Η μαθηματική σταθερά π = 3,14 στο πιάνο!


Τα Βλεφαρίσματα βρήκαν σε ένα βίντεο του Youtube, την σταθερά Π, σε μουσική σύνθεση....  


Σχετικά με τον αριθμό Π ο γνωστός συγγραφέας – κάτοχος του Ρεκόρ Guinness της αποδείξεως 520 τρόπων του Πυθαγορείου Θεωρήματος αναφέρει τον λεξαριθμικό τρόπο αποδείξεως του Π
ΑΕΙ ΓΑΡ ΚΥΚΛΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΟΣ = Η ΚΤΙΣΙΣ ΤΟΥ Π ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΕΣΤΙ = 3139

Ο κύκλος είναι σύμφωνα με τους μελετητές της πνευματικής ύλης μας, η μορφή της Αύρας που τείνει προς το καλό.  Ο κύκλος της ζωής θα τολμούσα να πω.

Σύμφωνα με την Barbara Y. Martin, γνωστή μεταφυσικός – πνευματίστρια,  υπάρχουν 3 ειδών Αύρες, που ξεχωρίζουν από τα σχήματα.

  • Στρογγυλεμένο σχήμα
Δεν είναι απόλυτα στρογγυλό, κάνει ένα ελαφρύ οβάλ και είναι ως επί τω πλείστων σφαιρικό.  Η στρογγυλεμένη αύρα δείχνει μια  ψυχή στην διαδικασία της σταδιακής πνευματικής ανάπτυξης.

  • Μυτερό Ωοειδές σχήμα
Η αύρα που είναι ωοειδής είναι αιχμηρή και στο πάνω και στο κάτω μέρος. Το μυτερό ωοειδές σχήμα είναι το σημάδι ενός δασκάλου.  Το σχήμα μοιάζει με ένα διαμάντι!  Ένα πρόσωπο με αύρα τέτοιου σχήματος είναι πολύ κοντά ή έτοιμο να ανθίσει στο Θείο Εαυτό του. 

  • Το τετράγωνο σχήμα
Η αύρα με τετράγωνο σχήμα σίγουρα δεν είναι κάτι που έχετε ακούσει ξανά, εκτός και αν έχετε ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα.  Είναι ελαφρώς μεγαλύτερη και το άτομο μοιάζει να είναι σφηνωμένο σε ένα κύβο.   Το τετράγωνο σχήμα δείχνει μια επιβαρημένη κατάσταση της συνειδητότητας.  Δεν γεννιόμαστε με τέτοιο αυρικό σχήμα.  Με τον χρόνο και με επαναλαμβανόμενη κακή χρήση η αύρα μπορεί να αλλάξει  από το στρογγυλό σχήμα σε τετράγωνο

Μάλλον για να τετραγωνίσουμε τον κύκλο μόνο με προσωπική προσπάθεια μπορεί να γίνει, τουλάχιστον στο θέμα της Αύρας.  Μπορούμε να τον τετραγωνίσουμε με την κακία ή να τετραγωνίσουμε σε σχήμα διαμαντιού με το καλό, ώστε να το πετύχουμε.  

 Ακούστε το μοναδικό αυτό κομμάτι, και οι σκέψεις δικές σας






Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες


Συντάκτης: Μαρία Κάπα
Κατασκευαστής:
Επίσημη σελίδα: youtube.com
Εμφανίσεις Υοutube: 11355