Κλέψε την παράσταση με το γαμπριάτικο κοστούμι...

                             

  Τα Βλεφαρίσματα είναι κοντά σας ακόμα και την πιο σημαντική στιγμή της ζωή σας. Όπως την ημέρα του γάμου σας.... Τα Βλεφαρίσματα έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν να κάνετε την σωστή αγορά σε κοστούμι ώστε να κλέψετε και εσείς λίγη από την λάμψη της νύφης!!!



                     


  Το colorfull είναι η νέα τάση σε γαμπριάτικα κοστούμια την φετινή σεζον. Βέβαια αυτό που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας είναι το που θα γίνει το μυστήριο και το ύφος που έχετε επιλέξει για τον γάμο. Αν διαλέξετε ένα νησί, προτιμήστε πιο ανοιχτόχρωμους και γήινους τόνους .
Αν έχετε παραπανίσια κιλά, οι πιο σκούροι τόνοι κολακεύουν περισσότερο.
                       


   Το α και το ω είναι το σωστό μέγεθος.
Θα ξεκινήσουμε με κάποια tips για να βρείτε το κοστούμι που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Μεγάλη προσοχή στα μανίκια, θα πρέπει όταν σηκώνετε τα χέρια να μην ανεβαίνει πιο πάνω από το καρπό αλλιώς θέλετε μεγαλύτερο νούμερο.

Αν έχετε παραπάνω κιλά στην κοιλιά φορέστε από μέσα ένα γιλέκο. Το παντελόνι πρέπει να είναι σωστά γυρισμένο οπότε στην δεύτερη πρόβα καλό θα είναι να έχετε μαζί σας τα παπούτσια του γάμου. Όσο για το πουκάμισο κλείστε το τελευταίο κουμπί στο κολάρο και δείτε αν ο δείκτης σας χωράει μέσα σ' αυτό.
                 
                               

 Τα αξεσουάρ είναι εξίσου σημαντικά για έναν άνδρα ώστε να ολοκληρώσει το look της βραδιάς. Φορέστε μανικετόκουμπα ή ένα καλό ρολόι.

Γραβάτα ή παπιγιόν, αυτό το αφήνουμε στην κρίση σας. Αν όμως έχετε παχύ και κοντό λαιμό, να αποφύγετε και τα δυο, γιατί αυτό που θα πετύχετε είναι να δείχνετε οτι σας πνίγει. Τέλος τα παπούτσια πρέπει να συνδυάζονται με την ζώνη εμεις προτείνουμε να διαλέξετε δερμάτινα oxford ή με αγκράφες. Αν είστε χαμηλού αναστήματος επιλέξτε υποδήματα με λίγο τακουνάκι για να δείχνετε πιο ψηλός.

 Βλεφαρίσματα μου ελπίζω να σας βοήθησα.

" Η ώρα η καλή και στα δικά μας οι ελεύθεροι-ες!!!




                         

                             Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες


      Συντάκτης: Ιωάννα Ταχίνη