Το Αλφάβητο της Ζωής: Η' - Το Διαίρει και Βασίλευε


Τα Βλεφαρίσματα σε συνέχεια του προηγούμενου κεφαλαίου της σειράς ντοκιμαντέρ 'Το Αλφάβητο της Ζωής" σας παρουσιάζουν το νέο βίντεο με το γράμμα Η' - Διαίρει και Βασίλευε.  Το προηγούμενο βίντεο εμφανίστηκε μέσα από την σελίδα που διαμόρφωσαν οι φοιτητές των οικονομικών μέσα στις εκλογές με τίτλο: Το Αλφάβητο της Αλήθειας - μας έβγαλε στο Έ-ψιλον... Εκλογές 2012 ...Για να μην εξηγώ και κουράζω μπείτε στο παραπάνω link για να καταλάβετε το σκεπτικό του ντοκιμαντέρ.  

Θα σας εξηγήσω όμως το γιατί το προσάρτησα τώρα στο blog:  Γιατί ενώ πριν τις εκλογές στο σπίτι μου υπήρχε ενότητα απόψεων, τώρα υπάρχει φόβος, και μια μετατόπιση της σπουδαιότητας κάποιων πραγμάτων.  Ενώ ξέρουν όλοι ότι το "χαζοκούτι" χειραγωγεί, δεν πιστεύουν ότι διαβάζουν αλλά μόνο ότι ανακοινώνεται μέσα από αυτό!  

Δείτε το βίντεο που είναι αρκετά μεγάλο, αλλά σας παρακαλώ να το παρακολουθήσετε προσεκτικά όλο...  Χαρακτηριστικό παράδειγμα χειραγώγησης το παράδειγμα του ασανσέρ στο τέλος του ντοκιμαντέρ.  Είναι πραγματικά εκπληκτικό.  Καλή ακρόαση!Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες...


Συντάκτης:  Μαρία Κάπα
Πηγή/κατασκευαστής: evanagnosto-evanagnosto.blogspot.com/    /             
Επίσημη σελίδα: youtube.com
Εμφανίσεις Υοutube:  127904