συμφέρον για την τηλεθέαση να κρατήσουν ως έχει τις ομάδες.

Αδικία μεγάλη όμως είναι το ότι το φαβορί του Survivor Γιώργος ή Ντάνος θα χρειαστεί να διαγωνιστεί στα αγωνίσματα με όλους τους μαχητές εκ περιτροπής!!! Πως μπορεί ένας άνθρωπος να τα βάλει με πέντε που θα είναι ξεκούραστοι με έναν που θα παλεύει μόνος;


Φυσικά αν φύγει (που έτσι διαφαίνεται από τα spoiler που βγάζουν τον Ντάνο πρώτο στις προτιμήσεις - ψηφοφορίες του κόσμου), η παραγωγή θα αναγκαστεί να ενώσει πια τις ομάδες.

Όπως είπαμε για τα στοιχήματα και μόνο, ο Ντάνος δείχνει είναι ο νικητής του φετινού Survivor.  Ο Κύπριος δείχνει όμως να έχει τον δικό του κόσμο καθώς σίγουρα το μεγαλονήσι τον προτιμά ώστε να έρχεται δεύτερος. 

Δείτε σχετικά στο προηγούμενο άρθρο: blefarismata.blogspot.gr/2017/05/survivor-2017.html



Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες