Εκλογές 17 Ιουνίου 2012: Και ξανά μανά... τα ίδια



Τα Βλεφαρίσματα και όλοι μαζί οι Έλληνες θα πρέπει να πάμε ξανά, να ψηφίσουμε την Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012.  Τι όμως;  Ο κόσμος έχει "ξεφύγει" βέβαια, και προσπαθούν όλοι να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα! 



Εγώ θα προτείνω απλά, να σκεφτείτε λίγο τον διπλανό σας, το παιδί σας, το εγγόνι σας, γιατί υπεύθυνη στάση σημαίνει να βρούμε τα λάθη του παρελθόντος και να μην τα κάνουμε ξανά.  Μην κρέμεστε από κομματικές πεποιθήσεις, καθώς κανένα πολιτικό (κομματικό) σύστημα δεν είναι τέλειο, και γνώμονας πρέπει να είναι η ενότητα, η ανθρωπιά, και η ευημερία για όλους.  Μερικές φορές μάλιστα θα πρέπει να θυσιάσουμε τα δικά μας πιστεύω για το καλύτερο όλων.  Επίσης τα άκρα που διαφαίνονται να έχουν πάρει αέρα, και να δημιουργούν καταστάσεις, κάνουν ότι κάνουν γιατί κάποιοι κατέληξαν το σύστημα.  Και θα φάει πολύς κόσμος ξύλο.... και αθώοι!

Βρείτε τα κοινά στοιχεία, ξεπεράστε τις διαφορές.  Όλοι θέλουμε την ελπίδα για το καλύτερο, εργασία, υγεία, τροφή, στέγη.  Ελευθερία.... Είναι αξεπέραστες αρχές.   Αποδεκτές από όλους.  Ας ξεκινήσουμε να διορθώνουμε όλοι τα δικά μας λάθη.... και ξαφνικά η κοινωνία θα μεταλλαχθεί.  

Μπορεί ο άνθρωπος να ρέπει προς το κακό, αλλά ας γίνει μια φορά το καλό ιός να παρασύρει όλη την κοινωνία.  Και εκείνοι που είναι σε θέσεις κλειδιά και δημιουργούν προβλήματα, να αναγκαστούν να συμμαζευτούν. 

Ένα παράδειγμα βέβαια τέτοιας κακής συμπεριφοράς κομματαρχών είναι το παρακάτω βίντεο.  Δεν είναι φυσικά το συγκεκριμένο κόμμα που κάνει αυτά, καθώς τα δικά μου παραδείγματα έρχονται από αντίθετη πλευρά, αλλά και από όσους έχουν την δύναμη να διαχειρίζονται τέτοια θέματα.

Το κίνητρο - αγκίστρι λοιπόν ορισμένων κομματαρχών που επιμένουν να διατηρούν συνδεδεμένη την ψήφο με το βόλεμα ημετέρων, οι οποίοι ημέτεροι στη συνέχεια επιβάλλεται να ανταποδώσουν συν γυναιξί, τέκνοις και απάντων συγγενών.

Το εν λόγω βίντεο απεικονίζει συγκέντρωση στο Κιλκίς στις 29/5/2012, παρουσία και του έκπτωτου Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και δημοσιεύτηκε σε blog του Κιλκίς προκαλώντας αίσθηση για τον τρόπο συστράτευσης που έχουν επιλέξει οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, ασκώντας έντονες πιέσεις, το λες και δημιουργία ενοχών, προς όσους ωφελήθηκαν.

Ο εν λόγω ομιλητής ακούγεται συγκεκριμένα να λέει: «Καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ.  Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει, ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν. Αν ο καθένας μας φέρει από έναν ακόμα, που νομίζω μπορούμε, από έναν ακόμα που δεν πήγε να ψηφίσει την προηγούμενη φορά ΝΔ και τον φέρει πίσω, θα τρίβουμε τα μάτια μας την Κυριακή το βράδυ από το αποτέλεσμα...»




Μείνατε άφωνοι... δεν νομίζω;  Απλά είναι φοβερό πως βρίσκεται ένα τέτοιο βίντεο στο Youtube;  Φυσικά θα πρέπει να σκεφτείτε ότι ανέβηκε για να κάνει κακό στην Ν.Δ.!  Αλλά δεν είναι κάτι που δεν γίνεται και σε άλλα κόμματα, αλλά σε όλα!  Πριν καιρό μου είπανε ότι σε χωριό της Άρτας αγοράζανε ψήφους, έναντι του ποσού των 50 €.  Ας σοβαρευτούμε λίγο.... σώνεται κάποιος με 50 €;"

"Μηδέν Άγαν" και να κοιτάξουμε να έρθουμε στα ίσα μας, γιατί είμαστε πολύ μικροί για να νομίζουμε ότι είμαστε ο Θεός!

Καλή ψήφο!

Υ.Γ.: Ευχαριστώ το blog Ankdota-Funny για την φοβερή φωτογραφία που με βοήθησε (μεταποιώντας την λίγο) να κοσμήσω το άρθρο μου.  Βρείτε την σχετική δημοσίευση - φωτογραφία στο link anekdota-funny.blogspot.gr/2012/04/2012.html

Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες


Συντάκτης: Μαρία Κάπα
Πηγή/κατασκευαστής:
Επίσημη σελίδα: youtube.com
Εμφανίσεις Υοutube: 35527