Ράντζο Σκούρας: Χαλογουίν, ένα ξενόφερτο έθιμο σε ένα τρομερό χώρο

Ranch Skouras - Βλεφαρίσματα

Τα Βλεφαρίσματα πιστά στην παράδοσή μας να δοκιμάζουμε και να προτείνουμε, πέρασαν ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο, γιορτάζοντας το αμερικανόφερτο Χάλογουϊν, στο Ράντζο Σκούρας στο Σοφικό Κορινθίας .... Μια εμπειρία μέσα από το όνειρο...




Το Ράντζο Σκούρας στην Κορινθία βρίσκεται τοποθετημένο στο Σοφικό, στον δρόμο που πάμε για την Επίδαυρο.  1,5 ώρες από την Αθήνα, βρίσκεται μια πολυτελής κατασκευή, ενός Ράντζου, το οποίο μας θυμίζει εποχές "Τζον Γουέιν".  Πριν περίπου 1 μήνα μου εστάλη sms και email, το οποίο μου έλεγε για την διοργάνωση ενός Χαλογουϊν πάρτυ.  Το Σοφικό ειδικεύεται κυρίως σε καλοκαιρινές κατασκηνώσεις, αλλά επίσης σε επαγγελματικές συνευρέσεις λόγω εκπαιδευσης ή ακόμη και κάποια Σαββατοκύριακα τον Χειμώνα, πάντα για τα μέλη του site τους.

Η τιμή για πλήρες γεύμα και δραστηριότητες ήταν 65,00 € για τους μεγάλους και 45,00 € για τα παιδιά, για 2ήμερο και 1 ημέρα ύπνου.  Μιλώντας με το γραφείο του Ράντζου στον Πειραιά, Ακτή Μιαούλη 5, Πειραιάς, Τηλ.: 2104100123, email: info@ranch.gr, αντιλήφθηκα την λογική μιας επιχείρησης που κέντρο έχει τον άνθρωπο.  Όταν ρώτησα που να καταθέσω τα χρήματα, μου είπε ο υπεύθυνος, ότι αν τα παιδιά αρρωσταίνανε, θα ήταν κρίμα να τα βάλουμε από πριν.  Αρκέστηκε στο τηλεφώνημά μου και έκλεισε 5 άτομα, και μάλιστα κοντά στο Saloon όπως του ζήτησα.  Δεν υπήρξε φυσικά κανένα πρόβλημα.

Η εμπειρία ήταν μοναδική.  Τα παιδιά και εμείς γνωρίσαμε όλες τις εγκαταστάσεις, κάναμε ιππασία, παίξαμε μπάσκετ, είδαμε το σπιτάκι του τρόμου, κάναμε περιήγηση με το τρενάκι, σκοποβολή, βόλτα με παραδοσιακή άμαξα με άλογο, ξενάγηση στο εκπαιδευτικό χωρίό όπου γνωρίσαμε το Ελαιοτριβείο, Κουρείο, Μύλο κλπ., μέσα από αντικείμενα παράδοσης του περασμένου αιών, κλπ. (Πρόγραμμα Halloween Rench - Βλεφαρίσματα).

Πρόγραμμα Halloween Rench - Βλεφαρίσματα

Το φαγητό ήταν μελετημένο από τους σπουδαστές σχολής μαγείρων, και οι ώρες προσέλευσης αναλόγως προγράμματος ήταν σχεδιασμένες ανά μία ώρα και ομάδα.  Το εστιατόριο είχε μενού  μπουφέ, συγκεκριμένες ώρες πάντα. (Πρόγραμμα Halloween Rench - Βλεφαρίσματα)


Κάποιες φωτογραφίες αλλά όχι όλες μαρτυρούν τι όμορφα περάσαμε...












Για όσους προλάβουν, υπάρχει εκδήλωση των Χριστουγέννων που μου ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα.... Σας περιμένουν 24 - 28/12 2014 στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Ranch, με εορταστικό πρόγραμμα, φάτνη με ζωντανά ζωάκια και πολλές εκπλήξεις.  Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2104100121 ως 122.



 




Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες



Συντάκτης: Μαρία Κάπα

Επίσημη σελίδα: ranch.gr/