Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ για το θέμα Βούλας Παπαχρήστου: Δεν προλάβαμε!!!


Τα Βλεφαρίσματα, από την πρώτη στιγμή που εντόπισαν την βλακεία των "Αγανακτισμένων" στο fb, που βρίζανε, και την αντίστοιχη "πρωτιά" στην βλακεία στον ιστότοπο του Star, αντέδρασαν άμεσα.  Σήμερα κάποιοι προσπαθούν να μαζέψουν τα αδικαιολόγητα.  Και φυσικά θα ασχοληθούμε με την απάντηση του Βασίλη Σεβαστή του προέδρου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ... που έτυχε να παρακολουθήσουμε δυστυχώς!
 

Η απάντηση του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ για την βλακώδη συμπεριφορά των παραγόντων, για το θέμα της Βούλας Παπαχρήστου: Δεν προλάβαμε!


Στο πρωινό δελτίο του ΣΚΑΙ πριν περίπου 1 ώρα, ζητήσανε την παρέμβαση  της Βούλας Πατουλίδου και του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ κου Βασίλη Σεβαστή.

Η Βούλα Πατουλίδου μέσα από την εμπειρία της έδωσε την σωστή απάντηση που θα έπρεπε για μια αθλήτρια που για να φτάσει να μπει στην ομάδα που κατεβάζουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες  προπονείται ατελείωτες ώρες καθημερινά από παιδί, και κάτω από φοβερά αντίξοες συνθήκες.  Και φυσικά τόνισε ότι δεν προστάτεψε κανένας την κοπέλα, και την Ελλάδα, που έγινε για ένα ασήμαντο γεγονός «βορά» στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.  Θα μπορούσε να πάρει μια επίπληξη, αλλά όχι να την αποσύρει από τους αγώνες η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο Κος Βασίλης Σεβαστής συμφώνησε, αλλά δήλωσε:  Δεν προλάβαμε!  Κε Σεβαστή πληρώνεστε για να διαχειρίζεστε τέτοιες  υποθέσεις.  Οι ξένοι που κάθονται στην αντίστοιχη δική σας θέση, θεωρούν δεδομένο τον πόλεμο που μπορεί να υπάρξει  σε έναν αθλητή, έχουν προετοιμάσει πιθανές καταστάσεις, και έχουν σκεφτεί τον χειρισμό πριν γίνουν.  Και φυσικά ο παχυλός μισθός που παίρνετε δεν σας επιτρέπει να κάνετε λάθη!  Το λιγότερο που πρέπει να κάνετε όλοι οι υπεύθυνοι είναι να παραιτηθείτε, αφού τελειώσουν οι Ολυμπιακοί αγώνες για να μην δημιουργήσετε περαιτέρω προβλήματα!

Όσο για την σοβαρή Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή θα απευθυνθώ προς εκείνους: 

"Κύριοι, σας ενόχλησε κάτι "βλακώδες" από μέρους της αθλήτριας, αλλά δεν σας ενοχλεί:

1.      Ότι σύμφωνα με το Ολυμπιακό ιδεώδες σταματούν οποιεσδήποτε πολεμικές συγκρούσεις.  Οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι έχουν κατεβάσει στην καημένη Συρία ότι οπλισμό έχουν, αλλά δεν τους αποκλείσατε από τους Αγώνες.
2.      Οι ντόπες που δίνουν και παίρνουν και έχουν σαν αποτέλεσμα οι αθλητές για να μπορούν να αγωνιστούν να παίρνουν δηλητήρια που έχουν σαν αποτέλεσμα να πεθαίνουν νέοι και με φοβερά προβλήματα, δεν σας ενοχλεί;
3.      Το γεγονός μάλιστα ότι οι Αμερικάνοι αθλητές δεν απαιτούνται να ελεγχθούν από τα επίσημα όργανα των Ολυμπιακών Αγώνων δεν το αποδεικνύει αυτό;

Για μένα μάλλον φοβόσασταν ότι η Αθλήτρια θα έπαιρνε την υψηλότερη θέση στο βάθρο, και μάλλον πιστεύετε ότι σας ανήκει."

Για μένα θα έπρεπε η Ελλάδα να αποχωρήσει από τους αγώνες και να πάρει και την φλόγα, καθώς κανένα ιδεώδες πια δεν έχει αυτή η διοργάνωση.  Θα έπρεπε να μην ξανασυμμετάσχουμε σε κανένα άλλο Ολυμπιακό «παιχνίδι» όπως το λέτε εσείς.  Γιατί ο Ολυμπισμός και το Αθλητικό Ιδεώδες μας δεν δέχεται παιχνίδια



Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 


Συντάκτης: Μαρία Κάπα