Survivor πυρετός! Survivor - Survival Secret - Nomads


Τα Βλεφαρίσματα χτυπούν σε ρυθμούς Survivor.  Όλα τα κανάλια χτυπούν με το δικό τους "Survivor"! Ποιος δεν θέλει να πεινάσει στην Ελλάδα!!!




Η φρενίτιδα με το Survivor το 2017 ξεπέρασε κάθε φιλόδοξο σχέδιο είχε το Σκάι για την τηλεθέαση.  Όλα τα κανάλια μεταδίδανε ειδήσεις και σχόλια για τους αγώνες, έρωτες, πιθανά σενάρια αποχωρήσεων και άλλα παρελκόμενα του γνωστού σε όλους Survivor.  Κάποιοι ταχτήκανε με το κοινό και κάποιοι με αποστροφή ενάντιά του.  Τα νούμερα τηλεθέασης πολύ υψηλά να ξεπερνούν το 80%...

Και έρχεται η συνέχεια.  Καθώς η πίτα της τηλεθέασης πρέπει να μοιραστεί, οι σταθμοί ακολούθησαν την περπατημένη, και στην δόξα τραβάνε... Φέτος δεν θα έχουμε ένα παιχνίδι επιβίωσης αλλά... 3.  Survivor 2018 στον ΣΚΑΙ, Survival Secret στο E και Nomads στον Ant1. Μιλάμε για πείνα!

Survivor 2018 (νούμερο 2 ή 3 αν θέλετε)

Δίχως όρια μοιάζει η φρενίτιδα με το Survivor, καθώς, πριν καν τελειώσει, χιλιάδες τηλεθεατές εμφανίστηκαν έτοιμοι να δηλώσουν συμμετοχή στον επόμενο κύκλο, ξεπερνώντας τις 100.000!

Άνεργοι, άνθρωποι με οικονομικά προβλήματα, καλλιτέχνες που είδαν τις μετοχές τους να πέφτουν, αθλητές που χάθηκαν στο προσκήνιο και πολλοί άλλοι καθένας για τους δικούς του λόγους- έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειες για να κερδίσουν το «εισιτήριο» για τον Άγιο Δομίνικο, όπως αναφέρει η Espresso.

Εξάλλου, σύμφωνα με όσα δήλωσε πρόσφατα η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, πέρυσι είχαν μόνο 3.000 αιτήσεις και καθώς είχε αυτή την δημοσιότητα ήταν λογική και η προσέλευση που ακολούθησε...

Οι διάσημοι που θα πλαισιώσουν το το νέο Survivor φαίνεται ότι θα είναι ο Άνθιμος Ανανιάδης - Ηθοποιός, ο Νίκος Αναδιώτης - τηλεπαρουσιαστής, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - ηθοποιός, η Πωλίνα Χριστοπούλου - τραγουδίστρια, ο Χρήστος Χολίδης - τραγουδιστής, ο Ηλίας Βρεττός - τραγουδιστής, η Κλέλια Πανταζή - Ολυμπιονίκης, η Πόπη Μαλλιωτάκη - τραγουδίστρια, η Μαρία Λεκάκη - ηθοποιός, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος - δημοσιογράφος, Ειρήνη Κολυδά - Survivor 1, Δημήτρης Σαλπιγγίδης - ποδοσφαιριστής, Αποστόλης Τότσικας - ηθοποιός, Στέλιος Νιακάρης - Μοντέλο, Γιώργος Μαυρίδης - Κατερίνα Σαβάλου - Ηθοποιός, Σάββας Γκεντζόγλου, Ιωάννα Πηλίχου - ηθοποιός, Αντίνοος Αλμπάνης - ηθοποιός, και φυσικά με την πλαισίωση του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη... και έπεται συνέχεια.

Είδωμεν βέβαια στις οθόνες μας! 



Survival Secrets (η απομίμηση!)

Το έψιλον που με μένος πέρυσι πολέμησε το το Survivor 2017, και τελικά ασπάστηκε, αποφάσισε φέτος και έχει ξεκινήσει ήδη με πολλές και αυτό συμμετοχές τόσο σε άσημους όσο και διάσημους.  Διαφήμισε το καλοκαίρι που μας πέρασε την Ελληνική όπως φάνηκε έκδοση του Survivor. Φυσικά γίνεται στην Ελληνικότατη παραλία της Κουρούτας στην Πελοπόννησο, με εφάμιλλες εκπλήξεις. 

Τους Αετούς - διάσημους στο ριάλιτι επιβίωσης διαδέχτηκαν οι Θάνος Πετρέλης - τραγουδιστής, Τάσος Μπερδέσης - πυγμάχος, Πηγή Δεβετζή - πρώην Ολυμπιονίκης, Ντανιέλ Μπατίστα - πρώην ποδοσφαιριστής, Φιλίτσα Καλογεράκου - ηθοποιός, Κατερίνα Νάκα - τραγουδίστρια, Μαρία Ματσούκα - τραγουδίστρια αδελφή της Δήμητρα Ματσούκα, Γιάννης Αϊβάζης - ηθοποιός, Πωλίνα Τριγωνίδου - δημοσιογράφος αθλήτρια του βόλεϊ, Γιώργος Μανίκας - , Γιάννης Ζουμπαντής - ηθοποιός του θεάτρου, Irene Trost - Ολλανδέζα περφόρμερ στο Your face sounds familiar, και Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρουλιάς "brothers" - μουσικοί.

Φυσικά έχουν φάει το κράξιμο από το twitter, και άλλα media, καθώς ξεκίνησαν πρώτοι μέσα στον Σεπτέμβριο, έχοντας μια σχετική τηλεθέαση.






Nomads (η άλλη survivor κατάσταση)

Το κανάλι του Ant1, αντεπιτίθεται με το "βαρύ πυροβολικό" των ριάλιτι, με 20.000 συμμετοχές και έναρξη τον Οκτώβριο, να πλαισιώνει το δυναμικό του με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, χωρίζοντας σε τρεις ομάδες των επτά στις Φιλιππίνες. 

Αυτοί που με έγκυρες πληροφορίες θα είναι στους "διάσημους συντελεστές" είναι αυτοί που έχουν εξασφαλίσει το πρώτο ΟΚ από την παραγωγή είναι οι: Δημήτρης Αλεξάνδρου - μοντέλο και παρουσιαστής , Όλγα Πηλιάκη - Ολυμπιονίκης στην ρυθμική και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη,  Μιχάλης Ζαμπίδης - Αθλητής στο κικ μποξ, Αποστολία Ζώη - τραγουδίστρια, Μαντώ Γαστεράτου - μοντέλο, Νατάσα Καλογρίδη - ηθοποιός, Βασιλική Μιλλούση - αθλήτρια της ενόργανης και σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια. 

Σύντομα φυσικά και η εν λόγω παραγωγή στους δέκτες μας καθώς όλα είναι σε συζητήσεις.




Φυσικά όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος.  Φέτος θεωρώ ότι θα μπουχτίσουμε την λογική Survivor, καθώς ότι πολυφοριέται, φθίνει κιόλας.  Μην σας κάνει εντύπωση να δείτε τα νούμερα να κάνουν βουτιά, καθώς ο θεατής καταλαβαίνει το τυχόν παιχνίδι που μπορεί να παίζεται εις βάρος του.

Άλλος Ντάνος δεν θα υπάρξει.  Μόδα είναι. Θα περάσει  Σύντομα κάποιοι θα τραβάνε τα μαλλιά τους! 

Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα σας

Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες