Άνδρες έτοιμη για μόδα ....το καλοκαίρι του 2016



Τα Βλεφαρίσματα δεν θα ασχοληθούν μόνο με την γυναικεία μόδα αλλά και με την ανδρική. Θα βοηθήσουμε τους άνδρες αναγνώστες μας να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, για να είναι in style όλες τις ώρες του φετινού καλοκαιριού.







 Για άλλη μια χρονιά στην μόδα παραμένει το  navy look (ναυτικό στύλ). Ανοίχτε την ντουλάπα σας και φορέστε το μπλε πουκαμισό σας ή την μακό μαρινιέρα σας (ριγέ μπλούζα) και συνδυάστε τα με μπλε ή λευκό παντελόνι ή με μια βερμούδα στα αντίστοιχα χρώματα και φυσικά με τα boat shoes (βλέπε φωτό 1) τα  hot παπούτσια του φετινού καλοκαιριού.

                                        (Φωτό 1)


 Οι περισσότεροι άνδρες αγαπάνε την δροσιά ενός πουκάμισου, είτε φορώντας το σκέτο, είτε μ' ένα t-shirt με στάμπα. Για το καλοκαίρι του 2016 τα πουκάμισα που κυριαρχούν είναι αυτά με καρό ντεσέν (ύφασμα με σχέδια), τα boho (αέρινα πουκάμισα με λουλούδια), οι ιταλικοί γιακάδες (μεγάλοι γιακάδες) και τα μάο (γιακάδες όρθιοι χωρίς μύτες). Οι επιλογές είναι πολλές, μπορείτε να τα φορέσετε όλες τις ώρες με denim (ξεβαμμένα jeans), υφασμάτινα παντελόνια με γυρισμένα ρεβέρ, ακόμα και με βερμούδες. Για να ολοκληρώσετε την εικόνα σας, σας προτείνω εσπαντρίγες,  loafers (βλέπε φωτό 2) ή ακόμα και τα αγαπημένα σας sneakers (αθλητικά).


                                        (Φωτο 2)

 Το 2016 αρκετοί ξένοι οίκοι μόδας ψηφίζουν το mix & mutch στα κοστούμια, δηλαδή προτείνουν να συνδυάζονται ένα παντελόνι και ένα σακάκι από διαφορετικά κοστούμια. Τα σακάκια σε στενή γραμμή και τα αγαπημένα μας blazer. Aν θέλετε να αποκτήσετε τον τίτλο του "fashion icon" τότε προσθέστε ένα ποσέτ (μαντήλι τσέπης) σε πιο έντονους χρωματισμούς και ωραία ντεσέν. Βέβαια για να συμπληρώσετε το look χρειάζεται ένα δερμάτινο oxford υπόδημα για να μαγνητίσετε τα βλέμματα.


                                        (Φωτό 3)


 Ελπίζω να σας βοήθησα Βλεφαρίσματα μου...

Και μην ξεχνάτε δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο, για να είστε πάντα in fashion !!!

 Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες


Συντάκτης: Ιωάννα Ταχίνη