Εκλογικές βλακείες.



Τα Βλεφαρίσματα μπορεί να κοιμούνται για λίγο καιρό αλλά πάντα ξαγρυπνούν...  Με την πολιτική αλήθεια θα σας αφυπνίσουν σήμερα για να ταράξουν λίγο τα νερά... ένα μυθιστόρημα θα σας εξιστορήσω σήμερα... για κάτι εκλογές στην χώρα που τόσο έχει δοκιμαστεί τον τελευταίο καιρό. 



Ο 43χρονος πρωθυπουργός μας ξύπνησε μέσα από μια λαίλαπα άγχους και συνείδησης... Ιδρωμένος καθώς ήταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να βαστάξει πια αυτό το βάρος, και να φοβάται καθημερινά για την ζωή των παιδιών του. Έπρεπε να κάνει κάτι.... Τι όμως; Το πλέον προφανές ήταν το αναμενόμενο.

Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ

Δεν κάλεσε κανέναν άλλο εκτός από τον φίλο του Δημοσιογράφο "Λευτέρη" που ήταν ο μόνος που μπορούσε να φτιάξει την κατάσταση.  Τα media θα κάναν αυτό που έκαναν πάντα. Θα διαρρέαν την είδηση και σίγουρα κανένας δεν θα έμενε ανεπηρέαστος..,

Κάλεσε τον Ολάντ στο κόκκινο τηλέφωνο να του πει την απόφασή του.  Τον απειλούσαν καιρό και είχε χάσει από καιρό τον ύπνο του.  Εκείνος συμφώνησε καθώς δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς:

 - Mais oui! C' est facile! Απάντησε...

Σύντομα όλοι ψιθύριζαν την είδηση.  Ο "Λευτέρης" είχε κάνει την δουλειά του.  Οι ειδήσεις μιλούσαν ήδη για τις επικείμενες εκλογές.  Ο λόγος προφανές για το ΣΥΡΙΖΑ... ήταν βαρύ το φορτίο για έναν ηγέτη όπως ο Τσίπρας.  Είναι αριστερός με δεξιά τσέπη όπως όλοι αλλά δεν μπορούσε πλέον να βαστάξει το βάρος να είναι τεμαχισμένο το εκλογικό του δημιούργημα.

Πήρε τον Γιώργο να του φτιάξει τον λόγο του.  Εκείνος δεν κατάλαβε μέσα στον ύπνο του... ήταν διακοπές και δεν περίμενε φυσικά κάτι τέτοιο.

- Έρχομαι με το πρώτο αεροπλάνο. Απάντησε.

Και έτσι είπε για πρώτη φορά να φάει ήρεμος με την οικογένειά του πρωινό. Ο κύβος ερίφθει.  Το βράδυ στις 8 θα ακολουθήσει το διάγγελμα και τέλος....

Το παρόν είναι ένα μυθιστόρημα και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.  Την πραγματικότητα αυτή την έφτιαξα για να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα....





Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 

 Συντάκτης: Μαρία Κάπα