Βάλτε χρώμα στα μαλλιά σας


Τα Βλεφαρίσματα έβαλαν χρώμα στα μαλλιά τους... Η Δημιουγός - Συντάκτρια Μαρία Κάπα, έφτιαξε ανταύγες μπορντορόζ, στο γνωστό μας Κομμωτήριο «Ελευθερία» Ελ. Βενιζέλου 186 Π. Φάληρο (εμπορικό Κέντρο), Τηλ.: 2109813758 και σας προτείνουν να κάνετε την διαφορά και να ακολουθήσετε!  Μόνο για τα Βλεφαρίσματα... μεγάλη προσφορά! 



Η νέα τάση της μόδας στο μαλλι είναι τα διάφορα χρώματα. Μπλε, πράσινο, ροζ, κίτρινομ μωβ και ότι άλλο χρώμα θες είναι στο προσκύνιο...

Οι εικόνα παραπάνω τα λέει όλα.  Για κείνες που θα το τολμήσουν θα κάνει την διαφορά.  Για εμάς που θα το βλέπουμε θα δώσει μια νέα νότα.



Εμείς το τολμήσαμε και κάναμε τις ροζ μας ανταύγιες.  Προσοχή όμως.  Καθώς θέλει ντεκαπάζ μεγάλη προσοχή στο κομμωτήριο που θα σας το κάνει μην κάψει τα μαλλιά.  Εγώ σας προτείνω την Ελευθερία Κομμωτήριο μαζί με την προσφορά για τα Βλεφαρίσματα.



Στεφάνι αντάυγιες και χτένισμα στην τιμή των 35 € μόνο.  Δηλώστε μόνο ότι έρχεστε από μας, πείτε: Βλεφαρίσματα... και βάλτε χρώμα στην ζωή σας με τα όμορφα μαλλιά σας.

Η Ελευθερία θα σας βρει τι σας πάει και να ακολουθήσετε την συμβουλή σας ανεπιφύλακτα!

Όπως είπαμε θα την βρείτε: Κομμωτήριο «Ελευθερία» Ελ. Βενιζέλου 186 Π. Φάληρο (εμπορικό Κέντρο), Τηλ.: 2109879758.

Καλό καλοκαίρι!

Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες