Selfie επικίνδυνες μέχρι Θανάτου!



Τα Βλεφαρίσματα είχανε κάνει μια αναφορά της νέας μόδας των social media.... Selfie... κρατάς την κάμερα εσύ και βγάζεις τον εαυτό σου αλλά και τον περίγυρο σου! Δείτε σχετικά: Όσκαρ 2014: Το κόκκινο χαλί ... Τι γίνεται όμως όταν η Selfie γίνεται επικίνδυνη του Θανατά;;!!


 
Ψηφίσαμε... και σας τις δείχνουμε:

1.  Δεν φοβάμαι τα ύψη

Η πρώτη φωτογραφία που φαίνεται στην αρχή του αρθρου, η Xenia Ignatyeva πήρε μια selfie από μια γέφυρα 28 πόδια πάνω από το έδαφος για να εντυπωσιάσει τους φίλους της. Η 17χρονη Ρωσίδα όμως έχασε την ισορροπία της και έπεσε σε ένα καλώδιο, με το οποίο έπαθε ηλεκτροπληξία και πέθανε με τραγικό τρόπο.  

2. Jenni Rivera

Τον Δεκέμβριο του 2012 του Μεξικού o pop star του Μεξικού Jenni Rivera και οι συνεπιβάτες του, πήραν μια selfie λίγο πριν την απογείωση του ιδιωτικού τζετ το οποίο δυστυχώς συνετρίβη και δεν άφησε επιζώντες.





3. "Happy"

Στις 26 Απριλίου του 2014 η Courtney Sanford δημοσιεύσε αυτήν την φωτογραφία της selfie ως αντίδραση στο τραγούδι του Pharrel Williams 'Happy' ενώ οδηγούσε μέσα στο αυτοκίνητό της από τη Βόρεια Καρολίνα και  δευτερόλεπτα αργότερα συνετρίβει σε ένα φορτηγό και το ατύχημα αποδείχθηκε μοιραίο.



4. Jadiel

Αυτό είναι ένα selfie που τραβήχτηκε από τον διάσημο Πουέρτο Ρικανό  μουσικό της Regge Jadiel, και ανέβηκε στο Instagram στιγμές πριν να έχει την μοιραία συντριβή με την μοτοσικλέτα του στη Νέα Υόρκη τον Μάιο του 2014.





5. Η Selfie της πτήσης MH17

Ο Gary Slok και η μητέρα του πήρε αυτή την selfie λεπτά πριν την απογείωση από το Άμστερνταμ των Malaysian Airlines της πτήσης MH17, το οποίο καταρρίφθηκε πάνω από την Ουκρανία, τον Ιούλιο του 2014.
 




6. Selfie με όπλο
Ο 21-χρονών Oscar Otero Aguilar έχασε τη ζωή του όταν προσπάθησε να πάρει μια selfie με ένα πυροβόλο όπλο για την σελίδα του στο Facebook, τον Ιούλιο του 2014. Ο μεξικανικός ενθουσιώδης νέος αυτοπυροβολήθηκε με το
όπλο κατά λάθος στο κεφάλι και δεν κατάφερε να επιβιώσει.




 
7. Ποταμίσια Selfie
 
Η 13χρονη Karen Hernández ήθελε να πάρει μια selfie στις όχθες του ποταμού El Tunal στο Durango του Μεξικού. Δυστυχώς, έπεσε στο ποτάμι και πνίγηκε! Οι πυροσβέστες ανέσυραν το σώμα της τον Ιούλιο.




8.  Selfie πάνω στο τρένο

Τον Μάρτιο του 2014, ένας 21χρονος πέθανε στη Χαέν, της Ισπανίας από ηλεκτροπληξία όταν σκαρφάλωσε στο πάνω μέρος ενός τρένου από ταινία για να πάρει ένα selfie.


9. Ιρανικά Κορίτσια

Αυτές οι δύο γυναίκες ήθελαν να λάβουν ένα selfie, ενώ τραγουδούσα καραόκε στο αυτοκίνητό τους... Οι ιρανές κοπέλες σταμάτησαν να βλέπουν το δρόμο για να καταγράψει αυτό το βίντεο και τρακάραν πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο. Επέζησαν όμως και πήραν ένα άλλο selfie στο δρόμο για το νοσοκομείο!!!

10. Selfie γκρεμού

Τελευταίο και καταιδρωμένο... ένα ζευγάρι Πολωνών ενώ ήταν για διακοπές στην Πορτογαλία προσπάθησε να πάρει selfie στην άκρη ενός γκρεμού στις 10 του Αυγούστου 2014. . . και οι δύο έπεσαν από το γκρεμό για να σκοτωθούν!

Συμπέρασμα... προσέχετε πολύ με τις Selfie...  γιατί σκοτώνουν!!!!!


Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 

Συντάκτης: Μαρία Κάπα
Πηγή/κατασκευαστής: webnir.com/10-selfies-taken-moments-before-death/