Hero Zero: Παίξτε με προσοχή ένα παιγνίδι εντελώς εθιστικό!

Η πρώτη σελίδα του Hero Zero - Βλεφαρίσματα


Τα Βλεφαρίσματα πιστά στην παράδοση τους, να ελέγχουν τα πάντα και να βγάζουν συμπεράσματα, εδώ και περίπου 4,5 μήνες κάνουν ρεπορτάζ σε ένα παιχνίδι χαρακτήρων... Το HeroZero... Γίνε και συ ένας μηδενικός ήρωας.... δείτε: Η πρώτη σελίδα του Ηero Zero Βλεφαρίσματα




Ξεκίνησα με έναν χαρακτήρα γυναικείο, έχοντας ως όπλα μου μόνο την γυναικεία μου εξυπνάδα.  Το παιγνίδι φυσικά του Herozero είναι καταπληκτικό, με φοβερά γραφικά, δράση, και πρέπει να έχεις υψηλή ευφυΐα για να παίξεις και να διαπρέψεις.  Συνολικά στο παιγνίδι παίζουν παγκοσμίως κατά τα λεγόμενα του παιγνιδιού, αρκετά εκατομμύρια παίχτες!  Φυσικά δεν θέλησα ποτέ να μπω σε σέρβερ άλλων χωρών (Αμερική, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία κλπ.). Το παιγνίδι είναι τόσο καλό ώστε στην Ελλάδα μόνο αυτή την στιγμή λόγω του φόρτου των παιχτών υπάρχουν 8 σέρβερ που χειρίζονται το παιγνίδι: gr1, gr2, gr3, gr4, gr5, gr6, gr7, gr8.  Για να καταλάβετε την έκταση, εγώ μπήκα να παίξω και εκείνη την εποχή ήταν ανοιχτό το gr6... μέσα σε 3 μόνο μήνες ανοίχτηκαν 2 ακόμη σέρβερ.  Οφείλω πάντα να τονίσω ότι σύμφωνα με τους όρους χρήσης του παιχνιδιού, απαγορεύεται (δηλαδή επιτρέπεται για τους πονηρούληδες) να έχεις παραπάνω από 1 παίχτη μέσα στον ίδιο σέρβερ.  Έχουν όμως την δυνατότητα να κάνουν προεγγραφή σε νέο σέρβερ, πριν από παίχτες που δεν έχουν εντρυφήσει στο παιχνίδι.  Και γιατί αυτό; Γιατί ο χαρακτήρας σου ανεβαίνει σε δεξιότητες, level και τιμή, όσο παίζει καθημερινά.  Κάποιος φυσικά που έχει μπει πρώτος στον σέρβερ, έχει το πλεονέκτημα να ξεκινά πρώτος τον αγώνα, ενώ οι άλλοι που προσπαθούν να δουν το "τέρμα", απλά βλέπουν την πλάτη του!

Ξεκινώντας λοιπόν τον Ιούλιο του 2014 με τον γυναικείο χαρακτήρα bo......13 (για να μην με ψάξετε) ξεκινησα να παίζω μη ξέροντας τι να κάνω.  Χωρίς να βάλω ένα ευρώ, τουλάχιστον στην αρχή! Γιατί φυσικά ένα παιχνίδι για να επιβιώσει, έχοντας από πίσω ένα τεράστιο επιτελείο με προγραμματιστές, μαρκετίστες, επιμελητές, μεταφραστές, γραφίστες.... θέλει το λουκουμάκι του! Δηλαδή απλό ατόφιο χρήμα.  Παίχτες σαν εμένα, δεν τους ενδιαφέρουν.  Θέλουν παίχτες που να έχουν πορωθεί με το παιγνίδι, και δίνουν χρήματα καθημερινά.  Και όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, το καταφέρνουν.... Μιλάμε για πολλά φράγκα....

Όταν λοιπόν μπαίνεις.... μπαίνεις γυμνός.  Φτιάχνεις τον χαρακτήρα σου μέσα από μια πληθώρα χαρακτηριστικών και ξεκινάς (Φτιάχνω τον χαρακτήρα - Hero Zero Βλεφαρίσματα). Είσαι υποχρεωμένος να δουλέψεις, να γυμναστείς, να κάνεις αποστολές, ώστε να κερδίσεις κέρματα και ντόνατ! Ναι ντόνατ... είναι το χρυσό για το παιγνίδι αυτό.  Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να σου δίνει τουλάχιστον 2 ντόνατ την ημέρα, εφόσον παιζεις καθημερινά, και ολοκληρώνεις αποστολές, ειδικές αποστολές, και κάνεις μάχες με άλλους μηδενικούς ήρωες.

