Επίθεση των Αnonymous στο ελληνικό Υπ. Δικαιοσύνης!


Τα Βλεφαρίσματα βρήκαν κάτι συνταρακτικό για να σας μεταδώσουν... Επίθεση των Αnonymous (Χάκερς) στο ελληνικό Υπ. Δικαιοσύνης...Συμβολικό χτύπημα με πολλά μηνύματα αλλά πιθανώς και προεκτάσεις δέχθηκε χθες βράδυ η ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, από τη διάσημη ομάδα χακτιβιστών Anonymous....Στην κεντρική σελίδα αναφέρεται ως κεντρικό το μήνυμα «Σκοτώσατε τη Δημοκρατία» ενώ έχει αναρτηθεί και φωνητικό μήνυμα στο οποίο αναφέρουν:

«Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει ολοκληρωτικά. Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η Δημοκρατία. Η Δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα σας και εσείς τη σκοτώσατε. Οι ίδιοι οι πολίτες σας σάς μισούν κι εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Επιβάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους και επιτρέψατε στους τραπεζίτες και τους μονάρχες της ΕΕ να υποδουλώσουν τον λαό σας, οικονομικά και πολιτικά.

Οι πολίτες σας πληρώνουν τα λάθη της κυβέρνησης και εσείς αφήνετε τους ξένους να τους μισούν για κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται. Τι κρίμα. Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές που ζητούν την απονομή της δικαιοσύνης. Διαδηλώνουν εναντίον σας, αλλά εσείς δεν θέλετε να ακουστεί η φωνή τους. Τους στερείτε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και του δικαιώματος τους να ζουν.

Οι αυθαίρετες πράξεις σας πρέπει να τιμωρηθούν. Με την υπογραφή της συνθήκης ACTA (σ.σ. η οποία καλύπτει τη διαδικτυακή πειρατεία και πολλά ακόμα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας) στερείτε περαιτέρω την ελευθερία και οδηγείτε τους πολίτες σας στην καταπίεση. Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο."

Το μήνυμα κλείνει με τη γνωστή τους πλέον προειδοποίηση… «Είμαστε οι Ανώνυμοι…. Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε… έπρεπε να μας περιμένετε. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους».
Προαναγγέλλουν λοιπόν νέο χτύπημα και το μόνο που μένει είναι να δούμε πως θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση στη νέα αυτή για τα ελληνικά δεδομένα πρόκληση… Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες....  Χαμογέλα λοιπόν γιατί ίσως υπάρχει Θεία Δίκη...

Συντάκτης: Μαρία Κάπα
Πηγή/κατασκευαστής: parapona-rodou.blogspot.com/2012/02/nonymous.html
Επίσημη σελίδα: parapona-rodou.blogspot.com