Doombad,Κάτω οι ήρωες


Τα Βλεφαρίσματα αποφάσισαν να ρίξουν μία ματιά σ'ένα παιχνίδι απ'τους δημιουργούς του Castle DoombadΤο παιχνίδι αυτό φέρνει κάτι νέο,καθώς αντί να σώσεις τη πριγκίπισσα πρέπει να τη κρατήσεις φυλακισμένη. Να κρατήσεις μακριά τους ήρωες και τους ιππότες. 

Μάθετε περισσότερα διαβάζοντας και τη συνέχεια. Δείτε: η πρώτη σελίδα του Doombad.


Στο doombad παίρνεις το ρόλο ενός διαβολικού επιστήμονα που έχει κλέψει πριγκίπισσες, καθώς οι κραυγές τους δίνουν ενέργεια στο κάστρο του. Οι ήρωες όμως έρχονται να τις σώσουν,κάτι που εμείς δεν θέλουμε. Δουλεία μας να τους κρατήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε,χρησιμοποιώντας τις διαβολικές παγίδες και τους σατανικούς υπηρέτες μας. Ποιος θέλει να ζει σ'ένα κάστρο χωρίς ενέργεια, καθόλου τηλεόραση και ζεστό νερό;


Σκοπός σου είναι να χτίσεις την άμυνα για να προστατέψεις τις ανέσεις του κάστρου, δηλαδή να μην αφήσεις τους ήρωες να σώσουν τις πριγκίπισσες. Αυτό γίνεται βάζοντας παγίδες και υπηρέτες  με στρατηγική. Για να τοποθετήσεις οτιδήποτε χαλάς ενέργεια από κραυγές,που μαζεύεις από τους ήρωες όταν πεθαίνουν, τη μηχανή παραγωγής κραυγών ή απ΄τη μηχανή που μαζεύει τις κραυγές των φυλακισμένων σου. Προσοχή, δηλαδή κάντε οικονομία στο πως χαλάτε τις κραυγές σας, γιατί είναι περιορισμένες.


Για κάθε πίστα που νικάτε χωρίς να φτάσουν στη πριγκίπισσα οι ήρωες, παίρνετε μία κορόνα  και όσες περισσότερες έχετε συνολικά τόσο πιο δύσκολες πίστες μπορείτε να παίξετε, με ποιο ισχυρούς αντιπάλους. Όταν νικάτε γενικά κερδίζετε νομίσματα που σας επιτρέπουν να κάνετε αναβαθμίσεις και σας διευκολύνουν. Όσο προχωράτε το παιχνίδι ξεκλειδώνετε νέα κάστρα και νέες δοκιμασίες που χρειάζονται κατανόηση του παιχνιδιού και φαίνονται ακατόρθωτα.

Το παιχνίδι προσφέρει ώρες από δύσκολες σπαζοκεφαλιές και δοκιμασίες, με συνδυασμό με  το στυλ του κρατάει το παίκτη κολλημένο και απασχολημένο. Επίσης η ποικιλία που υπάρχει σ'όλους τους τομείς είναι ένα απ'τα πράγματα που απλά θες να εξερευνήσεις.Το παιχνίδι διανέμεται δωρεάν για κινητά και τάμπλετ σε μία ειδική έκδοση που περιλαμβάνει όσα και η έκδοση που πρέπει να πληρώσεις. Πατήστε το link για να το κατεβάσετε.
market castle doombad free to slay

Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 

 Συντάκτης: Μάνος Φανής
 Kατασκευαστής: adult swim games