Φτιαχνω τον χαρακτήρα - Hero Zero Βλεφαρίσματα
Ξεκινώντας λοιπόν, έχεις ενέργεια για αποστολές 4Χ. Τα πρώτα 100 λεπτά είναι δωρεάν αρχικά, και έπειτα έχεις ακόμη 3Χ50 λεπτά για αποστολές, τις οποίες πληρώνεις με σχετικά κέρματα για να συνεχίσεις (Ξεκινώντας - Η χαζούλα της γειτονιάς - Ηero Zero Βλεφαρίσματα).

Ξεκινώντας - Η χαζούλα της γειτονιάς - Ηero Zero Βλεφαρίσματα
Φυσικά οι αποστολές και άλλα, ανοίγουν επίσης όσο παίζεις.  Η πρώτη συνοικία που εκδηλώνεις την ικανότητά σου ως Μηδενικός Ήρωας, είναι το Humphreydale. Εκεί είναι που λέμε, πήγε ξυπόλητος στα αγκάθια! Αλλά είναι αποστολές χρόνου, που δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχεις.  Αργότερα οι αποστολές χωρίζονται σε 3 κατηγορίες.  Σε αυτές που κάνεις μάχη με κακοποιό, αυτές που είναι μεγάλες σε χρόνο (20 περ. λεπτά) και δίνουν αντίστοιχα σε εμπειρία και κέρματα, και αυτές που είναι μεσαίου ή μικρού χρόνου (5 - 10 λεπτά), που επιδιώκεις (Αποστολές - Ηero Zero Βλεφαρίσματα).  

Αποστολές - Ηero Zero



Το δεύτερο που κάνεις είναι να αφομιώσεις στον παίχτη σου την εμπειρία που πήρες από την αποστολή, και καθώς έχεις λίγα κέρματα (το φτωχούλι) να πάρεις κάτι από το κατάστημα μεταχειρισμένων, καθώς είσαι με τα εσώρουχά σου.   Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να ξεκινήσεις τις μονομαχίες με άλλους μηδενικούς ήρωες.


Μονομαχίες - Ηero Zero
Εδώ θα δούμε ένα νέο χαρακτηριστικό που λέγεται τόλμη: Συνολικά με το που μπαίνεις έχεις 100 βαθμούς τόλμης, και κάθε φορά που κάνεις μάχη με άλλον μηδενικό ήρωα, καταναλώνονται 20 βαθμούς τόλμης. Άρα κάνοντας τις πράξεις βλέπεις ότι μπορείς να κάνεις 5 μάχες.  Μετά για τους θερμόαιμους κάθε 10 λεπτά (προσοχή πρέπει να είσαι από πάνω) παίρνεις 20 βαθμούς τόλμης ήτοι 1 μάχη κάθε 10 λεπτά..... (Μονομαχίες 2 - Ηero Zero)

Μονομαχίες 2 - Ηero Zero
Προσοχή: Προσπαθήστε να κάνετε μάχες με Μηδενικούς Ήρωες που έχουν μικρότερες ιδιότητες από εσάς, καθώς και εμπειρία. Επίσης παίζει ρόλο  η κατάταξή σας και το level σας. Αν τελικά έχετε χαμηλότερα μετρήσιμα χαρακτηριστικά, είναι λογικό ότι θα χάσετε για πλάκα.... Σημείωση: Καθώς το παιχνίδι παίζει με μια φόρμουλα στατιστικών, υπάρχει πιθανότητα να κερδίσετε κάποιον που έχει καλύτερες ιδιότητες από σας, αλλά οι πιθανότητες είναι μικρές.  Περνώντας τον κέρσορα πάνω από τις ιδιότητές σας πριν κάνετε την μάχη (Μονομαχίες 3 - Ηero Zero)


Μονομαχίες 3 - Ηero Zero

Εδώ θα δείτε να ανοίγει ένα νέο στοιχείο: τα ηρωικά σου κατορθώματα! Στην Αρχική σας σελίδα θα σας ενημερώνει όταν έχετε επετεύξει κάποιον σκοπό - κατόρθωμα, στο σημειωματάριο που βρίσκεται πάνω δεξιά εμφανίζοντας ένα έντονο κόκκινο θαυμαστικό.  Κάνετε κλικ και εμφανίζει ένα παράθυρο, που παρουσιάζει τα κατορθώματα που έχεις στο ενεργητικό σου, αυτά που έχεις ξεκλειδώσει, και τα κλειδωμένα (Ηρωικά Κατορθώματα - Ηero Zero). 

