3 Χρόνια Βλεφαρίσματα: Ετοιμαστείτε για κάτι πραγματικά μεγάλο!Τα Βλεφαρίσματα γιορτάζουν! Χρόνια μας Πολλά και καλά.  Περάσαμε 3 χρόνια γεμάτα αγάπη, όμορφες δημοσιεύσεις, γέλιο, κλάμα.... Και είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα.... Από Αρχές του 2015 γινόμαστε επίσημη ηλεκτρονική σελίδα... με πολλούς συγγραφείς, ραδιόφωνο, chat.  Τα πάντα όλα...Σε 9 ημέρες θα κάνουμε για αυτό τον λόγο ένα πάρτυ - καφέ, με τουρτίτσα και καλή παρεούλα Ελάτε με τα παιδιά σας, τον ή την σύζυγο, το έτερον ήμισυ, τους φίλους σας.  Σας καλούμε όλους να έρθετε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, και ώρα 17:00 μέχρι τις 23:00, στο καφε - μπαρ - ρέστοραντ Cactus (, Ελ. Βενιζέλου 271, Π. Φάληρο.  Οι τιμές στο Cactus είναι μοναδικές και θα περάσουμε σούπερ!

Cactus - Βλεφαρίσματα

Όσοι πιστοί προσέλθετε...


Το πάρτυ μας έχει χορό, χάπενινγκς, γνωριμίες με τους συντελεστές μας, παρουσίαση της σελίδας (Βλεφαρίσματα) μας και αφθονη όρεξη για γλέντι και χορό.  Επίσης για εκείνους που τους αρέσει το τραγούδι, θα τραγουδίσουμε καραόκε...  Έχουμε τουρτίτσα για το κλείσιμο των 3 χρόνων μας, θα σβύσουμε κεράκια, και θα θέλαμε να φέρετε ένα συμβολικό δωράκι, που κατά προτίμηση να το έχετε φτιάξει μόνοι σας, ώστε να μοιράσουμε δώρα και χαρά μεταξύ μας (ένα ποίημα, μια κατασκευή, ένα στυλό χειροποίητο, κάτι μικρό) για τα Xριστούγεννα.

Καθώς εμείς δουλεύουμε για εσάς δωρεάν, δεν έχουμε την δυνατότητα να πληρώσουμε ότι φάτε ή ότι πιείτε... Ο επιχειρηματία στο Cactus μας διέθεσε μέρος του menu. Μπουρείτε να φάτε, να πιείτε, και νηστικοί να κοιμηθείτε!


Για όσους δεν γνωρίζουν πως θα έρθουν και θέλουν να έρθουν με συγκοινωνία, θα χρησιμοποιήσουν την γραμμή 2 του Μετρό, προς Ελληνικό, θα κατεβούνε στάση Νέος Κόσμος, και από κει θα πάρουν το τραμ προς Πειραιά ή Βούλα (Αριστοτέλης ή Πλάτωνας). Κατεβαίνετε ξανά στην στάση τραμ Αχιλλέως και προχωράτε μπροστά προς τα στοκατζίδικα της Ελ. Βενιζέλου. Στα 300 μ. αριστερά βρίσκεται το Cactus, λίγο πριν τον Σκλαβενίτη.  Πείτε στην πόρτα ότι είστε από τα Βλεφαρίσματα,, και το γλέντι αρχίζει....  Οι ομάδες μας (Βλεφαρίσματα, Greek Blogs, Η παιδική χαρά της Σίσσυς, Αρνούμαι) εδώ και 12 μέρες ετοιμάζουν το happening, και έχουμε φτιάξει σχετική εκδήλωση.


Η ιστορία μας...

Ξεκινήσαμε πριν 3 χρόνια, στις 24 Δεκεμβρίου 2011, αφήνοντας την στήλη YoutuΒλεφαρίσματα, που υπήρχε στο site www.dwrean.net. Φυσικά έχω ακόμη σχέσεις με τα παιδιά και βοηθιώμαστε  όσο μπορούμε.

Το πρώτο μου άρθρο ήταν: Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες (κάνε κλικ) και βγήκε και αυτό 24/12/2011 (Το πρώτο άρθρο - Βλεφαρίσματα).


Το πρώτο άρθρο - Βλεφαρίσματα
Τα σχετικά στατιστικά μας είναι τα παρακάτω, τα οποία μπορείτε να δείτε, καθώς πάντα λέμε την αλήθεια.... όπως μυνύουμε στους όρους χρήσης μας.  Τα συγκεκριμένα είναι βδομάδας 20 ως 27 Νοεμβρίου 2014  (Στατιστικά 1,2,3,4 - Βλεφαρίσματα).

Στατιστικά 1 - Βλεφαρίσματα

Στατιστικά 2 - Βλεφαρίσματα

Στατιστικά 3 - Βλεφαρίσματα

Στατιστικά 4 - Βλεφαρίσματα

 Για μας έβγαλε τραγούδι και ο Τόλης Βοσκόπουλος.  απολαύστε το...


Σας περιμενουμε να το τραγουδίσουμε μαζί από κοντά!!!!


Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες 

Συντάκτης: Μαρία Κάπα