King of Thieves,οι νόμιμοι ληστές


Τα Βλεφαρίσματα αποφάσισαν να ρίξουν μία ματιά στο King of Thieves. Στο παιχνίδι αυτό, ο παίκτης καλείται να γίνει ο υπέρτατος ληστής και να ανταγωνιστεί με χιλιάδες άλλους. Έχετε τα προσόντα για να πλουτίσετε ή θα είστε μέσα στη φτώχεια; Θα έχετε το μεγαλύτερο ή το μικρότερο λημέρι;

Μάθετε περισσότερα διαβάζοντας και τη συνέχεια. Δείτε: η πρώτη σελίδα του King of Thieves.





Ο βασιλιάς των ληστών είναι ένα παιχνίδι πρωτοποριακό για φορητές συσκευές!Το παιχνίδι αυτό έχει δύο σκέλη, να μπαίνεις σε  λημέρια και να κλέβεις όσο περισσότερο χρυσό γίνεται και να φτιάξεις όσο καλύτερες άμυνες μπορείς γύρω απ'το δικό σου χρυσό!
Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να μπαίνει σε διάφορες σπηλιές/κρησφύγετα που μέσα έχουν κρύψει οι άλλοι παίκτες τους θησαυρούς τους.Όμως αυτοί δεν είναι αφύλαχτοι, υπάρχουν παγίδες κάθε είδους, τερατάκια, κανόνια, πριόνια... που έχουν μπει με τέτοιο τρόπο ώστε να δυσκολεύουν το παίκτη να τους φτάσει. Στόχος του να περάσει με όσες λιγότερες προσπάθειες γίνεται, καθώς όσες περισσότερες τόσο λιγότερο χρυσό παίρνει, να φτάσει το σεντούκι. Όταν τα καταφέρει παίρνει λεφτά καθώς και μερικές φορές και πολύτιμους λίθους που του επιτρέπουν να κάνει τελετές. 

Όλα αυτά τα λεφτά που αποκτάει στο λημέρι του μέσα σ'ένα σεντούκι, καθώς όμως η κρυψώνα αυτή, μόνο κρυφή δεν είναι... άλλοι ληστές έρχονται. Για να τους κρατήσει μακριά έχει στη διάθεσή του παγίδες που  γίνονται όλο και πιο περίπλοκες και δυνατές όσο προχωράει στο παιχνίδι. Ο παίκτης πρέπει να τις βάλει όσο πιο καλά μπορεί ώστε να μην μπορέσουν ποτέ να φτάσουν. Καθώς όμως κανείς δεν μπορεί να κάνει το αδύνατο , πρέπει πρώτα να τις περάσει ο ίδιος δύο συνεχόμενες φορές! Οπότε να είναι σίγουρο ότι γίνεται να περάσουν οι αντίπαλοι τη δοκιμασία

Πάνω απ΄το σεντούκι υπάρχει ένας ειδικός βωμός που μπορεί να κάνει τελετές με πετράδια ο παίκτης. Αν δεν μπορέσουν να του τα κλέψουν και ολοκληρωθεί επιτυχώς η τελετή κερδίζει πόντους. Ένα ακόμα τρόπος να πάρει πόντους είναι όταν κλέβει πολύτιμους λίθους από άλλους. Βάση αυτών κάθε λίγες μέρες οι 18 καλύτερη επιβραβεύονται, οι 3 πρώτοι με τρόπαιο και ένα μεγάλο ποσό και οι υπόλοιποι με ένα μικρότερο. Έτσι μ'αυτό το τρόπο το παιχνίδι κρατάει σε εγρήγορση τους πάντες για να προσέχουν τη θέση τους στη λίστα.

Το μόνο μειονέκτημα για μένα ήταν ότι για να παίξεις σε κάποιο λημέρι χρειάζονται κλειδιά που αυτά τα παίρνεις μόνο όταν περνάει χρόνος, βλέπεις κάποιο βίντεο ή πληρώσεις με κανονικά λεφτά. Γιαυτό το λόγο γίνεται υπερβολικά αργό το παιχνίδι, καθώς μπορείς να παίξεις μόνο για λίγο κάθε ώρα! Παρόλαυτα αξίζει να το δοκιμάσετε και να μας πείτε εσείς την άποψη σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω της επίσημης σελίδας.

Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 

 Συντάκτης: Μάνος Φανής
 Kατασκευαστής: Zeptolab
 Επίσημη σελίδα: http://www.kingofthieves.com