Ηρωικά Κατορθώματα - Ηero Zero
Η επόμενη επιλογή στο μενού σου είναι η εργασία (καλά που δεν το αναφέρουν σαν δουλεία).  Στην εργασία έχεις την επιλογή να κερδίσεις κέρματα, ενώ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου.... Μπορείς να εργαστείς μέχρι 24 συνολικά ώρες, και να πάρεις την απόδοση.  Όταν βγαίνετε από το παιγνίδι καλό είναι να υπολογίζετε πότε θα μπείτε ξανά, καθώς δεν μπορείς όταν εργάζεσαι ή προπονήσαι να κάνεις αποστολές. Είστε ένα κανονικός άνθρωπος και η λογική είναι ότι δεν μπορείς να είσαι σε 2 - 3 μέρη ταυτόχρονα (Εργασία - Ηero Zero).

Εργασία - Ηero Zero
Έπειτα θα βρείτε τις προπονήσεις. Εκεί σύμφωνα με τις ιδιότητες σας, θα αναβαθμίζετε τα χαρακτηριστικά σας που είναι: Δύναμη: πόσο γερά χτυπήματα καταφέρνεις στον αντίπαλό σου, Αντοχή: Τι αντοχή έχεις απέναντι στα χτυπήματα του αντιπάλου, Μυαλό: Στατιστικά πόσο ακριβή είναι τα χτυπήματά σου, Διαίσθηση: Στατιστικά πόσο συχνά αποφεύγεις τα χτυπήματα του αντιπάλου.  Θα πρέπει να κάνετε 5άλεπτες προπονήσεις τόσες ώστε να γεμίσει η μπάρα της ιδιότητας που θέλετε να αυξήσετε.κατά 5 μονάδες αυτή την ιδιότητα. Φυσικά όσο ανεβαίνεις level τόσο περισσότερες προπονήσεις πρέπει να κάνεις, που φτάνει τελικά τις 10 καθημερινά (Προπονήσεις - Ηero Zero).

Προπονήσεις - Ηero Zero
Το επόμενο που θα βρείτε, μια επιλογή που θέλει να βρεις κάποιες εικόνες πρώτα σε αποστολές, είναι οι ειδικές αποστολές.  Ξεκινούν από το επίπεδο 15, είναι αρκετές αλλά μπορείς μόλις τις εκπληρώσεις να προχωρήσεις στις αναβαθμίσεις τους. Πιο δύσκολοι αντίπαλοι, πιο καλές ανταμοιβές. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στις ανταμοιβές καθώς σας παρέχουν κυρίως επικά αντικείμενα, τα οποία αν τα κάνετε σετ ανεβαίνουν ποσοστιαία οι ιδιότητές σας.(Ειδικές αποστολές - Ηero Zero

Ειδικές αποστολές - Ηero Zero
Από τα επόμενα υπομενού ξεκινά η πίκρα.  Αν θέλεις πραγματικά να προχωρήσεις, σου δίνει κάποια βοηθητικά, τα οποία πληρώνονται με κέρματα, αλλά κυρίως με ντόνατ...  Ντόνατ σημαίνει κανονικά χρήματα τα οποία δίνεις με πολλούς τρόπους.  Εγώ σας συμβουλεύω να ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ, την οποιαδήποτε αγορά με ντόνατ, καθώς εκεί το παιγνίδι παύει να είναι παιγνίδι, και ξεκινούν τα δύσκολα. Προσωπικά, με έχουν βρίσει, απειλήσει, διώξει, κυνηγήσει όσο δεν πάει. Αλλά θα τα πούμε εκτενέστερα με αποδείξεις σε λίγο!

