Δωρεάν e-book - "Σε καιρούς Χαλεπούς" - Μαρία Μουρζά



Τα Βλεφαρίσματα με την σύμφωνη προσφορά του οίκου Σταμούλη, διαθέτει το 35 σελίδων βιβλίο της Μαρίας Μουρζά, "Σε καιρούς Χαλεπούς".... Κατεβάστε το δωρεάν e-book σε μορφή pdf και μοιραστείτε το ελεύθερα.  Γιατί η γνώση είναι  αεί ως αύτως έχει, ελεύθερη...

Σε Καιρούς Χαλεπούς λοιπόν...

Σήματα ελπίδας στις αγωνίες των ανθρώπων

Ζούμε σε καιρούς χαλεπούς. Ξαφνικά, σαν να έχουμε ξυπνήσει από λήθαργο, βλέπουμε ότι τελούμε υπό κατοχή. Ζούμε έναν αληθινό εφιάλτη που μας έχει καταρρακώσει.

Στον άνθρωπο της εποχής μας, τον βυθισμένο στην απόγνωση της οικονομικής και ηθικής κρίσης, απευθύνονται τα κείμενα του νέου βιβλίου της Μαρίας Μουρζά «Σε Καιρούς Χαλεπούς».

Κείμενα που γίνονται βάλσαμο παρηγοριάς. Κείμενα που θυμίζουν σε όλους ότι είμαστε από κείνη τη γενιά που βγαίνει ζωντανή στις συμφορές και ξαναρχίζει πάλι. Και στέλνει μήνυμα στους αυτόκλητους «σωτήρες» μας πως και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, στο τέλος θα ραγίσει το μάρμαρο και η άνοιξη θ ανατείλει ξανά..

Kατεβάσετε το ebook «σε καιρούς χαλεπούς» εντελώς δωρεάν και μοιραστείτε το ελεύθερα με όποιον πιστεύετε ότι μπορεί να ωφεληθεί διαβάζοντάς το. Απλά πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:




Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες...



Πηγή/κατασκευαστής: Μαρία Μουρζά
Επίσημη σελίδα: stamoulis.gr/