Με το δεξί κοντά σας!!!!!!


Τα Βλεφαρίσματα σας παρουσιάζουν έναν νέο "παίχτη" που θα σας συντροφεύει τόσο στους αγώνες σας όσο και στα τυχόν "στοιχηματάκια" σας... Θα είμαι εκείνος που θα σας μιλά για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβο, κ.α., πάντα σε τοπικό ή ελληνικό ή διεθνές επίπεδο.



Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και αναγνώστες. Πρεμιέρα για εμένα σαν αρθρογράφος και ως είθισται ας ευχαριστήσω τη Μαρία η οποία με παρότρυνε να γράψω εδώ. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευκαιρία που μου δίνει να επικοινωνώ μαζί σας και ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της.

Στο στοιχηματικό κομμάτι της πρώτης μου δημοσίευσης θα ξεκινήσω με το EUROPA LEAGUE

Πέμπτη λοιπόν και οι αγώνες που θα μας απασχολήσουν είναι το Ντόρτμουντ -Λίβερπουλ όπου θα πάω να σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

Πιο νότια στη Πορτογαλία όπου η Μπράγκα υποδέχεται την Σαχτάρ, νομίζω ότι  το οβερ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει ένα προβάδισμα οβερ 2,5 γκολ λοιπόν.

Στη γειτονική Ισπανία η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Σπάρτα Πράγας. Δύσκολο παιχνίδι και ύπουλο καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι στην Ευρώπη και η γηπεδούχος κερδίζει μέσα στο γήπεδο της. Σε αυτό που καταλήγω είναι  να πετύχουν γκολ και οι δυο αντίπαλοι.

Μένουμε Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βιθκαγία. Μπιλμπάο εναντίον Σεβίλλη  ,ισοδύναμες ομάδες που έρχονται από άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα τους .Νομίζω ότι η ισοπαλία να έρθει σαν φυσιολογικό αποτέλεσμα.
   
                                     Κωδικοι Οπαπ  : 1949  γκολ/γκολ
                                                                   1948  οβερ 2,5 γκολ
                                                                   1947 γκολ/γκολ
                                                                   1946 ισοπαλία (Χ)

Καλή επιτυχία ό,τι και αν επιλέξετε ελπίζω να φανώ τυχερός στη πρώτη μας επικοινωνία και να έχουμε επιβεβαίωση.

Θα κλείσω με μια συμβουλή. Στο στοίχημα και γενικά στα τυχερά παιχνίδια ποντάρουμε ό,τι μας περισσεύει, δε παίζουμε λεφτά που θα μας λείψουν με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε.





Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 


 Συντάκτης: Μάνος Κοκκινάκης