  • Ενισχυτικά: Αποστολών, δεξιοτήτων, Εργασίας. Πρέπει τουλάχιστον να τα έχετε στο 25% (κρατάει 4 ημέρες), αν θέλετε να προχωρήσετε.  Για εκείνον που κερδίζει πολλά ντόνατ με 10 ντόνατ προτείνω να αγοράσεις μόνο το ενισχυτικό δεξιοτήτων, καθώς τα άλλα δεν είναι τόσο σημαντικά. Επίσης υπάρχει επιλογή με 2 ντόνατ, η Ηρωική Αίσθηση, το οποίο οποίο για 1 ώρα σου υποδεικνύει πάνω δεξιά τις αποστολές που έχουν καλύτερη απόδοση σε κέρματα και εμπειρία
Ενισχυτικά - Ηero Zero
  •  Ομάδες: Αν θέλει ο παίχτης να εξελιχθεί σε έναν άξιο μηδενικό ήρωα, θα πρέπει να φτιάξει ή να μπει σε μια ομάδα ηρώων.  Μέσα από την ομάδα έχεις την δυνατότητα να έχεις + στις δεξιότητες σου και εφόσον η ομάδα είναι στις πρώτες 50, και έχοντας καταφέρει να κερδίσει η ομάδα έπαθλα, να υπερτερείς σε μονάδες προπόνησης, ενέργειας, τόλμης.  Σε αντιδιαστολή η ομάδα ανά έπαθλο χάνει 10% των δεξιοτήτων σε ομαδικές μάχες στα μέλη. Π.Χ Αν έχει η ομάδα 2 έπαθλα, 1 τόλμης και 1 ενέργειας τότε σε ομαδική μάχη θα χάνει 20% των δεξιοτήτων του. Προσοχή: Αν δεν γνωρίζετε τι πρέπει να κάνει μια ομάδα, καλό θα ήταν για αρχή να πάρετε την εμπειρία μέσα από μια ήδη φτιαγμένη ομάδα.  Φυσικά μπορείτε να αλλάζετε ομάδα όσο ανεβαίνετε και να πηγαίνετε σε καλύτερες ομάδες.  Οι τοπ 10 συνήθως έχουν δεξιότητες ομάδας 100%. Μια νέα ομάδα ξεκινά με 10% Εκεί υπάρχει ένα θεματάκι.... Οι ομάδες ανεβαίνουν μόνο με αγορασμένα ντόνατς και κέρματα. Όχι με κερδισμένα από το παιχνίδι.  Αυτό σε βάζει σε διαδικασία πληρωμής έτσι και θέλεις να φτιάξεις ομάδα! (Ομάδες - Ηero Zero). Σαν παράδειγμα να αναφέρω τον Αρχηγό μιας ομάδας που είχε 100% ιδιότητες, ο οποίος είχε δώσει για την ομάδα 33.000 ντόνατ!  Όταν φτάσουμε στο υπομενού ντόνατ κάντε την εναγωγή να καραφλιάσετε.  Περισσότερα για τις πληρωμές θα μιλήσουμε αργότερα.
Ομάδες - Ηero Zero
  • Κατάταξη:  Είναι ένας πολύ σημαντικός υποφάκελλος ο οποίος καθορίζει πολλά πράγματα.  Πρώτα απ'όλα μπορείτε να δείτε σε τι κατάταξη είστε, με βάση την τιμή που έχετε αποκομίσει μέχρι στιγμής, την τιμή που έχει αποκομίσει η ομάδα σας (Κατάταξη - Ηero Zero). Το μεγάλο φαγοπότι για την εταιρία που διαχειρίζεται το Hero Zero είναι στο εβδομαδιαίο τουρνουά! Πέφτει πολύ ξύλο μεταξύ των παιχτών για να μπουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στην εβδομαδιαία κατάταξη.  Σε αυτό το τουρνουά από την 1η θέση μέχρι την 100η κερδίζεις ντόνατς. Οριοθετούνε από τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής (που βγαίνουν τα αποτελέσματα) μέχρι τις 21:00 το βράδυ της επομένης Κυριακής. Συνοψίζουν την συνολική εμπειρία, τιμή,  και τιμή ομάδας της βδομάδας. Απο κει παίρνει ο1ος (σε κάθε κατηγορία) 75 ντόνατ, ο 2ος 60, ο 3ος 40 και από 4 ως 10 θέση 10 στην εμπειρία και στην τιμή.  Όσον αφορά την τιμή της ομάδος, τα ντόνατ πάνε στην ομάδα και είναι: 1η 200 ντόνατ, 2η 150 ντόνατ, 3η 100 ντόνατ, 4η ως 10η 50 ντόνατ(Κατάταξη/Τουρνουά - Ηero Zero).    Τα συστήματα που χρησιμοποιούνται είναι τα μισά παράνομα σύμφωνα με τις οδηγίες του παιχνιδιού.  Κάποιοι έχουν στον ίδιο σέρβερ 2-3 χαρακτήρες, οι οποίοι φτιάχνουν ομάδες διαφορετικές για να κερδίζουν ή να χάνουν ώστε να πιάσουν την κατάταξη.  Επίσης κυκλοφορούν πολλοί χακεράδες που ενισχύουν τις ιδιότητες του ή των παιχτών τους, ενώ επίσης χακάρουν το σύστημα να τους βάζει ντόνατ που φαίνονται πληρωμένα, ώστε να αναβαθμίζουν τις ομάδες δωρεάν.  Σίγουρα η υποστήριξη προσπαθεί να αποτρέψει τέτοιες κακόβουλες ενέργειες αλλά....

