Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Politia Tennis Club - "Cake" Me!



Τα Βλεφαρίσματα, πήγαν προχτές Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Politia Tennis Club (κάντε κλικ), προσκεκλημένη από τον  Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.).(κάντε κλικ) Τα έσοδα από την εκδήλωση πάνε στις σχετικές ενώσεις ή επιχειρήσεις που διαφημίστηκαν στον χώρο.... 


Στον υπέροχο αυτό χώρο συνάντησαν το "Cake" (κάντε κλικ) της Κηφισιάς.







 Ξεκίνησα λοιπόν από Νότια προάστια και χρειάστηκα 30 λεπτά για να φτάσω στην Πολιτεία.  Νομίζοντας ότι η εκδήλωση είναι μόνο για τον διαβήτη, άρχισα να ψάχνω "γλυκούς" φίλους.  Όταν λοιπόν βρήκα τα γλυκά του "Cake" παντού, νόμιζα ότι τα γλυκά θα ήταν με γλυκαντικά και όχι ζάχαρη.  Με ενημέρωσαν όμως ότι τελικά ήταν με κανονική ζάχαρη, καθώς οι υπεύθυνοι δεν είχαν ενημερωθεί.



Μίλησα λοιπόν μαζί τους και με ενημερώσανε ότι ήταν κάποτε οι μοναδικοί που έφτιαχναν γλυκά με στέβια, το μόνο γλυκαντικό που έρχεται φυσικό από την μάνα γη, ως φυτό. Με κέρασαν βέβαια ένα κέικ σοκολάτας καταπληκτικό, και χάρηκα πάρα πολύ.



Στην συνέχεια πήγα τριγύρω και χάρηκα να βλέπω παιδιά που έπαιζαν και γευόντουσαν τις ομορφιές των διαφόρων καταστημάτων.  Πήρα διάφορες φωτογραφίες για να σας δείξω την όμορφη αυτή εκδήλωση.









Κατέληξα φυσικά στο πατάρι όπου ήταν το Bazaar του Π.Ε.Α.Ν.Δ. όπου πήρα ένα παιχνίδι και χαιρέτησα τις κοπέλες του Συλλόγου που κάνουν αφιλοκερδώς αυτήν την μεγάλη προσπάθεια.  Και απήλθα..

Εύχομαι τέτοιες εκδηλώσεις να λαμβάνουν χώρα συχνά, και ο κόσμος να δραστηριοποιείται και να χαίρεται μαζί τους.




Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 

Συντάκτης: Μαρία Κάπα
Επίσημη σελίδα: peand.gr/ politiatennisclub.gr/ / cake.gr /