Αλόη ή Alloy (κράμα)



Τα Βλεφαρίσματα θέλουν να σας εξηγήσουν την διαφορά της Αλόη με το Allloy. Φυσικά δεν είναι το ίδιο πράγμα γιαυτό προσέξτε.... μην πληρώσετε το αποτέλεσμα....




Προχώρησε τόσο πολύ λοιπόν το design και η επιστήμη ώστε να αντικαταστήσουμε τα μέταλλα με λουλούδια;

Η έρευνα μας οδήγησε σε κάποιο site όπου πουλάνε δαχτυλίδια “αλόη με χρυσό” προς 29 ευρώ πράγμα που μπερδεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.


Στη συνέχεια της έρευνας πέσαμε πάνω στον ζούγκλα. Ο πάλαι ποτέ τιμητής της δημόσιας ζωής άνοιξε μαγαζί, το zougla shop στο οποίο διαβάζουμε ότι διαθέτει “Κοσμήματα από ασήμι, αλόη και άλλα ευγενή μέταλλα” . Ευγενή μέταλλα, αγενείς άνθρωποι. Σε μία έξαρση σουρεαλισμού πρόσθεσε και μία φωτογραφία άνθους αλόης.

Μπαίνοντας στα προιόντα που πουλάει το e-shop αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε. Η περίφημη αλόη είναι το alloy, που στην ελληνική γλώσσα εδώ και 4000 χρόνια λέγεται κράμα. Κράμα λοιπάν που στην καλύτερη περίπτωση είναι μπρούτζος και στη χειρότερη τενεκές ξεγάνωτος. Έτσι προκύπτουν οι φοβερές ευκαιρίες των τηλεευαγγελιστών κοσμημάτων που πουλάνε τα καταπληκτικά κοσμήματα από αλόη από 850 ευρώ, για σήμερα μόνο 17 ευρώ. Και οι εμβρόντητοι τηλεθεατές ψάχνουν μανιωδώς στο Google να ξεθολώσουν το τοπίο μήπως καταλάβουν τελικά ότι στις ζούγκλες βρίσκεις μόνο μαιμούδες.

Γιαυτό προσοχή στον κόσμο που θέλει να σας εξαπατήσει.!


Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 





Συντάκτης: Μαρία Κάπα
 Πηγή/κατασκευαστής: email