Κατάταξη - Ηero Zero

Κατάταξη/Τουρνουά - Ηero Zero
  •  Αγορά Ντόνατ: Το ζουμάκι - λουκουμάκι - χρυσό του παιγνιδιού, είναι τα ντόνατ που προαναφέραμε. Υπάρχουν φυσικά πολλοί τρόποι για να αγοραστούν άνετα.... διαλέγετε και πέρνετε: Facebook, sms, πιστωτική, paypal, και φυσικά paysafe. Οφείλω να προειδοποιήσω ότι χρήστες στο παιγνίδι είναι κυρίως παιδιά από 12 ως 18 ετών, τα οποία χαλάνε το χαρτζιλίκι τους στο παιχνίδι.  Πράγμα ανεπίτρεπτο!  Εννοείται βέβαια ότι καλύπτονται όλα από διατάξεις και παραθυράκια ενώ κανείς δεν μεριμνά για αυτό.  Εγώ από το βήμα του blog μου σας ενημερώνω για την επικινδυνότητα τους χώρου, καθώς άτομα ηλικίας ως 18 ετών δεν πρέπει να σχετίζονται με αγορές λόγω του νεαρού της ηλικίας τους. Η φωτογραφία που θα δείτε αφορά τις σημερινές χρεώσεις οι οποίες είναι κατά πολύ καλύτερες από τότε που ξεκίνησα εγώ.  Για να δοκιμάσω πήρα το αρχικό πακέτο το οποίο με 4,99 € έδινε 96 ντόνατ. Όλα αυτά τα ντόνατ τα έδωσα για να ανέβει μία ομάδα με ένα πολύ καλό παιδί τον Κώστα, ο οποίος με εμπιστεύτηκε και με έκανε Αρχηγό για κάποιες μέρες που δεν μπορούσε να μπει λόγω σχολείου.  Ένα εξαιρετικό παιδί.  Το όνομα της ομάδας λέγεται Tern......tors και είναι η ομάδα που θα κλείσω τον κύκλο μου. (Αγορά Ντόνατ - Ηero Zero Βλεφαρίσματα).
Αγορά Ντόνατ - Ηero Zero Βλεφαρίσματα
Φυσικά εδώ υπάρχει και το κομμάτι της διαφήμισης που χορηγοί του παιχνιδιού σε συνεργασία με την υποστήριξη, δίνουν ντόνατ για να κάνετε αγορές ή άλλα από αυτούς. Θα πάτε στην κάτω αριστερή πλευρά στην επιλογή: Θες να κερδίσεις ντόνατς; Κάνετε κλικ, και σας βγάζει ένα νέο παράθυρο που γράφει πάνω πάνω  (Current Partner Offers - Ηero Zero Βλεφαρίσματα)

