LoL, League of Legends, Δεν είναι για γέλια!!


Τα Βλεφαρίσματα αποφάσισαν να δουν και από κοντά ένα απ'τα πιο διάσημα ηλεκτρονικά παιχνίδια....το League of Legends.Είναι η νέα μόδα ,καθώς όλα τα παιδιά,έφηβοι ακόμα και ενήλικες ασχολούνται μ'αυτό το παιχνίδι αλλά αξίζει όντως όλον αυτόν τον ενθουσιασμό;

Μάθετε περισσότερα διαβάζοντας και τη συνέχεια. Δείτε: η πρώτη σελίδα του League of legends 





Το League of Legends είναι ένα παιχνίδι MOBA(multiplayer online battle arena),δηλαδή διαλέγεις ένα χαρακτήρα ,απ'αυτούς που έχει ήδη το παιχνίδι, και συμμαχώντας με άλλους παίκτες προσπαθείς να νικήσεις μία αντίπαλη ομάδα παικτών ή χαρακτήρων που ελέγχονται από το πρόγραμμα.


Όλοι οι χαρακτήρες που υπάρχουν μέχρι τώρα στο παιχνίδι
Όταν φτιάξεις ένα καινούριο λογαριασμό και συνδεθείς πρώτη φορά στο παιχνίδι δεν έχεις ξεκλειδωμένες όλες της δυνατότητες, όπως για παράδειγμα να παίξεις εναντίον κανονικών παικτών ή ένα αγώνα που σε βάζει σε μία κατάταξη σε σχέση με τους άλλους παίκτες!


Όσο παίζεις ο λογαριασμός σου ανεβαίνει επίπεδο ,με μέγιστο τα 30 , ξεκλειδώνοντας όλους τους 4 χάρτες!!

Υπάρχουν 4 διαφορετικοί χάρτες που μπορεί να παίξει κανεις,


Στο φαράγγι των επικαλεστών που είναι και ο κύριος χάρτης , δύο ομάδες των 5 παικτών αντιμετωπίζουν η μία την άλλη με σκοπό να καταστρέψουν το αντίπαλο nexus , που προστατεύεται από 3 δρόμους και πολλούς πύργους.ανάμεσα σ'αυτούς τους δρόμους υπάρχει η λεγόμενη ζούγκλα


Όλοι οι παίκτες ξεκινάνε με τα ίδια λεφτά και χωρίς αντικείμενα,έχοντας πρόσβαση σ'ένα μαγαζί,ώστε να αγοράσουν ό,τι μπορούνε.Όσο προχωράει η ώρα ,ορδές από μίνιονς,μικρά τερατάκια, ξεκινάνε απ'τις 2 βάσεις αντίστοιχα και πάνε απ'τους 3 δρόμους.Οι παίκτες τις σκοτώνουν για λεφτά και εμπειρία ώστε να ανεβάσουν το επίπεδο του χαρακτήρα τους.Στην αρχή όλα πάνε καλά μέχρι να ξεκινήσουν οι μεγάλες μάχες,οι 2 ομάδες πολεμάνε για αποκτήσουν κυριαρχία στο χάρτη.Στην αρχή φαίνονται χαοτικές, αλλά όσο συνηθίζεις βλέπεις ότι χρειάζεται πολύ στρατηγική!Όσο προχωράει η ώρα το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο περίπλοκο,ένα μικρό λάθος μπορεί να κοστίσει τη νίκη.Στη ζούγκλα κρυμμένα υπάρχουν τέρατα που σκοτώνοντας τα δυναμώνει όλη η ομάδα, ο δράκος και ο Baron. Αυτά τα τέρατα παρέχουν buffs,όταν και άμα τα σκοτώσεις που ενδυναμώνουν όλη την ομάδα.


Επειδή είναι τόσο σημαντικοί στόχοι , είναι ιδιαίτερα δυνατοί και δύσκολο να τους νικήσει κάποιος.Χρειάζεται συνεργασία απ'όλη την ομάδα ,οπότε βασικά εργαλεία είναι η συνεργασία και η
επικοινωνία πάντα

Στο δάσος της σύγχυσης υπάρχουν μόνο 2 δρόμοι και οι ομάδες είναι των 3 ατόμων ,ενώ στη μαινόμενη άβυσσο υπάρχει μόνο 1 δρόμος και οι ομάδες είναι των 5 ατόμων !!!!Παρόλο που ο στόχος είναι ίδιος ,οι διαφορετικοί χάρτες δίνουν διαφορετικές προκλήσεις. 

Η  Riot κάνει τεράστιες προσπάθειες να φέρνει συνέχεια νέο υλικό για τους παίκτες μέσα στο παιχνίδι και να το ανανεώνει συνεχώς!Όλοι οι χάρτες έχουν ανανεωθεί ώστε να έχουν τα καλύτερα γραφικά που γίνεται,χωρίς να επηρεάζονται καθόλου τα fps(frames per second)!Πραγματικά το παιχνίδι έχει αποκτήσει μια αίσθηση next generation,καθώς τα πάντα είναι high definition πια.

Το παιχνίδι πέρα απ'τα αναμενόμενα προσφέρει και καταπληκτική μουσική μέσα στο παιχνίδι και όχι μόνο.Υπάρχει συγκρότημα που έχει φτιαχτεί απ'τη εταιρία με δικό του δίσκο και προσφέρει σ'όλους μια διαφορετική εμπειρία.


Είναι εντυπωσιακό πως μπορεί μία εταιρία να μετατρέψει αυτό που νιώθεις όταν  παίζεις σ'ένα τραγούδι ή ακόμα καλύτερα σ'ένα βίντεο που απλά χάνεσαι όταν το παρακολουθείς!





Λένε ότι μία εικόνα είναι 1000 λέξεις άρα ένα βίντεο είναι αμέτρητες ,άπλα δείτε το και θα καταλάβετε ποιος είναι ο κόσμος του League of Legends!!


Πέρα απ'όσα προσφέρονται απ'τη εταιρία έρχεται και ένα ακόμα δώρο, το πιο χάλια community. Οι παίκτες είναι ιδιαίτερα οξύθυμοι κάνοντας την εμπειρία ιδιαίτερα δυσάρεστη για όλους.Αν και γίνονται συνεχείς προσπάθειες για να αλλάξει αυτό ,όλες καταλήγουν άκαρπες.Παρόλαυτα δεν παύει να συνεχίζει ακάθεκτη να δοκιμάζει νέα πράγματα για να σταματήσει το rage στα games.

Αν θέλετε να γραφείτε και να δοκιμάσετε ξεκινήστε πατώντας τα παρακάτω link:


Παίξτε μαζί μας και δοκιμάστε μία διαφορετική εμπειρία....

Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες


Συντάκτης: Μάνος Φανής
Κατασκευαστής:  Riot
Επίσημη σελίδα:http://eune.leagueoflegends.com