Τυρόπιτα Σαρωνίδας με ....1 €


Τα Βλεφαρίσματα βρήκαν και σας προτείνουν .... Τυρόπιτα Σαρωνίδος... μόνο με 1 €!!!  Μόνο με παραδοσιακά υλικά.... και απίστευτη γεύση.




Αρχές Ιουλίου άνοιξε ένα μικρό μαγαζάκι, στην γωνία δίπλα στην Καφετέρια il Vento, δίπλα στον Ρορό (για του παλαιότερους Σαρωνιδιώτες) στην Σαρωνίδα. Για όσους έρχονται από Αθήνα, στο φανάρι δεξιά, και στον πρώτο δρόμο σταματάς.  ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΑΡΩΝΙΔΟΣ γράφει από έξω... θα το δείτε!

Αρχικά μπορεί να σκεφτείς... μμμμ φτηνή άρα όχι και καλή... Μόλις όμως είδα και ... απόλαυσα, θέλησα να σας μυήσω στην απόλαυση της παραδοσιακής τυρόπιτας, σε συνδυασμό σωστού σέρβις με ωραίο χαμόγελο. 

 Η ατραξιόν του μαγαζιού φυσικά είναι η παραδοσιακή κουρού τυρόπιτα με ανθότυρο και φέτα, που την φτιάχνει μια καταπληκτική γιαγιά, καθώς και η μπουγάτσα του, τριγωνική με κανέλλα και ζάχαρη  άχνη.  Και τις δύο θα τις πάρετε με 1 €. Φυσικά έχει και άλλα καλά πράγματα, που είναι ποιοτικά άριστα.

Θα σας προτείνω επίσης να πιείτε χυμό ή γάλα από τον Κάμπο Χίου που φέρνει το μαγαζί, που είναι Ελληνικά και πολύ καλά προϊόντα.  Ιδιαίτερα θα απολαύσετε το λεμόνι, όπως μου είπε ένας τοπικός γιατρός που το λατρεύει!

Οφείλω επίσης να πω πως τα παιδιά κόβουν πάντα απόδειξη, προσέχουν την σειρά, για να μην υπάρχει παρεξήγηση, ενώ δεν περίμεναν να έχουν τόσο πολύ κόσμο, και από ότι λένε οι ίδιοι έχουν τρελλαθεί στην δουλειά.  Ουρά θα βρείτε πάντα μετά τις 10:30 το πρωί, αλλά η προσμονή αξίζει.  Είναι και η πρότασή μου να καταλάβουν οι επαγγελματίες, ότι το καλό και το σωστό, πάντα θα  μπορεί να πουλά...

Πάνω από όλα ο άνθρωπος, και θα δείτε ότι αυτό μετρά πάνω από όλα...

Καλή σας όρεξη.... και περιμένω σχόλια!



Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 


Συντάκτης: Μαρία Κάπα