Εννοείται ότι η προσφορά αυτή έρχεται από Αμερική, που είναι η μαμά εταιρία, και είναι φυσικό, οι περισσότερες προσφορές έρχονται από κει.  Προσπάθησα και εγώ να κερδίσω αυτά τα ντόνατ.  Μπήκα σε ένα Αμερικάνικο site που έδινε ντόνατς αφού γραφόσουνα, και έπαιρνες μέρος σε μία έστω δημοσκόπηση και σε ένα παιχνίδι που παρομοίαζε τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, πολεμικής τακτικής, όπου είχες αεροπλάνα ή τάνκς απέναντι σε εχθρούς που ήταν σε πραγματικό χρόνο, παίχτες από όλο τον κόσμο.  Δεν θα πω το ονόματα καθώς βλέπω αυτή την στιγμή να έχει κλείσει το σχετικό παράθυρο, που όμως έχω βγάλει ευτυχώς την σχετική φωτογραφία για του λόγου το αληθές.  Να σας πω πως θα μπείτε να παίξετε τα παιχνίδια ή θα δοκιμάσετε κάποια πράγματα για να πάρετε κάποια "αρκετά" ντόνατς. Εγώ έπαιξα, και έχασα που λένε.  Ποτέ δεν μπήκαν τα ντόνατς.  Έχω παίξει και σε άλλες εταιρίες, αλλά αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί.  Ζήτησα τόσο από τους χορηγούς να μου καταβάλουν τα ντόνατ όσο και από την υποστήριξη, δημιούργησα threat στο forum, αλλά ποτέ δεν πήρα 1 ντόνατ. Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Ι Α !!!!!

Current Partner Offers - Ηero Zero Βλεφαρίσματα
Να τελειώσω λοιπόν όταν έφυγα από τους Terninators ήμουν πια γνωστή στον χώρο και πολλοί με διεκδικούσαν για την ομάδα τους.  Εγώ είχα συγκεκριμένο πλάνο να ανέβω ψηλά και μετά να γυρίσω στους φίλους μου.  Έφυγα λοιπόν, όταν ένας χακεράς μπήκε μέσα στην ομάδα, αυτοπροσκαλούμενος.  Να αναφέρω ότι μόνο οι Σύμβουλοι και ο Αρχηγός της ομάδας μπορεί να καλέσει παίχτη να γίνει μέλος στην ομάδα.  Μάλιστα έγιναν μερικά κουφά πράγματα, και ο ίδιος υποστήριξε ότι  έγιναν από μία ομάδα που ήταν αντίπαλός μας σε μάχη.  Μίλησα με τον Αρχηγό τους και φυσικά μου αποκρίθηκε ότι δεν γνωρίζει τίποτα.  Ζήτησα συγνώμη και πριν διώξω το συγκεκριμένο άτομο.... έφυγε.

Στην περιγραφή μου γράφει το χρονικό διάστημα που έμεινα στις 3 ομάδες που πήγα. Καθώς έχουν μπει επανειλημμένα από κάποια ξένη χώρα και έχουν μεταφράσει το βιογραφικό μου, καθώς έχει συντακτικά λάθη που δεν μπορώ να διορθώσω.  Σχετική Περιγραφή και Σημειώσεις ακολουθούν σε φωτογραφίες. (Περιγραφή Ήρωα, Περιγραφή 1 - Hero Zero Βλεφαρίσματα, (Περιγραφή Ήρωα, Περιγραφή 2 - Hero Zero Βλεφαρίσματα) και (Περιγραφή Ήρωα, Σημειώσεις - Hero Zero Βλεφαρίσματα).


