Survivor 2018. Ποιος θα διαδεχθεί τον Ντάνο;Τα Βλεφαρίσματα είδαν το πρώτο επεισόδιο του Survivor 2018. Κοιλιακοί και άψογα κορμιά συνθέτουν το σκηνικό του φετινού Survivor. 12 μαχητές και άλλοι δώδεκα διάσημοι μπαίνουν στην μάχη της επιβίωσης, ενώ οι θεατές κολλημένοι στους δέκτες θα αναζητήσουν στο πρόσωπο τους τον "Ντάνο" που θα τους καθηλώσει., ενώ το κοινό αναζητά εναγωνίως τον νέο «Ντάνο».


Ακόμη δεν έχουν βγει τα νούμερα, αλλά καθώς οι δρόμοι ερήμωσαν, σίγουρα η ανταπόκριση ήταν μεγάλη.

Στο twitter φυσικά λύσσαξαν τα hastags #survivorGr.  Μηνύματα όπως: "
 "Πάντως μια πατσοκοιλιά λείπει στο φετινό survivor! Τόση φέτα ούτε σε χωριάτικη στην Βάρη." ή "Οι άντρες γιατί έχουν μεγαλύτερα βυζιά φέτος;"

Στους διάσημους δεν έμπαινες πάντως φέτος αν δεν είχες κονομησει ένα χρυσό μετάλλιο στο παρελθόν! Πάντως σε σύγκριση με τους αντίστοιχους διάσημους των Nomads και Survival secret ήταν επιεικως άγνωστοι στο ευρύ κοινό. Όμως γι'αυτό φρόντισε ο Σάκης Τανιμανιδης που άφησε να εννοηθεί ότι θα προστεθούν στην διάρκεια καινούργιοιπαίχτες! Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την μετέπειτα εμφάνιση της Σπυροπούλου που όπως την ξέρουμε θα δημιουργήσει προϋποθέσεις γέλιου με τις γνωστές ατάκες της.
Στην πλευρά των μαχητών ένας υδραυλικός, ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης φιλοδοξεί να γίνει ο μελλοντικός Ντάνος, αλλά υπάρχουν και άλλες "φέτες" που μπορεί να κάνουν την διαφορά. Διακρίνονται για την ομορφιά και το στυλ τους επίσης ο Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, μοντέλο και ίσως διάδοχος του Βασάλου, και ο παρκουριστας Χάρης Γιακουμάτος.

Δυνατή συμμετοχή δείχνει να είναι η Ντάρια, πιθανόν διάδοχος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, που αν και μοντέλο, σάρωσε στα αγωνίσματα καθώς και ο γνωστός επιχειρηματίας των νυχτερινών κέντρων – ηθοποιός Νάσος Παπαργυρόπουλος. ο οποίος παρά το ύψος και τον όγκο του κατάφερε να πάρει σημαντικούς πόντους. Δυνατοί οι Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Κατερίνα Δαλάκα και Στέλιος Κρητικός αν και ο τελευταίος είχε να αντιμετωπίσει και μία επιπλέον δυσκολία. Τον Σάκη Τανιμανίδη να λέει κάθε λίγο και λιγάκι ότι είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης στο Survivor, αν και είναι 43 ετών.

Τον αγαπημένο μου όμως από την πλευρά των διάσημων δεν τον είδαμε καθώς έμεινε  πάγκο μαζι με την Ολγα Φαρμάκη. Ο Αλέξανδρος Παρθένης αναμένεται να έχει μεγάλο κύμα από θαυμάστριες. Ίσως γίνει ο αγαπημένος διάσημος καθώς είναι χαμηλών τόνων. τους.

Οι όροι φέτος σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς αλλάζουν καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης το έκανε γνωστό στο πρώτο συμβούλιο του νησιού. Πλέον την πρώτη ασυλία διεκδικεί ο καλύτερος παίκτης της ομάδας στα αγωνιστικά, ενώ την δεύτερη  την διεκδικεί στον γνωστό διαγωνισμός των μελών της ομάδας.  Επίσης στα έπαθλα θα είναι πλέον βραβεία "χλιδής" που όμως είναι καθημερινότητα ίσως για μας.

Το πρώτο έπαθλο για φέτος ήταν η πολυπόθητη στέγη! Οι «Μαχητές» θα είναι οι νικητές του πρώτου αγώνα, με σκορ 10  - 9. Στον απολογισμό όλα κύλησαν ομαλά, οι κόντρες ακόμη δεν έχουν ξεσπάσει οπότε είχαμε καταιγισμό από κλισέ αλληλοθαυμασμού και συγχαρητηρίων.

Αλήθεια... ποιος από αυτούς θα γίνει ο πολυπόθητος "Ντάνος";  Κάποιος από τους Μαχητές ή από τους Διάσημους; Ποιος θα ξεχωρίσει και ποιος θα γίνει ο επόμενος Survivor;Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες