Βλεφαρίσματα: 14/12/2011 - 23/5/2012, 7 μήνες και 9 ημέρες ξεπεράσαμε τις 16.970 επισκέψεις!Τα Βλεφαρίσματα έκλεισαν κοντά 7 μήνες στον κοντά σας, και καθώς μας πιάσαν οι ζέστες βάλαμε για μέχρι τέλος Αυγούστου το παραπάνω επικεφαλίδα, ευχή για δροσερό καλοκαίρι.  Σας ευχαριστούμε και πάλι για την συμβολή σας να έχουμε ξεπεράσει πια τις 16.970 επισκέψεις, και σας υποσχόμαστε ότι μετά το καλοκαίρι θα έχετε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από μας....

Πρώτα από όλα να καλωσορίσω στην ομάδα μας μια γλυκιά μαγείρισσα με ιδιαίτερη έφεση στις γλυκιές απολαύσεις.  Θα είναι η συντάκτρια της στήλης Β-eating και θα γεμίζει την κοιλίτσα και το μυαλουδάκι μας με όμορφες συνταγές και κόλπα για την κουζίνα.  Το όνομα αυτής: Donna Cook. Ήδη έχει ετοιμάσει τις δύο πρώτες συνταγές, και γλύφομαι!!!!

Ας πάμε τώρα στην ανάλυση που σας κάνω πάντα, καθώς η αλήθεια είναι πάντα ο οδηγός για ότι κάνω. Λοιπόν..... Στις 23 Ιουλίου, 2012, το σχεδιάγραμμα των στατιστικών στα Βλεφαρίσματα έδειχνε κάπως έτσι: Σε ανάλυση, οι χώρες που μας Βλεφάρισαν είναι τα εξήςΟι μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές είναι τα επιπλέον θέματα, για να βρίσκετε με μεγαλύτερη ευκολία αυτό που θέλετε.  Προσθήκη ήταν: ΒέλτιστηΔιαπαιδαγώγιση, FunnyBunny, ΣυνεΒρέσεις-Συνεντεύξεις, Βιολογία.
Μεγάλη επιτυχία από τα ανέλπιστα θα θεωρούσα την σωστή διατύπωση του ακατάλληλου για την Ελληνική Παιδεία βιβλίου της γραμματικής της Ε' και ΣΤ' τάξης του Δημοτικού.  Έχω ακούσει πολλά από τους "ξερόλες" όπως το "γιατί εμείς οι κοινοί θνητοί ασχολούμαστε με αυτά τα θέματα".

Λυπάμαι που ρωτάνε κιόλας.  Λυπάμαι για τους 140 + 1 καθηγητάδες που απαντάνε, χωρίς να ντρέπονται, ενώ θα έπρεπε εκείνοι πρώτοι να είχαν αντιδράσει στο ζήτημα. Ελλάς το μεγαλείο σου.
Καλή συνέχεια.... και για όσους μας γνωρίσατε πρόσφατα, θα πρότεινα να "ξεφυλλίσετε" και να βρείτε παλιές δημοσιεύσεις.  Σας υπόσχομαι ότι θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα...

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!

Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες.

Συντάκτης: Μαρία Κάπα