Περιγραφή Ήρωα, Περιγραφή 1 - Hero Zero Βλεφαρίσματα

Περιγραφή Ήρωα, Περιγραφή 2 - Hero Zero Βλεφαρίσματα

Περιγραφή Ήρωα, Σημειώσεις - Hero Zero Βλεφαρίσματα

Καθώς είχα κουραστεί από την ενασχόλησή μου ως Αρχηγός στους Tern.....ors, είπα να πάω σε μια ομάδα με 100% επέκταση δυνατοτήτων.  Είχα ήδη πρόταση από τον σύμβουλο και υπαρχηγό Chris.... ο οποίος με περίμενε υπομονετικά.  Του είχα πει ότι θα άφηνα την ομάδα όταν πήγαινα 150 level, ενημερώνοντας σχετικά. Έτσι και έκανα.  Στην νέα μου ομάδα υπήρχε ένας πιτσιρικάς Αρχηγός που είχε λένε χρήματα ή είχε κερδίσει το lotto και είχε βάλει πάνω από 1.500,00 € μέσα.  Μόνο εκείνος είχε βάλει περίπου 33.000 ντόνατ.  Ο επονομαζόμενος Έκτ...ς ήταν ένα παιδάκι 13 ετών, που έμπαινε μόνο για να διώξει άτομα και έβγαινε.  Όλη την δουλειά την έβγαζε ο Chris.....  O ο οποίος καθώς ήταν μικρός και έπρεπε να διαβάζεις (15 ετών) μια ωραία πρωία, κάνει εμένα υπεύθυνο σύμβουλο, δίνει τον παίχτη του σε ένα άλλο παιδί.... και εξαφανιζόλ!  Είχα τονίσει μπαίνοντας στην ομάδα ότι δεν μπορώ να πάρω ευθύνη.  Το μήνυσα στον Έκτ... και καθώς μου έκανε αίτημα να πάω μια Χουαν..... έφυγα για την νέα μου ομάδα.   Η ομάδα αυτή λέγεται Hooligans, και είναι η μόνη ομάδα που θα αναφέρω το όνομά της καθώς μου φέρθηκαν άσχημα ως βάναυσα.  Έμεινα λιγότερο από βδομάδα γυρίζοντας φυσικά στους φίλους μου τους Tern.....ors.  Με έχουν βρίσει αρκετοί.  Μέχρι και ο Έκτ....ς!  Οι μόνοι που φέρθηκαν σαν άνθρωποι είναι οι Tern.....ors που είμαι μέχρι στιγμής.  Έχω πει βέβαια ότι σκοπός μου ήταν να γράψω αυτό το άρθρο, εξήγησα στην ομάδα τις προθέσεις μου, και ζήτησα να μου πουν ποιος θέλει τον παίχτη μου.


Το μήνυμα που έστειλα στα μέλη της ομάδας εξηγεί τα πάντα.  Πιστεύω ότι μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν ομάδες που είναι της υποστήριξης.  Ενώ απαγορεύεται να βρίζεις κλπ.  και ενώ ενημέρωσα την υποστήριξη, ποτέ κανένας δεν μπήκε στον πάγκο για μερικές μέρες.... όπως θα έπρεπε Το πρώτο μήνυμα έγραφε σχετικά: Ο λόγος που θα φύγω - . (Μήνυμα 1-1 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα), (Μήνυμα 1-2 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα), (Μήνυμα 1-3 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα), (Μήνυμα 1-4 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα)

Μήνυμα 1-1 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα

Μήνυμα 1-2 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα

Μήνυμα 1-3 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα

Μήνυμα 1-4 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα
 Στο επόμενο μήνυμα: Ο λόγος που θα φύγω 2 - έχω σχετικές σελίδες που είναι στο lightshot. Μπορείτε να δείτε τα link ή απλά να κοιτάξετε την μεθεπόμενη ομάδα. (Μήνυμα 2-1 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα), (Μήνυμα 2-2 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα), (Μήνυμα 2-3 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα)

Μήνυμα 2-1 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα

Μήνυμα 2-2 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα

Μήνυμα 2-3 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα

Μήνυμα 2-4 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα

....... ή απλά να κοιτάξετε την επόμενη ομάδα φωτογραφιών. Αυτά είναι οι αντιδράσεις ατόμων που ποτέ δεν τους έκανα τίποτα.... (Προσβολή 1, 2, 3, 4, 5 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα).

Προσβολή 1 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα

Προσβολή 2 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα

Προσβολή 3 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα

Προσβολή 4 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα


Προσβολή 5 - Ηero Zero Βλεφαρίσματα


Τελειώνω την αφήγησή μου με το γράμμα και τις αποδείξεις στους συμπαίκτες μου, και χαιρετώ το Hero Zero.  Να πω την αλήθεια έκανα και φιλαράκια εδώ μέσα.  Όμως...."Παιδιά γίνετε ήρωες από το μηδέν αλλά στην πραγματική ζωή... μην γίνεστε πρόβατα. Βγείτε έξω, ερωτευτείτε, παίξτε.  Δεν είναι η οθόνη ο κανονικός κόσμος.  Η κανονική ζωή είσαστε ΕΣΕΙΣ!"



Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 


Συντάκτης: Μαρία Κάπα
Επίσημη σελίδα: herozerogame.com