iPhone ή Android ; Ποιό είναι το καλύτερο για αγορά;


Αυτές τις μέρες σκεφτόμουν ότι πρέπει να αλλάξω πια το κινητό μου και να φύγω από τα κλασικά sybian τις Nokia σε κάτι πιο πρακτικό - λειτουργικό για τον χρήστη που θέλει κάτι παραπάνω.  Καθώς το κόστος είναι μεγάλο, πρέπει να πάρω κάτι όσο γίνεται πιο λειτουργικό.  Βρέθηκα λοιπόν να ψάχνω μεταξύ iPhone και Android, καθώς σίγουρα έχουν μονοπωλήσει την αγορά... Τα Βλεφαρίσματα βρήκαν ένα αρκετά καλό δημοσίευμα και σας το παραθέτουν.

Το 2010 σημειώθηκε η μεγαλύτερη αύξηση ίσως του ανταγωνισμού μεταξύ Android και iPhone κινητών συσκευών, με τις δύο αυτές συσκευές αναδύεται ως οι δύο μεγάλοι παίκτες στον κόσμο των κινητών συσκευών. Παρά την αύξηση του ανταγωνισμού το περασμένο έτος, 2011 φαίνεται να είναι ακόμη πιο έντονη για τις δύο αυτές συσκευές. Με το διακύβευμα σε όλων των εποχών, οι δύο αυτές συσκευές είναι ρυθμισμένες, η μάχη δίνεται για την κυριαρχία το 2011.

Ένα από τα καθοριστικά στοιχεία σε αυτή τη μάχη θα είναι αναμφίβολα SIM μόνο τα σχέδια, η οποία είναι μια επιλογή συνδρομή εταιρείες προσφέρουν ασύρματο που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν όποια συσκευή θέλουν και πληρώνετε μόνο το ασύρματο εταιρεία για την κάρτα SIM του τηλεφώνου.


Προκειμένου να καθοριστεί ποιος έχει το πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό μεταξύ των iPhone vs Android, είναι πιθανώς καλύτερο να σπάσει κάθε συσκευή κάτω στις περιοχές στις οποίες εκάστη είναι πιο αδύναμος. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατό να πάρετε μια ιδέα για το πώς κάθε συσκευή μπορεί να προσπαθήσει να ξεπεράσει το άλλο. 

 
Αδύνατα σημεία για το iPhone

Με το iPhone της Apple στην κορυφή σημείο πώλησης είναι η ευκολία της συσκευής χρήσης. Με μια διεπαφή που είναι απλό και εύκολο στην πλοήγηση για τους χρήστες που δεν είναι τεχνολογίας μυαλό, το iPhone έχει απίστευτα μεγάλη έφεση. Όταν ασχολούμαστε με τα προϊόντα της Apple, τα πάντα είναι είτε πολύ απλό ή ότι είναι εντελώς αδύνατο. Δυστυχώς, τα εντελώς αδύνατο πτυχή είναι όπου βρίσκονται σημαντικές αδυναμίες του iPhone σημεία.


Μεγαλύτερο μειονέκτημα του iPhone είναι ότι υπάρχει πολύ μικρό περιθώριο για προσαρμογή και μικροαλλαγές. Είναι απαραίτητο για τους χρήστες να κάνουν τα πράγματα με τον τρόπο της Apple θέλει να γίνει ή όχι όλες. Οι περιορισμοί αυτοί είναι στη θέση του για έναν πολύ καλό λόγο: τα προϊόντα της Apple εκτελέσει απίστευτα αποτελεσματικά, επειδή δεν έχετε να ανησυχείτε για τους χρήστες να κάνει ορισμένα πράγματα. Ωστόσο, εάν ένας χρήστης θέλει να πάρει ένα πρόγραμμα για να κάνει κάτι που δεν είχε σχεδιαστεί για να κάνουν, λίγο πολύ είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται γύρω από τους περιορισμούς του προγράμματος.


Άλλες μεγάλες ελάττωμα του iPhone είναι ότι υπάρχουν λιγότερες επιλογές υλικό στη διάθεση των καταναλωτών. Ενώ ορισμένοι πελάτες θα έχουν αρκετά μεγάλες οθόνες για να παρακολουθήσετε βίντεο, άλλους πελάτες μπορεί να θέλουν μια συσκευή που είναι μικρότερο και πιο εύκολο στη μεταφορά. Άλλοι μπορεί να θέλουν πολλά χαρακτηριστικά πολυμέσων στην κινητή συσκευή τους, ενώ ορισμένοι πελάτες ενδέχεται να διαπιστώσουν ότι μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτά τα χαρακτηριστικά και δεν θέλουν να πληρώσουν επιπλέον για αυτούς. Δυστυχώς, η Apple αποφάσισε να υιοθετήσει ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους προσέγγιση σε ότι αφορά στις συσκευές τους. Στην πραγματικότητα, όταν ασχολείται με iPhone, το μόνο πελάτες επιλογές που πραγματικά πρέπει να ασχοληθούν με τα του ποσού της αποθήκευσης και ποιος αερομεταφορέας ασύρματη στη χρήση. Ακόμη και η επιλογή των ασύρματων μεταφορέα γίνεται ευκολότερη χάρη στην SIM μόνο σχέδια.


Αδύνατα σημεία για το Android


Το πιο ελκυστικό πράγμα για συσκευές Android είναι ότι έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές από πολλούς από τους σημαντικότερους προμηθευτές στην αγορά κινητής τηλεφωνίας. Google επιτρέπει επίσης στους πολλούς διαφορετικούς κατασκευαστές να κάνουν συσκευές με το λειτουργικό σύστημα Android, το οποίο σημαίνει ότι το Android τηλέφωνα έρχονται σε μια τεράστια ποικιλία των διαμορφώσεων. Δυστυχώς, η ποικιλομορφία συσκευή Android είναι επίσης μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες τους.

Επειδή το σύστημα Android της Google λειτουργικό ανοικτού κώδικα, οι κατασκευαστές hardware να το χρησιμοποιήσετε για ακριβώς για οποιοδήποτε σκοπό θέλουν. Το Google έχει πολύ λίγο έλεγχο για το πώς τους λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται, η οποία έχει οδηγήσει σε κάποια απίστευτα sub-par συσκευές που κυκλοφόρησε στην αγορά. Ευτυχώς, εάν οι χρήστες είναι δυσαρεστημένοι με την τρέχουσα τηλέφωνο Android τους είναι δυνατό να αγοραστεί απλά ένα νέο τηλέφωνο και να κρατήσει όλες τις επαφές και τις πληροφορίες τους. Αυτό γίνεται σε μεγάλο βαθμό χάρη στην SIM μόνο τις συμβάσεις, ενώ στο παρελθόν οι χρήστες είχαν κολλήσει με ό, τι τηλέφωνο παροχής ασύρματου τους αποφάσισαν να προσφέρουν.


To Android κατ' εμέ είναι το νέο Ανδροειδές Mobile! 

Συντάκτης: Μαρία Κάπα
Πηγή/κατασκευαστής: Spencer Hog  /  http://blogspc.com/which-is-best-iphone-or-android/1823
Επίσημη σελίδα: blogspc.com