Δώρα περιποίησης της Vegas για τους φίλους στα Βλεφαρίσματα



Τα Βλεφαρίσματα έχουν την τιμή να κάνουνε έναν μεγάλο διαγωνισμό μόνο για τα μέλη στα Βλεφαρίσματα...
1.Γραφτείτε μέλη στην σελίδα μας, 
2.Γραφτείτε στην σελίδα μας στο facebook Βλεφαρίσματα (https://www.facebook.com/BlefarismataWorld) και 
3. γράψτε στα σχόλια το όνομα και το email σας

και απολαύστε τα δώρα μας από την εταιρία Vegas.  Ο Διαγωνισμός θα λάβει χώρα μέχρι τις 15 Ιουλίου 2016 στις 23:59 και θα έχει τα εξής δώρα τα οποία θα λάβει ένας μεγάλος νικητής.

  1. Μία περιποίηση αντιγήρανσης προσώπου με το αστέρι της Vegas, το μηχάνημα μας, skin cell tronic  διάρκειας 60 λεπτών  με  άμεσα ορατά αποτελέσματα.
  2. Μία δραστικότητατη κρέμα για την κυτταρίτιδα με μείωση αυτής στο 40% σε 10 ημέρες.
  3. Μία υπέροχη ενυδατική μάσκα που λειτουργεί και σαν κρέμα νύχτας εκπληκτικής αναζωογόνησης
  4. Ένα εξαιρετικό λάδι σώματος με άρωμα καρύδας. 




  • Η Βαρβάρα Γαρδενιώτη είναι μια δυναμική γυναίκα που αμέσως διακρίνεις την οξυδέρκειά της.  Εκπρόσωπος στην Εταιρία VEGAS θα μας μιλήσει για την μεγάλη της αγάπη… την ευεξία και την ομορφιά  Τι πραγματεύεται η εταιρεία VEGAS;
Η Εταιρεία την οποία εκπροσωπώ, λέγεται Vegas και πήρε το όνομά της από τον αστερισμό Vega,  έναν από τους πιο λαμπερούς  στον ουρανό. Ιδρύθηκε από δύο Πορτογάλους το 2003 . Στην Ελλάδα η έναρξη έγινε την 1η Μαρτίου του 2014 με Εδρα την  Θεσσαλονίκη.





Εχει δύο εργοστάσια, ένα στην Πορτογαλία και ένα στην Γερμανία στα οποία παράγει συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά και κοσμήματα. Τα προϊόντα είναι ποιοτκά  και πιστοποιημένα βιολογικά, χωρίς να δοκιμάζονται στα ζώα  και συνδυάζουν ελκυστικές τιμές σε άριστη ποιότητα.
  • Πές μας δύο λόγια για τα συμπληρώματα διατροφής που μας ενδιαφέρει άμεσα.
Η αγορά έχει κατακλυστεί από προϊόντα bio. Εύλογα ο καθένας από εμάς μπορεί να αναρωτηθεί  για ποιό λόγο χρειάζονται. Είναι ένας ακόμη τρόπος για να «γεμίσουν οι τσέπες» κάποιων χρήματα εις βάρος των καταναλωτών? Γιατί χρειαζόμαστε συμπληρώματα αφού όλα τα θρεπτικά στοιχεία μπορεί κάποιος να τα προσλάβει από την τροφή;

Η σημερινές μας διατροφικές συνήθειες βασίζονται σε θερμίδες και γεύση και είναι φτωχές σε ζωτικά βιολογικά συστατικά και συνεπώς ο τρόπος που τρεφόμαστε είναι υπεύθυνος σε μεγάλο βαθμό για πολλές από τις ασθένειες της εποχής μας.

