Quizdom, είστε ο φωτεινός παντογνώστης;





Τα Βλεφαρίσματα αποφάσισαν να δουν τη νέα μόδα στα παιχνίδια γνώσεων, το Quizdom.  Το νέο παιχνίδι που δοκιμάζει τις γνώσεις σας σε σύγκριση με άλλους παίκτες ή ακόμα με τους φίλους σας!

Μάθετε περισσότερα διαβάζοντας και τη συνέχεια. Δείτε: η πρώτη σελίδα του Quizdom





Το Quizdom παίζεται από πάνω από 50.000 παίκτες στην Ελλάδα,σε διάφορες πλατφόρμες όπως κινητά ή tablet. Έχεις την επιλογή να παίξεις με κάποιο τυχαίο παίκτη ή να προκαλέσεις κάποιον φίλο σου στο facebook!

Όταν ξεκινάει το παιχνίδι διαλέγεις 2 κατηγορίες από μια λίστα τυχαίων που σου δίνει το παιχνίδι.Ύστερα απαντάς σε 4 ερωτήσεις πάνω στο πρώτο θέμα που διάλεξες ,ο αντίπαλος διαλέγει άλλες 2 κατηγορίες,απαντάει στις 4 ίδιες ερωτήσεις που απάντησες και στη συνέχεια άλλες 4 από τη κατηγορία που διάλεξε.


Απαντάς τις 4 ερωτήσεις του αντιπάλου και μετά 4 απ΄την επόμενη κατηγορία ,και συνεχίζεται το παιχνίδι μέχρι να απαντηθούν οι 4 κατηγορίες που διάλεξες εσύ και ο αντίπαλος.Όποιος απαντήσει τις περισσότερες απαντήσεις νικάει,αν υπάρχει ισοπαλία νικάει όποιος απάντησε πιο γρήγορα.Κάποιος είχε αγάπη με το 4 όταν έφτιαχνε το παιχνίδι!



Το παιχνίδι θα δοκιμάσει τις γνώσεις σας σε πολλά επίπεδα καθώς οι ερωτήσεις είναι πολλές και ιδιαίτερα απαιτητικές ,αλλά με το καιρό αρχίζετε να βρίσκετε όλο και περισσότερες ερωτήσεις.Μην τα παρατήσετε τόσο εύκολα ,καθώς όσο κερδίζετε ανεβαίνετε επίπεδο μέσα στο παιχνίδι με στόχο να φτάσετε το μέγιστο ,που είναι 80.Ίσως βρεθείτε και στους top 100 της χώρας.


Η εφαρμογή χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσει,αλλά ταυτόχρονα προσφέρει και σύνδεση στο facebook για να γίνει πιο εύκολη η επικοινωνία με τους άλλους παίκτες.Επίσης μπορείτε να ανεβάσετε μερικές απαντήσεις που δώσατε ώστε να τις δουν και άλλοι ή άπλα να κάνετε επίδειξη των λανθασμένων επιλογών των αντιπάλων σας.

Κατεβάστε το και ξεκινήστε να παίζετε γιατί,

Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες

Συντάκτης: Μάνος Φανής
 Πηγή/κατασκευαστής:Quizdom UG
 Επίσημη σελίδα: quizdom