Πρωταπριλιά... μέρα για ψέμματα ή αλήθειες;



Τα Βλεφαρίσματα συνυφασμένα με την καθημερινότητα θα εορτάσουν το τυπικό της πρωταπριλιάς μας με αλήθειες... ναι με αλήθειες.


 

Τον τελευταίο καιρό αναρωτιέμαι... μήπως εγώ δεν καταλαβαίνω και πάλι για άλλη μια φορά μου λένε ψέμματα; Ή μήπως είναι η αλήθεια μεταμορφωμένη σε κολοκύθα που ξαφνικά θα γίνει ως δια μαγείας άμαξα με 4 ολόλευκα άλογα....

Το όλο ευτυχισμένο τέλος "και ζήσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα" στην πραγματικότητα αν φύγει η πρωταπριλιά που μας το υπαγορεύει είναι "ζούνε αυτοί καλά και μας μας κοροϊδεύουν".  Με αναβάτες στην άμαξα τον τελευταίο καιρό τον νέο μας Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και φυσικά τον βαθύτατα χαρισματικό για τα media Γιάνη, ( προσέξτε όχι 2 νι), Βαρουφάκη.

Μια επανάληψη από αυτά που έλεγε ο Γιωργάκης Παπανδρέου και όλοι αυτοί που θέλαν κατά καιρούς να ανέλθουν στην εξουσία.  Και μεις σαν χάνοι φωνάζαμε υπέρ του χρήματος που δεν θα δούμε ποτέ καθώς για τους πολιτικούς μας, κάθε μέρα είναι πρωταπριλιά...

Και όμως λένε και αλήθειες.... μισές και κεκαλυμμένες, για να σου πούνε μετά από καιρό: "Εγώ στα έλεγα, εσύ δεν πρόσεχες"... Ναι προσέχουμε αυτά που μας δίνουμε ελπίδα για το καλύτερο, για ένα καλύτερο μέλλον.  Συγνώμη αλλά προσκυνήσαμε και μεις τον Θεό του Χρήματος. Μας κάνατε πιστούς σε ένα μέσο ανταλλακτικό, υποχείρια σας.

Δείτε λοιπόν μερικά αληθινά ψέματα πολιτικών μας... για να μην λέτε ότι δεν μας τα είπαν...

Άντε και καλή πρωταπριλιά

 

Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 

Συντάκτης: Μαρία Κάπα
Πηγή/κατασκευαστής:   youtube.com/ ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