Επίθεση σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο μπαρ Cue - Αυγά και μπουκάλια "έφαγαν" Βουλευτές που τόλμησαν να συναντηθούν σε μπαρ!


"Κι ενώ οι βουλευτές έπιναν το ποτό τους και συζητούσαν τις εξελίξεις στο κόμμα, ομάδα νεαρών εισέβαλε κι άρχισε να τους πετάει μπουκάλια κι αυγά". . .

Τα Βλεφαρίσματα βρήκαν διασκεδαστικό το σχετικό συμβάν και ενημερώνουν.  Ολα συνέβησαν στο Bar Cue επι της Σπύρου Μερκούρη στο Παγκράτι οπου κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν μαζευτεί για να πιουν χαλαρά ένα ποτό και να συζητήσουν τις εξελίξεις στο κόμμα.

Ανάμεσά τους ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος, η Σοφία Γιαννακά, η Ελενα Παναρίτη, η Ελπίδα Τσουρή, ο Δημήτρης Λιντζέρης, ο Γιώργος Ντόλιος κ.α.

Κι εκεί που κυλούσαν όλα ομαλά, ξαφνικά είδαν περίπου 20 νεαρούς να εισβάλουν στο μπαρ. Οι νεαροί, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να τους φωνάζουν ενώ στη συνέχεια πέταξαν μπουκάλια, αβγά, γιαούρτια και άλλα αντικείμενα εναντίον τους και αποχώρησαν.

Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία ωστόσο το επεισόδιο είχε λήξει και οι νεαροί είχαν εξαφανιστεί ενώ απο το μπαρ έφυγαν και οι βουλευτές...

 Ήθελα να'ξερα.... δεν έχουν καταλάβει ακόμη πόσο θυμωμένος είναι ο κόσμος;  Ας τους πει κάποιος πως για την δική τους ασφάλεια καλό είναι να μην κυκλοφορούν πολύ...
Σημειώνεται οτι αυτή δεν είναι η μοναδική έξοδος βουλευτών του κόμματος για φαγητό ή ποτό. Γίνεται σε αρκετές περιοχές ενόψει του Εθνικού Συμβουλίου το Σαββατοκύριακο.  Προβλέπω τις επόμενες μέρες να βρεθούν αντίστοιχα βίντεο από άλλες περιοχές....


Απολαύστε τα προσωπικά βίντεο που βγήκαν στο youtube για το συμβάν, εντός και... εκτός του μπαρ...







Συντάκτης: Μαρία Κάπα
Πηγή/κατασκευαστής: 
Επίσημη σελίδα: youtube.com
Εμφανίσεις Υοutube: 5698, 51027