 Μέσω της τροφής που η ίδια η φύση μας παρέχει, πραγματικά θα παίρναμε ό τι χρειαζόμασταν, εάν είχαμε το δικό μας περιβόλι, χωρίς φυτοφάρμακα, εάν τρώγαμε τα φρούτα και τα λαχανικά μας αμέσως ή μόνο λίγες ώρες αφού τα φέρναμε από το μποστάνι στην κουζίνα μας, εάν τις κότες μας τις ταϊζαμε εμείς και ούτω κάθε εξής…
Μόνον έτσι θα παίρναμε ζωντανή τροφή. Ο τι φτάνει στο πιάτο μας έχει χάσει το 80% της διατροφικής του δύναμης και συνήθως είναι ραντισμένο με ουσίες επιβλαβείς για την υγεία μας.
  • Η VEGAS σίγουρα διαθέτει ζωντανά συμπληρώματα διατροφής.  Τι θα προτείνατε στους καταναλωτές σας;

Ας μιλήσουμε τώρα λίγο για δύο συμπληρώματα διατροφής από τα 10 που έχει αυτή την στιγμή η Εταιρεία και που είναι πολύ γνωστά πιά στον κόσμο, διότι υπάρχουν πολλές εταιρείες που τα παράγουν και κάποιες από αυτές τα διαφημίζουν  και στην τηλεόραση.

Ο  Χριστόφορος Κολόμβος είχε πει « Τέσσερα είναι τα βασικά συστατικά για την υγεία του ανθρώπου:  Δημητριακά, σταφύλι, ελιά και αλόη. Το πρώτο θρέφει, το δεύτερο ανυψώνει το πνεύμα, το τρίτο εναρμονίζει και το τέταρτο θεραπεύει».

Το τέταρτο λοιπόν, η αλόη, θεωρείται η βασίλισσα των βοτάνων. Ευδοκιμεί σε θερμά και ξηρά κλίματα. Σήμερα είναι γνωστή σε περισσότερες από 300 ποικιλίες. Την καλύτερη δράση στον ανθρώπινο οργανισμό την έχει η Aloe Vera Barbadensis Miller.

H Αλόη της Vegas είναι Aloe Vera Barbadensis Miller και το εκχύλισμά της περιέχει περισσότερα από 200 πολύτιμα καθαρά βιολογικά συστατικά, με πιστοποιήσεις τόσον όσον αφορά το φυτό όσο και το χώμα και καλλιεργείται σε μεγάλες εκτάσεις στην Ισπανία.

Περιέχει Βιταμίνες, Μέταλλα, Αμινοξέα, Ενζυμα, Φυτικές Στερόλες, Αμινο -σάκχαρα, Μονο-Πολυσακχαρίτες με κορυφαία τον Πολυσακχαρίτη Acemannan της αλόης οι δράσεις του οποίου μπορούν να συνοψιστούν ως εξής:

1.Δρα σαν ισχυρός αντιφλεγμονώδης παράγοντας.
2. Διεγείρει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος.
3. Βοηθά στην εξόντωση βακτηριδίων, ιών, μυκήτων και παρασίτων
4.Βοηθά στην απορρόφηση ύδατος
5.Βελτιώνει το συνολικό μεταβολισμό και την λειτουργία του κυττάρου
6.Διεγείρει την δραστηριότητα του μυελού των οστών.
7.Βελτιώνει την αλλεργική συμπεριφορά του οργανισμού
8. Διεγείρει την παραγωγή ινοβλαστών για την απελευθέρωση κολλαγόνου
9.Προκαλεί λιπαντική δράση στις αρθρώσεις.
10. Αυξάνει την διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων.


Η Αλόη της  Vegas περιέχει τον Πολυσακχαρίτη Acemann σε περισσότερο από 2000mg όταν όλες οι αλόες που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν 500-700mg.
Έχει 7,87γρ πρωτεΐνες ανά 100ml, όταν όλων των άλλων εταιρειών έχουν μόνον από 0 έως 1γρ.

