Βλεφαρίσματα: 14/12/2011 - 10/5/2012, 5 μήνες και 25 ημέρες ξεπεράσαμε τις 10000 επισκέψεις!

 
Τα Βλεφαρίσματα έκλεισαν κοντά 5 μήνες στον κοντά σας, με και ευχαριστούν όλους εσάς που συμβάλλατε με την παρουσία σας στην έκρηξη των 10000 επισκέψεων....

Όταν πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος, η σκέψεις γεννούν ιδέες για την έκφραση της αγάπης.  Ο Λιαντίνης, στο βιβλίο του "Ελληνικά" λέει:

Να υπάρχεις Ελληνικός δηλώνει τέσσερες τρόπους συμπεριφοράς.
Ότι δέχεσαι την αλήθεια που έρχεται μέσα από τη φύση' όχι την αλήθεια που φτιάχνει το μυαλό των  ανθρώπων. 
Ότι ζεις σύμφωνα με τη ηθική της γνώσης' όχι της δεισιδαιμονίας και των προλήψεων.
Ότι αποθεώνεις την εμορφιά' γιατί η εμορφιά είναι δυνατή σαν το νου σου και φθαρτή σαν τη σάρκα σου.
Και κυρίως αυτό: ότι αγαπάς τον άνθρωπο.  Πως αλλιώς! Ο άνθρωπος είναι το πιο τραγικό πλάσμα μέσα στο σύμπαν.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι η τελική μορφή που εμφανίζεται με τις τελευταίες αλλαγές το blog.  Αλλαγές που δεν θα είναι τελικές, καθώς δεν θέλουμε ποτέ να είμαστε στάσιμοι, και  προσθέτουμε πράγματα.
 
 

 Στις 8 Μαΐου, το σχεδιάγραμμα των στατιστικών στα Βλεφαρίσματα έδειχνε κάπως έτσι: Σε ανάλυση, οι χώρες και τα συστήματα που μας Βλεφάρισαν είναι τα εξής
Ενώ οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις, με σειρά προτεραιότητος ήταν:
Οι μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές είναι οι όροι χρήσης, που θα πρότεινα να διαβάσετε, και να ακολουθήσετε.  Η προσθήκη εφαρμογής που μας δείχνει τον καιρό και θερμοκρασίες τις τελευταίες 5 μέρες στην Αθήνα, και το Ελληνικό Ωροσκόπιο με ανάλυση για όλα τα ζωόδια .  Μικροαλλαγές υπάρχουν κι άλλες αλλά αφορούν κυρίως προγραμματισμό.  Μην σας μπλέκω με αυτά.

Θα σας πρότεινα:  Όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη, να γραφτείτε μέλη, και να κάνετε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις μέσα στο blog.  Απαντώ άμεσα σε όλα τα mail και δίνω διευκρινήσεις.  Επίσης σας ζητώ, να κλικάρετε,, κάτι που δεν το έχετε συνηθίσει καθώς είναι ιδίωμα  του +Google οι αντιδράσεις: Αστείο, Ενδιαφέρον, Συναρπαστικό.  Μπορείτε να κλικάρετε το κάθε ένα μεμονωμένα ή και όλα μαζί.  Με αυτό τον τρόπο το χαρακτηρίζετε και παίρνει πόντους.

Σας ενημερώνω ότι η επιτυχία μας σε όλα, φαίνεται εύκολα.  Έχουμε καλές κριτικές, ενδιαφέρον για ότι δημοσιεύεται και αυτό φαίνεται πολύ εύκολα.  Γράφοντας Βλεφαρίσματα στο Google, βγαίνουμε πρώτοι στις αναζητήσεις... δεν μας χάνετε με τίποτα.

Καλό διάβασμα, και σας ευχαριστώ που μας επιλέγετε για να διαβάσετε κάτι στον ελεύθερο χρόνο σας. Σύντομα θα αλλάξουμε πάλι, ώστε να γίνουμε ακόμη πιο επικοινωνιακοί, και γεμάτοι ευκαιρίες για να ανθίσετε...  Καλή συνέχεια....

Είναι χαμένη η μέρα που δεν γέλασες.
Συντάκτης: Μαρία Κάπα