Notis Sfakianakis 2011 (Part 1,2,3,4) - Ο Νότης μιλά για την κατάσταση της Ελλάδος και αποκαλεί πολύ σωστά τα κόμματα, ΤΕΛΕΙΕΣ!

Τα Βλεφαρίσματα σας παραθέτουν μια από τις πολύ σπάνιες συνεντεύξεις του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος προσδιορίζει την κατάσταση που έχει έλθει η Ελλάδα, ως ένα 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.  Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει ως πολίτες να δραστηριοποιηθούμε αναλόγως, καθώς πλέον μας παίρνουν το πιο πολύτιμο αγαθό: Την Ελευθερία!


Η συνέντευξη δόθηκε στο Mega στο "Πρωινό μου" με την επιμέλεια της Φαίης Σκορδά, και πραγματικά ήταν όσο καυστικός είναι πάντα!  Εκφράσεις όπως: Η μόνη σωτηρία είναι η αντίσταση, όσοι κυβέρνησαν μετά την δικτατορία πρέπει να λογοδοτήσουν, διανύουμε τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, εμείς φταίμε που βάζουμε ακατάλληλους ανθρώπους σε σημαντικές θέσεις, την καταστροφή που έχουν κάνει οι πολιτικοί δεν θα την συγχωρήσουν όσες γενιές και να περάσουν.... και άλλα είναι μερικά από τις εκφράσεις που ακούστηκαν και χρωμάτισαν με χακί χρώμα της συζήτησή.  Ο ίδιος ανέφερε ότι αυτός ήταν ο λόγος που ντύθηκε με στρατιωτικά ρούχα!

Απολαύστε τον...







Συντάκτης:   Μαρία Κάπα
Πηγή/κατασκευαστής: 
Επίσημη σελίδα: youtube.com
Εμφανίσεις Υοutube: 7059