Ελληνική μπύρα Volkan από τη Σαντορίνη - Το πρώτο προιόν του Greece Debt Free (GDF)!



Τα Βλεφαρίσματα εντόπισαν την μπύρα καθώς και τον οργανισμό που σκοπό τους είναι να εξαλείψουμε το χρέος της Ελλάδος!  H VOLKAN αποτελεί το πρώτο πιστοποιημένο προϊόν του κινήματος Greece Debt FreeTM(GDF)


Για κάθε 1 ευρώ κέρδους, η VOLKAN θα συμβάλει στη μείωση του ελληνικού εθνικού χρέους κατά 50 λεπτά. Πέρα από την πληρωμή των φόρων στη VOLKAN βοηθάνε έξυπνα την Ελλάδα να μειώσει το χρέος της.

Δυστυχώς η μπύρα βρίσκεται μόνο στα σούπερ μάρκετ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.  Αν είναι κάποιο κοντά σας συνεισφέρετε και σεις χωρίς κόπο.

Για να στηρίξετε το GDF, απλά απολαύστε την μπύρα, διαδώστε το και, μέσω της καμπάνιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενθαρρύνετε κι άλλους να συμμετάσχουν.

Ας πούμε όμως μερικά πράγματα για αυτό τον οργανισμό.  Γνωρίζω ότι το πρώτο που θα σκεφτείτε είναι ότι τα χρήματα θα καταχραστούν από επιτήδειους.  Σας ενημερώνω ότι ο οργανισμός έχει ως έδρα του τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει ξεκινήσει μόνο 10 μέρες τώρα.  Το GDF είναι ένας καθαρά πατριωτικός οργανισμός. Μη-πολιτικός, μη-κυβερνητικός και μη-κερδοσκοπικός. Το GDF τηρεί πλήρη διαφάνεια και λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας του Delaware. Υπόκειται στο νομικό πλαίσιο των ΗΠΑ για Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς, γεγονός που το εξαιρεί από οποιαδήποτε πολιτική επιρροή. Δεν έχει υπαλλήλους, βασίζεται σε εθελοντές και πατριώτες με συνείδηση, ενώ τα κόστη λειτουργίας του είναι μηδαμινά. Αυτό που η GDF κάνει είναι απλό και είναι γραμμένο στους κανονισμούς.

Με καταγωγή από τη Σαντορίνη και γόνος εφοπλιστικής οικογένειας, ο 33χρονος Πέτρος Νομικός, ιδρυτής και δημιουργός του Greece Debt Free Inc., έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στην προσπάθεια ανάπτυξης στρατηγικών που θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και μέσω του GDF προσπαθεί να ξυπνήσει - όπως λέει - τον πατριωτισμό των Ελλήνων και όσων αγαπούν την Ελλάδα.

Τι κάνουμε

Το ελληνικό χρέος επηρεάζει όλους εμάς με διαφορετικούς τρόπους. Το να κατανοήσουμε ότι το εθνικό χρέος αγοράζεται και πουλιέται από οικονομικούς παράγοντες σε τιμές χαμηλότερες από αυτές που χρωστάμε, είναι πολύ σημαντικό.

Αυτή τη στιγμή, κάθε Έλληνας χρωστά περίπου € 24.800 σε εθνικό χρέος, αλλά η αγοραπωλησία του στη διεθνή αγορά κοστίζει περίπου € 3,000.

Το GDF δέχεται δωρεές με στόχο την αγορά ελληνικών κυβερνητικών ομολόγων σε διεθνείς αγορές σε τιμές πολύ χαμηλότερες από το ποσό που χρωστά η ελληνική κυβέρνηση. Το GDF, στη συνέχεια, θα βοηθήσει να μειωθεί το χρέος ακυρώνοντας αυτά τα ομόλογα.

Το GDF προτρέπει, επίσης, τον κόσμο να ψηφίσει διαδικτυακά και να επιλέξει προϊόντα που θα φέρουν το λογότυπο GDF και θα συνεισφέρουν το 50% της αξίας των κερδών τους για τη μείωση του ελληνικού χρέους, με τον ίδιο τρόπο.
www.facebook.com/greecedebtfree

Περισσότερες πληροφορίες για το GDF θα βρείτε στο www.greecedebtfree.org

Δείτε τον Πέτρο Νομικό στην συνέντευξη που έδωσε στην ΝΕΤ το Σαββάτο 30 Ιουνίου, 2012, και πιείτε μια VOLCAN στην υγειά την Ελλάδος μας!





Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 




Συντάκτης: Μαρία Κάπα

Επίσημη σελίδα:   youtube.com  /  greecedebtfree.org/index_gr.htmlvolkanbeer.com/home/arxiki/
Εμφανίσεις Υοutube:  418