Τα Google γυαλιά θα βγουν σύντομα στα μαγαζιά!


Τα Βλεφαρίσματα βρήκαν τα top γυαλιά για τα μάτια μας.  Με λογισμικό το Android τα Google γυαλιά θα μπορούσαν να προσφέρουν προστασία από τον ήλιο και on line οθόνη μέσω wifi...



 
Ένας μεγάλος αριθμός ανώνυμων υπαλλήλων της Google αναφέρουν ότι η εταιρεία αναπτύσσει αυτή τη στιγμή τα Android-powered γυαλιά που μπορούν να προσφέρουν heads-up οθόνη στον χρήστη και να συνδέσετε με ασύρματες υπηρεσίες δεδομένων. Τα γυαλιά που υποτίθεται ότι θα λειτουργήσει σαν  έκδοση του Google App γυαλιά, παρέχοντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την τοποθεσία του χρήστη μέσω GPS και αισθητήρες κίνησης. Ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη, οι ίδιες πηγές λένε αυτά τα "γυαλιά Google» θα μπορούσε να είναι στη διάθεση του κοινού μέσα στο τρέχον έτος.



Τα γυαλιά της Google έχουν προφανώς ήταν στην παραγωγή για αρκετό καιρό στο μυστικό Project X εργαστήριο της Google, όπου η εταιρεία σχεδιάζει τα πιο αλλόκοτα έργα του, όπως τα ρομπότ, ανελκυστήρων χώρο, και άλλα.  Ανώνυμοι εργαζόμενοι έχουν δείξει ότι αυτό είναι απολύτως ένα πειραματικό πρόγραμμα από την Google, αν και μπορεί να κοιτάξει στο μέλλον επιχειρηματικές εφαρμογές ανάλογα με το πόσο επιτυχημένο είναι το προϊόν.

Εκτός από μερικά κουμπιά στο πλάι, τα γυαλιά είπε να μοιάζουν με ένα κανονικό ζευγάρι γυαλιά με ένα σχέδιο παρόμοιο με τα πλήγματα Oakley . Τα γυαλιά θα διαθέτουν μια χαμηλής ανάλυσης κάμερα στο μπροστινό μέρος για τη συλλογή πληροφοριών για την αναμετάδοση σε μια μικρή οθόνη ενσωματωμένη μία πλευρά των φακών. Η οθόνη δεν θα είναι διαφανής, αλλά θα βρίσκεται στην πλευρά του πλαισίου, έτσι ώστε να μην επισκιάζει η άποψη ενός ατόμου, αλλά εξακολουθούν να δίνουν μια αίσθηση επαυξημένης πραγματικότητας. Η κάμερα θα είναι επίσης σε θέση να τραβήξει φωτογραφίες ενώ έχει ενσωματωμένο φλας.

Χρησιμοποιώντας είτε WiFi ή ένα 3G/4G συνδέσεις, η συσκευή θα αξιοποιήσει σύννεφο της Google και αναμετάδοση πληροφοριών στο χρήστη σχετικά με το περιβάλλον τους, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών των φίλων ή γύρω από το ξενοδοχείο και αντικείμενα που θα εξετάσουμε. Τα γυαλιά θα πρέπει επίσης να λειτουργήσει ως ένα smartphone, που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν κλήσεις, χρησιμοποιούν ορισμένες εφαρμογές, και να συνδεθούν με τους φίλους.

Στην πραγματικότητα ελέγχουν τα γυαλιά θα είναι ένα κομμάτι μοναδικό, όπως την ανάγνωση μέσα από τις πληροφορίες στην οθόνη θα χρειαστεί ο χρήστης να γέρνετε το κεφάλι τους για να μετακινηθείτε και κάντε κλικ. Πηγές στο Google έχουν σημειωθεί ότι η λειτουργία αυτή είναι πραγματικά μια πολύ ευκολότερο να χρησιμοποιήσει ό, τι ακούγεται, και δεν θα είναι αισθητή σε άλλους.

Ανώνυμη εργαζόμενοι είπε στους New York Times ότι τα νέα γυαλιά της Google αναμένεται να τιμολογηθούν όσο ένα smartphone (στις ΗΠΑ από  250 έως 600
$) και έχουν ως στόχο να βγουν στην αγορά μέχρι τέλος του 2012.


 Δείτε και το σχετικό βίντεο που θυμίζει επιστημονική φαντασία!





Το ερώτημα είναι ένα:  Μήπως ξαφνικά νομίζοντας ότι θα έχουμε μια βοήθεια, θα έχουμε και ένα "χαφιέ" μπροστά στα μάτια μας;;;; Οι απαντήσεις δικές σας....

Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες...



Συντάκτης: Μαρία Κάπα
 Πηγή/κατασκευαστής: gizmag.com/google-glasses        
Επίσημη σελίδα: http://g.co/projectglass
Εμφανίσεις Υοutube:10.746.715