Κούβα: 8ήμερο ταξίδι σε ένα προορισμό που όλοι ονειρευόμαστε.... σε τιμή απίστευτη!





Μην μου πείτε ότι δεν έχετε στο παρελθόν σκεφτεί, να πάτε στην Κούβα....  Ιδιαίτερα ο αρσενικός πληθυσμός (για ευνόητους λόγους)!   Η προσφορά αυτή δεν παίζεται!!!

Πραγματικά, εδώ και περίπου 20 μέρες σε προσφορά με κουπόνι, βρίσκεται ο προορισμός των περισσότερων από μας που τρελαινόμαστε για ταξίδια.
 

399€ (ούτε 400 € δηλαδή) το άτομο για 8 ημέρες, 6 διανυκτερεύσεις με πρωινό στην Κούβα, στο ξενοδοχείο Melia 5* στην πανέμορφη Αβάνα, για να γνωρίσετε την πολυπληθέστερη χώρα της Καραϊβικής, να συναντήσετε εκρηκτικές σενιορίτες, να πιείτε το μυθικό της ρούμι, να λικνιστίτε στους ρυθμούς της "salsa", να καπνίσετε τα μοναδικά πούρα Αβάνας, να κολυμπήσετε σε ονειρεμένες ακρογιαλιές με γαλαζοπράσινο χρώμα.

Την προσφορά την έχει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε... τρέχοντας.  Για όσους ενδιαφέρονται πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.  Οι υπόλοιποι απλά ονειρευτείτε... 

Προσοχή:  Διαβάστε καλά την προσφορά, καθώς δεν έχει πλήρη γεύμα, και δεν αναφέρει ξεναγό ή μετακινήσεις οργανωμένες σε μουσεία.  Καλό είναι να καλέσετε στο τηλέφωνο το ταξιδιωτικό γραφείο.  Πάντως ούτως η άλλως η προσφορά είναι φανταστική, καθώς σαν χώρα η Κούβα είναι φτηνή και το να πληρώσετε φαγητό ή μεταφορικά μέσα, δεν θα είναι ιδιαίτερο κόστος για σας.
 
Συντάκτης: Μαρία Κάπα
Πηγή/κατασκευαστής: prolaveto.com
Επίσημη σελίδα: http://prolaveto.com/8-imeres-stin-omorfoteri-hora-tis-karaivikis