Πως να φορέσετε σωστά τις Ζιπ Κιλοτ...




   Τα  Βλεφαρίσματα θα σας μεταφέρουν στην δεκαετία του ´60 με τις ζιπ κιλότ . Οι ζιπ κιλότ είναι τα πιο hot παντελόνια της σεζόν και συγκεκριμένα, είναι παντελόνια που φτάνουν λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο με φαρδιά γραμμή. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό outfit ανάλογα με το σωματότυπο σας!!!






  Αν έχετε για παράδειγμα τον σωματότυπο αχλάδι(λεπτή μέση-φαρδιά περιφέρεια),προτιμήστε η ζιπ κιλότ που θα διαλέξετε να ξεκινάει από τα κόκαλα της περιφέρειας (βλέπε φωτό 1). Σημαντικό είναι να φοράτε στενές μπλούζες και μεσάτα πουκάμισα, ώστε να αναδεικνύουν την μεσογειακή σιλουέτα σας. Συνδυάστε ψιλοτάκουνες peep toe ή pumps and heels γοβες (βλέπε φωτό 1)


                                         (Φωτό 1)


  Αν είστε αδύνατες προτιμήστε ζιπ κιλότ ψιλόμεσες με crops out (κοντά μπλουζάκια) ή oversize t-shirt (φαρδιές μπλούζες). Ο απόλυτος συνδυασμός για να απογειώσετε την εικόνα σας είναι οι γόβες gladiator (με κορδόνια).


                                        (Φωτό 2)


Για πιο street style εικόνα προτιμήστε denim ζιπ κιλότ, φορώντας t-shirt με στάμπες, crops out και αέρινες μπλούζες. Περπατήστε άνετα αλλά πάντα με στυλ, φορώντας τις εσπαντρίγες σας ή sneakers shoes (φωτό 3)


                                        (Φωτό 3)


  Βλεφαρίσματα μου  ακολουθήστε τις συμβουλές μου για να είστε οι πρώτες που θα "βολτάρετε" με το πιο hot trend παντελόνι του φετινού καλοκαιριού, εμπνέοντας τους άλλους με την εμφάνιση σας!!!

             
Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες


 Συντάκτης: Ιωάννα Ταχίνη