Με λένε Βασίλη Β&W.wmv - Youtube: Έτσι απαντάνε Σπύρο!

Τα Βλεφαρίσματα και ως Μαρία Κάπα βάζω το νεο-εισαχθέν βίντεο του κορυφαίου για μένα δημιουργού, Βασίλη Τριανταφυλλίδη, γνωστό με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο Χάρρυ Κλυνν, και χαίρομαι γιατί με βοηθά να απαντήσω στον Σπύρο που τον "στόλισα" χτες στο Fb...


Με πήραν πολλοί φίλοι τηλέφωνο και κάποιοι μου έγραψαν στο fb,  για ποιο λόγο τα έχωσα μέσα από μηνύματα προς τις 100 και βάλε δημοσιεύσεις σε blog, που τρέχανε όλοι να κάνουνε like, σε κάποιον που μας αποκαλούσε μαλάκα.  Περισσότερο όμως δεν με πείραξε αυτό αλλά η πάγια πια νοοτροπία του Έλληνα που μέσα από ένα παλιό ανέκδοτο δείχνει την εγωιστική συμπεριφορά του σε όποιον πετυχαίνει.

Στο ανέκδοτο λέει ότι βρίσκει ξαφνικά ένα λυχνάρι ο Ελληνικής καταγωγής Νίκος, αγρότης στην όμορφη Ελληνική επαρχία,  που ήταν πάντα άνθρωπος, καλός υπομονετικός κλπ. Τρίβοντας το  εμφανίζεται το κλασικό τζίνι (που όμως είναι Ελληνικό) και του λέει ότι κάνει απεργία σήμερα και αντί για 3 ευχές έχει μόνο 1.  Το τζίνι του προτείνει για να φύγει (και να πάει για καφέ) γυναίκες, σπίτια, χρήματα, ότι πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει στην ζωή του.   Ο Νίκος ξύνει το κεφάλι του, και του λέει:  

  • Ξέρεις ο γείτονας ο Παντελής έχει κατσίκα τόσο υγιή, η οποία βγάζει πάρα πολύ γάλα, είναι ήσυχη, την θαυμάζουν όλοι στο χωριό. 
  • Α κατάλαβα, θέλεις μια παρόμοια ή καλύτερη κατσίκα από του Παντελή.  Να θα σου την κάνω μάλιστα να κάνει και άλλα κατσικάκια που θα σου δώσουν και σένα περισσότερο γάλα, και πάντα θα τα θαυμάζουν όλοι...
  • Ξέρεις δεν θέλω μια άλλη κατσίκα.  Θα προτιμούσα.... ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ!
Με πείραξε που χωρίς να είσαι σίγουρος για τις προθέσεις της Κατερίνας Μουτσάτσου, θεώρησες ότι είναι σωστό να την ακυρώσεις!  Το περιεχόμενο δε της αγγλικής μετάφρασης που εκφώνησες στο σχετικό βίντεο, προέρχεται από ένα email γραμμένο στα ελληνικά, που εμένα προσωπικά ήδη μου έχει έρθει 3 φορές από διάφορους γνωστούς.  Δεν γράφουν ιστορία, με αντιγραφές.  Δεν γράφουν ιστορία με βρισιές. Δεν γράφουν ιστορία δημιουργώντας διχόνοια, αλλά βοηθώντας να καταλάβουν όλοι ότι είναι η στιγμή μας να πούμε το όχι και να μείνουμε ενωμένοι.  Και ζητάμε συγνώμη όταν παραφερόμαστε.

Χάρηκα που σήμερα είδα σε δημοσίευμα ότι έβγαλες την Κατερίνα απ'έξω στο βίντεο, και ο Χάρρυ Κλυνν, που είναι φοβερά εύστροφος, σωστός, και γνώστης, χειρίστηκε παράλληλα το θέμα, βάζοντάς το στην σωστή του διάσταση....  Ζητώντας μάλιστα συγνώμη που ψήφισε ή υποστήριξε κάποιους που δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους.  Κοίτα να μαθαίνεις!  

Εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ, και αν σε πλήγωσα Σπύρο συγνώμη.  Αλλά ήδη γνωρίζεις όπως εγώ ότι η ζωή δεν είναι ρόδινη.  Αφού όμως διόρθωσες το λάθος σου λέω και Μπράβο!



Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες....




Συντάκτης: Μαρία Κάπα
Επίσημη σελίδα: youtube.com
Εμφανίσεις Υοutube: 304