Magicka, οι μικροί μάγοι


Τα Βλεφαρίσματα αποφάσισαν να ρίξουν μία ματιά στο MagickaΣτο παιχνίδι αυτό, ο παίκτης καλείται να γίνει ο υπέρτατος μάγος που θα σώσει το κόσμο από τη καταστροφή. Όμως στο παιχνίδι αυτό η μαγεία δεν επηρεάζει μόνο τους αντιπάλους αλλά και τον ήρωα!


Μάθετε περισσότερα διαβάζοντας και τη συνέχεια. Δείτε: η πρώτη σελίδα του Magicka.

Στο Magicka ο παίκτης είναι ένας ανώνυμος μάγος που καλείται να σώσει το κόσμο πολεμώντας χιλιάδες εχθρούς χρησιμοποιώντας δεκάδες μαγικά! Ο κόσμος έχει ένα cartoon στυλ και λαμπερά, έντονα χρώματα που κάνουν τους πάντες να ενθουσιάζονται. Άλλα δεν σταματάει μόνο στα χρώματα ακόμα και η μαγεία είναι σαν να βγήκε από παιδικό.

 Οι μάγοι ελέγχουν 8 στοιχεία που μπορούν να τα συνδυάσουν με όποιο συνδυασμό θέλουν ώστε να κάνουν πολλά διαφορετικά μαγικά,που συμπεριλαμβάνουν εκρήξεις, ακτίνες, δημιουργία τοίχων, τεράτων και πολλά ακόμα. Όμως χρειάζεται προσοχή γιατί όλα τα μαγικά μπορούν να προκαλέσουν ζημιά ή ν'αλλάξουν το περιβάλλον και να βλάψουν το ίδιο το μάγο, να τον παγώσουν, να του βάλουν φωτιά ή ακόμα να του προκαλέσουν μέχρι και ηλεκτροσόκ.  

Το παιχνίδι δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ιστορία που κάποιος μπορεί να την αναλύει με τις ώρες, απλά μερικά γεγονότα που ακολουθούν μία λογική σειρά. Μ'αυτόν τον τρόπο απλοποιεί την ιστορία ώστε οι παίκτες να επικεντρωθούν περισσότερο στις μάχες και στο περιβάλλον που αλλάζουν συνεχώς. 

Οι παίκτες περνάνε από κάστρα, ποτάμια, σπηλιές και κάθε άλλου είδους δοκιμασίες για να μπορέσουν να νικήσουν το παιχνίδι! Οι εκπλήξεις δεν σταματάνε ποτέ, καθώς παντού υπάρχουν κρυψώνες με μαγικά αντικείμενα που μπορεί να χρησιμοποιεί ο παίκτης καθώς και αρκετές μικρές αποστολές.

Το παιχνίδι αυτό είναι αρκετά διασκεδαστικό και δοκιμάζει τη φαντασία των παικτών για το πως να χρησιμοποιήσουν τα εφόδια που έχουν προκειμένου να νικήσουν το παιχνίδι. Το μεγάλο εύρος αντικειμένων και πραγμάτων που πραγματοποιούνται μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, έκαναν το magicka ένα απ'τα πιο γνωστά παιχνίδια!

Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 

 Συντάκτης: Μάνος Φανής
 Kατασκευαστής: Paradox
 Επίσημη σελίδα: magicka2.com