Είναι 100% βιολογικό με σφραγίδα πιστοποίησης bio με μία επιπλέον ανεξάρτητη πιστοποίηση για τα χωράφια ό τι βρίσκονται σε απόσταση 10χλμ από συμβατικά χωράφια, εργοστάσια και 25χλμ από αεροδρόμια.

Το μπουκάλι είναι γυάλινο, χωρίς καθόλου συντηρητικά όταν οι περισσότερες εταιρείες έχουν πλαστικό μπουκάλι, που είναι σαφής απόδειξη ό τι το προϊόν δεν είναι βιολογικό.
Η Αλόη της Vegas έχει την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε Αλόη απ όλες τις Εταιρίες. Τα συστατικά που περιέχει το μπουκάλι είναι 99,98% Αλόη και το υπόλοιπο είναι λεμόνι και βιταμίνη C.

Είναι φρεσκοστυμμένο gel φύλλων Aloe Vera χωρίς αλονη, χωρίς κόμμι ξανθάν που να την κάνουν να είναι πυκτή άρα χημικά επεξεργασμένη, και χωρίς χημικά πρόσθετα, που έχουν οι υπόλοιποι χυμοί στην αγορά.

Ο χυμός μας από Aloe ξεχωρίζει από τα άλλα, συμβατικά προϊόντα, λόγω της Παραδοσιακής Κατασκευαστικής Διαδικασίας και μεθόδου η οποία εξασφαλίζει έναν 100% φρεσκοστυμμένο χυμό με όλα τα Ενεργά Συστατικά στην Απόλυτα Φυσική τους Μορφή.
  • Και πιο άλλο συστατικό θα προτείνατε στους αναγνώστες μας;
Ας πούμε τώρα για ένα άλλο δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής. Το Hyalouron.

Είναι αλήθεια πως η αξία του υαλουρονικού οξέως είναι πιά ευρέως γνωστή στην αγορά, διότι: 

1.    Λιπαίνει και προστατεύει τις αρθρώσεις και τους μυς, προλαμβάνοντας τη φθορά και τη γήρανσή τους
2.    Μειώνει τις τριβές και βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων
3.    Προστατεύει τους χόνδρους
4.    Διώχνει τις φλεγμονές από αρθρώσεις και μυς
5.    Εξασφαλίζει την διατήρηση της δομής των αρθρώσεων
6.    Βοηθά στην επούλωση και την αποτροπή της δημιουργίας ουλών
7.    Βοηθά τα μάτια να παραμένουν καθαρά και υγιή
8.    Ενυδατώνει το δέρμα, αυξάνοντας την ελαστικότητα και την αντοχή του
9.    Προλαμβάνει τις ρυτίδες


Το Hyalouron της Vegas εξάγεται από φυτό ζύμωσης, μέσω του πράσινου μυδιού από φάρμες της Ν. Ζηλανδίας και έχει την υψηλότερη καθαρή περιεκτικότητα, την καλύτερη ποιότητα παγκοσμίως. Σε συνδυασμό με την θειική γλυκοζαμίνη, την χονδροϊτίνη και το MSM (οργανικό θείο) και τα βασικά μέταλλα, βοηθούν στην παραγωγή των ενζύμων, αντισωμάτων και γλουταθειώνης, που με την σειρά τους επηρεάζουν την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των χόνδρων.
Είναι δε σε μορφή κάψουλας φυτικής προέλευσης και σε συνδυασμό με τα άλατα μαγνησίου που εμπεριέχονται, εγγυάται την απορρόφηση από τον οργανισμό στο 100%.

  • Για πες μας όμως και για την ομορφιά της γυναίκας που θέλουν να μάθουν οι φίλες μας;

Όπως είπαμε και στην αρχή, η Vegas παράγει εκτός των διατροφικών και καλλυντικά.
Τα καλλυντικά απευθύνονται σε γυναίκες και άνδρες και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε έξω από τον  «κόσμο» μας τους μικρούς μας φίλους, τα παιδιά!

