Το μόνο τμήμα Αρχαίων Ελληνικών για παιδιά 3 ετών!



Τα Βλεφαρίσματα σας έχουν το καλύτερο μάθημα για το παιδί σας.... Αρχαία Ελληνικά!  Και το μόνο μέρος που θα μπορούσατε να γράψετε το παιδί σας από τα 3 του χρόνια στην Ελλάδα, γίνεται στον φιλόξενο χώρο του Βιβλιοπωλείου "Αιγηίς"στον Πειραιά. Και μόνο για σας, τους αναγνώστες από τα  Βλεφαρίσματα, έκπτωση 5,00 €!


 
Στο βιβλιοπωλείο "Αιγηίς" στον Πειραιά φιλοξενείται μια πρωτότυπη μέθοδος εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας για παιδιά από την τρυφερή ηλικία των 3 ετών, όπου δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα για αυτή την ηλικία. 

Η μέθοδος στηρίζεται σε ένα πλήρες πρόγραμμα ελληνικής παιδείας, καθώς οι μικροί μαθητές έρχονται σε επαφή με την ελληνική Μυθολογία, Ιστορία και Ετυμολογία, με έμφαση στον ελληνικό πολιτισμό, την ελληνική παράδοση και την ελληνική γλώσσα. Ο στόχος είναι η αφύπνιση του ελληνικού πνεύματος και η μελέτη και κατανόηση των κειμένων των προγόνων μας μετέπειτα από το πρωτότυπο κείμενο.

Η καινοτομία της μεθόδου έγκειται στην διαδραστικότητα του μαθήματος και στην διεξαγωγή του μέσω ζωγραφικής, κουκλοθεάτρου, χαρτοκοπτικής, καρτών, θεατρικού παιχνιδιού, κρεμάλας και τραγουδιού. Τα παιδιά ψυχαγωγούνται και στην ουσία μαθαίνουν παίζοντας!

Θα μου πείτε βέβαια για την ηλικία των 3 ετών:  Μα καλά, θα πιέσουμε σε αυτή την ηλικία το παιδάκι, πως θα γράψει, θα διαβάσει; Σε αυτή την ηλικία οι μητέρες είναι μαζί με τα παιδιά και μαθαίνουν τραγούδια, παιχνίδια με λέξεις από την αρχαία ελληνική γλώσσα,  διασκεδάζουν.  Το παιδάκι σε αυτή την ηλικία είναι έτοιμο να απομνημονεύσει τα πάντα, πόσο μάλλον τα τραγούδια.  Και μην ξεχνάμε ότι στην Microsoft ζητάνε προγραμματιστές στελέχη που απαραίτητα πρέπει να γνωρίζουν τα Αρχαία Ελληνικά.  Γιατί να μην ξεκινήσουν σωστά;
Όσο για την αναγκαιότητα των Αρχαίων Ελληνικών, είναι δικό μας δικαίωμα να αποφασίσουμε.  Θα πρέπει να γνωρίζετε όμως ότι πολύ σημαντικά κρίνονται επίσης τα πορίσματα επιστημονικών ερευνών, τα οποία συμπίπτουν στο συμπέρασμα ότι η εκμάθηση της αρχαίας ελληνικής προλαμβάνει την δυσλεξία, αναπτύσσει τις μαθησιακές ικανότητες, ενεργοποιεί τους νευρώνες του εγκεφάλου και εξελίσσει την αντιληπτική ικανότητα. 

Δηλώστε συμμετοχή 
για το πρώτο δοκιμαστικό μάθημα δωρεάν! 

Ενώ μόνο για τα Βλεφαρίσματα, 
κόψτε το παρακάτω κουπονάκι 
και θα σας κάνουν έκπτωση 5,00 €




Τμήμα νηπίων Πέμπτης: 17:00 - 18:30
Τμήμα νηπίων Σαββάτου: 10:00 - 11:30

Ρωτήστε και για τα υπόλοιπα τμήματα.... μεγαλύτερων παιδιών ως την ηλικία των104 ετών!

Βασιλέως Γεωργίου Α΄ 11, Πειραιεύς
Τηλ. : 210-4100286
www.aegeeis.gr


Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 




Συντάκτης: Μαρία Κάπα