Κάντε το μεγάλο "μπαμ" το βράδυ της Ανάστασης



Τα Βλεφαρίσματα θα σας εισάγουν στο χώρο της μόδας και θα σας συμβουλεύουν πώς να είστε μέσα στην μόδα με απλές λύσεις. Για αυτό γράφω το πρώτο μου άρθρο για να κάνετε <<μπαμ>> το βράδυ της Ανάστασης!!!




 Αν θέλετε να κλέψετε την παράσταση και έχετε σκοπό να βγείτε για ένα ποτό με chic style προτιμήστε ένα total white look με μια λευκή παντελόνα ή ένα chigarette παντελόνι (βλέπε φωτό 1) συνδιαζοντάς το με μια λευκή ημιδιάφανη πουκαμίσα και λευκό σακάκι. Το style απογειώνεται με χρυσά αξεσουάρ και γόβες σε έντονο χρώμα.

                                                                         Φωτό 1

Αν αντιθέτως θέλετε να είστε sexy τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα body φόρεμα (βλέπε φωτό 2) σε έντονους ή παλ χρωματισμούς μ' ένα blazer ή ένα ανοιξιάτικο δερμάτινο jacket. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση σας ανάλογα με την διάθεσή σας εκείνη την βραδιά.

                                                                           Φωτό 2

Εναλακτικά αν αποφασίσετε να επισκεφθείτε το χωριό σας έχουμε μια πιο casual chic πρόταση φορώντας ένα μαύρο skinny τζιν μ' ένα υφασμάτινο τοπ και ένα σακάκι με τις αγαπημένες σας μπαλαρίνες, loafers (flat μπαλαρίνα με πιο ψηλή γλώσσα χωρίς κορδόνια) ή oxford( ανδρόγυνο παπούτσι με κορδόνια)  ώστε να είστε πιο άνετες στο δρόμο προς την εκκλησία (βλέπε φωτό 3).

                                        Φωτό 3

Ελπίζω να σας βοήθησα λίγο....

Καλή Ανάσταση  Βλεφαρίσματα μου και μην ξεχνάτε...πάντα in style!!!


Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες

 Συντάκτης: Ιωάννα Ταχίνη