Τα καλλυντικά περιποίησης της επιδερμίδας χωρίζονται σε σειρές για πιο νεανική επιδερμίδα, με βιολογική αλόη, με Q10 πρώτης ποιότητας, διότι δεν είναι όλα τα Q10 της αγοράς Α ποιότητας και οι καταναλωτές δεν πληροφορούνται για αυτό και με υαλουρονικό Α ποιότητας επίσης.

H Vegas παρέχει βιολογική σύσταση  ύψιστης ποιότητας για τον καταναλωτή, για έναν ακόμη πολύ σημαντικό λόγο:
Διότι αντί για το νερό του αγωγού σε όλα της τα προϊόντα και στα προϊόντα Ομορφιάς, χρησιμοποιεί Αλόη βιολογική, οπότε δίνουμε την καλύτερη ποιότητα τόσο για την εσωτερική Υγεία όσο και για την εξωτερική, αυτήν του δέρματός μας που ισοδυναμεί με την Ομορφιά!

Ομορφιά λοιπόν! Τα πρόσωπα όλων μας αντανακλούν την συναισθηματική κατάσταση που βιώνουμε. Με τις διάφορες εκφράσεις, όπως το χαμόγελο ή το συνοφρύωμα πραγματοποιούνται καθημερινά περίπου 15.000 κινήσεις των μυών του προσώπου και έτσι προκαλείται η δημιουργία ρυτίδων, ιδίως σε περιοχές όπως το μέτωπο, τα μάτια, το στόμα και την περιοχή της μύτης.
Υψηλής αξίας οροί δεσμεύουν άφθονη υγρασία και παρακινούν τ η δημιουργία νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, ώστε να υποστηρίζεται η ικανότητα αναζωογόνησης του δέρματος. 

Με την ιδιαίτερη αυτή ιδιότητα να δεσμεύουν και να αποθηκεύουν μεγάλες ποσότητες υγρασίας, αυξάνεται ο όγκος των συνδετικών ιστών και ουσιαστικά το δέρμα μας αποκτά επένδυση από μέσα προς τα πιο τεντωμένο δέρμα και οι ρυτίδες και έξω. Αυτό επιφέρει πιο τεντωμένο δέρμα και οι ρυτίδες και ανωμαλίες του δέρματος εξομαλύνονται η και μειώνεται το βάθος των ρυτίδων. Αυτό γίνεται π.χ. και στις ραγάδες της εγκυμοσύνης.

Η Vegas και εδώ χρησιμοποιεί το υαλουρονικό οξύ, που όπως είπαμε παράγεται με ζύμωση από φυτικά εκχυλίσματα ( ενώ συχνά εξάγεται το υαλουρόν από λοφίο κόκορα η από μάτια αγελάδας) Αυτή η φυσική διαδικασία παραγωγής του δικού μας υαλουρονικού εγγυάται ότι το προϊόν δεν περιλαμβάνει ζωϊκά συστατικά και ‘ότι τα μόρια υαλουρόνιου μπορούν να απορροφηθούν καλά από το σώμα. Αυτό τεκμηριώθηκε με κλινικές έρευνες.
Με την χρησιμοποίηση του υαλουρόν μπορούν να ξεθωριάσουν οι πανάδες και να μικρύνουν οι μεγαλύτεροι πόροι ιδίως εκεί που είναι εμφανείς. Στο πρόσωπο, στο ντεκολτέ και στα χέρια. Εχει δε, ισχυρή ενυδατική και συσφικτική δράση, επαναφέροντας την υδατική ισορροπία και την σφριγηλότητα του δέρματος.
  • Τι δώρο θα κάνεις για τους αναγνώστες στα Βλεφαρίσματα;  Τι θα μας δώσεις και τι προτείνεις για εμάς;

Τα δώρα που προσφέρω είναι:
  1. Μία περιποίηση αντιγήρανσης προσώπου με το αστέρι της Vegas, το μηχάνημα μας, skin cell tronic  διάρκειας 60 λεπτών  με  άμεσα ορατά αποτελέσματα.


 2.  Μία δραστικότητατη κρέμα για την κυτταρίτιδα με μείωση αυτής στο 40% σε 10 ημέρες.

3. Μία υπέροχη ενυδατική μάσκα που λειτουργεί και σαν κρέμα νύχτας εκπληκτικής αναζωογόνηση


4.  Ένα εξαιρετικό λάδι σώματος με άρωμα καρύδας.


 Ο σκοπός του μηχανήματος είναι να μειώνει τα  σημάδια του χρόνου απαλά και ταυτόχρονα αποτελεσματικά.

Το αστέρι μας αυτό, χρησιμοποιεί την σύγχρονη τεχνολογία των υπερήχων με το φως LED το οποίο επιφέρει την απαλή και αποτελεσματική μείωση των ρυτίδων, των πόρων και των μικρών ουλών. Με αυτή την μικρή ιδιοφυή συσκευή κάνουμε μασάζ και σύσφιξη. Για όσους τους ενδιαφέρει πολύ η καλή εμφάνισή τους και δεν επιθυμούν δραστικές επώδυνες επεμβάσεις και το «σκληρό νυστέρι», η θεραπεία με υπερήχους προσφέρει την τέλεια εναλλακτική λύση.

Σε συνδυασμό δε με τα προϊόντα της Vegas, έχει πολλαπλές εφαρμογές , ιδίως στο πρόσωπο και το ντεκολτέ. Έχει και ευχάριστη αίσθηση. 

Το Skin Cell Tronic λειτουργεί με γαλβανικό ρεύμα Ιονισμό για να μεταφέρονται τα μόρια του υαλουρονικού οξέος σε βαθύτερα στρώματα αφού πρώτα έχουν μετατραπεί σε ιόντα.

 Λειτουργεί με Υπέρηχο που γίνεται ικανή η πρόσληψη του υαλουρονικού στον μέγιστο βαθμό και να παρακινείται η επί πλέον παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης του δικού μας δέρματος.

Και τέλος λειτουργεί και με Φωτοθεραπεία με το ψυχρό φως LED που σε χαμηλές συχνότητες επιφέρει με τα τρία χρώματά του διαφορετικά αποτελέσματα.

Είτε αναστέλλει φλεγμονές. Είτε παρακινεί την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου μας, Είτε χαλαρώνει τους μύες του προσώπου και εμπλουτίζει με οξυγόνο το δέρμα.

Το Skin Cell Tronic έχει έντονη  επίδραση και αποτελέσματα ορατά άμεσα!

Η Vegas είναι μία Εταιρεία που πάνω απ όλα σέβεται τον άνθρωπο και την φύση,  Και είναι μεγάλη χαρά γιά μένα να μιλώ γι αυτήν.

Και εκτός από την ποιότητα, είναι και κάτι άλλο που με κάνει να την αγαπώ. Οι τιμές της σε συνδυασμό με την ποιότητα!
  • Που θα σε βρούνε όμως οι φίλες που θέλουν να δοκιμάσουν τα προϊόντα της VEGAS;
Μπορούν να πάρουν μόνο για τα μέλη από τα Βλεφαρίσματα 10% έκπτωση στέλνοντας στο email μου barb_unicorn@yahoo.gr και να μου γράψουν με την λέξη «Βλεφαρίσματα» ώστε  να πάρουν την έκπτωση τους.  Μην ξεχάσετε φυσικά τον διαγωνισμό που τρέχει και όλες οι φίλες θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν μια δωρεάν παρουσίαση στον χώρο τους. Ενώ επίσης μπορούν να μπουν στην προσωπική σελίδα μου στο www.vegascosmetics.gr/gr70854 και να παραγγείλουν άμεσα από κει.

  • Σε ευχαριστούμε πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσες, Βαρβάρα…. Στο επανειδήν…



Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 

Συντάκτης: Μαρία Κάπα